❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

WFmetal

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
Robotvor
antispam: Ano

WFmetal

Příspěvekod Robotvor » 12 years ago

14.5.2013 vytvořena objednávka

16.5.2013 objednávka odeslána nekompletní i když na e-shopu bylo vše k dispozici v dostatečném množství

17.5.2013 volám proč to odesílali nekompletní a nedal nikdo vědět když bylo vše skladem, ještě ten den byl zbytek objednávky údajně odeslán ( nechápu proč když to mohly poslat vše najednou ? )

20.5.2013 nic nedošlo píšu kde je problém, prej odešlo minulý týden ve čtvrtek jinak bez reakce. Zároveň žádám číslo balíku což bylo bez reakce.

21.5.2013 Znovu píšu o číslo balíku protože zase nic nedošlo..... zatím bez reakce

Jednání docela na blití. Navíc na to zboží docela čekáme. Pan Myška to má docela u prdele si myslím pokud nejde o objednávku za 100k
0 x

okoun

Příspěvekod okoun » 12 years ago

není pravda, on nestíhá, je na to prakticky sám a taky je jasný proč ty ceny má jak má :shock:
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...

Robotvor

To jaksi není problém zákazníka.
0 x

Leeonek

Příspěvekod Leeonek » 12 years ago

Já jsem tam teď objednával kupu železa, když to budeš brát s předstihem, není asi problém, když to chceš do týdne tak holt smůla. Mě to vyhovuje, má tam zboží co jinde není.
0 x

pcwifi

Příspěvekod pcwifi » 12 years ago

mesic jsem z nej pacil zakazku...vypacil...ale nabral sem skluz v planech, to mi nikdo nezaplati... sortiment ma zajimavy, ceny ok, ale skutecne kdo nema nervy at de jinam a kdo jo, objednavejte hodne dopredu...co se zasilani tyce, jezdi pro nej asi nejaky turbo kokot, neni to poprve kdy pry u me byl doma,volal mi a nic...pritom nikdo za cely den nezazvonil na zvonek ani na mobil.
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))

shooter

Příspěvekod shooter » 12 years ago

U mě v pohodě jen parkrát se spletli sle jinak super železo za málo peněz
0 x

zzam

Příspěvekod zzam » 12 years ago

Já jsem s WFmetal spokojenej, nestěžuju si - předem počítám, že složitější kusy železa nemusí mít skladem, takže zboží objednávám týden dopředu. Májí největší sortiment za nejnižší ceny, holt je to vykoupeno tím, že to nemusí být hned druhý den.
0 x

Peyrak

Příspěvekod Peyrak » 12 years ago

je nějaká alternativa? dost toho mají v aspě, je i něco jiného?
0 x

hapi

Příspěvekod hapi » 12 years ago

0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků

okoun

Příspěvekod okoun » 12 years ago

mě dokonce za den zpoždění dali poštovné zdarma, jako kompenzaci.. myslím že dobré jednání. říkám nečekat od toho servis, je to laciné
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...

DarkLogic

Příspěvekod DarkLogic » 12 years ago

Výsledné produkty i ceny jsou u WFmetal OK, ale ty peripetie kolem, než se k Vám zboží dostane, to je pro otrlé povahy. Objednávky je potřeba urgovat a nutno objednávat hoodně s předstihem; stav skladu na e-shopu neodpovídá realitě; čas od času přijde něco navíc, co si člověk neobjenal a naopak chybí, co si objednal; se zbožím nechodí papírové faktury, takže je potřeba počkat, jestli si p. Myška vzpomene a pošle aspoň na e-mail; z prvu bylo potřeba zaslání každé faktury připomínat, teď už je to lepší.

Prostě zboží OK, ale logistika kolem je opravdu nezvládnuta.
0 x

Viktor Novotný
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Viktor Novotný » 12 years ago

okoun píše:není pravda, on nestíhá, je na to prakticky sám a taky je jasný proč ty ceny má jak má :shock:

tak to me rekni jaky ma ceny ? ja tam mam dost husty slevy a kdyz zakricim tak jeste vetsi ... ale uz je to tak na hrane, ze asi zacnu kreslit zase konstrukce nekomu jinymu :D
0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education

Viktor Novotný
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Peyrak píše:je nějaká alternativa? dost toho mají v aspě, je i něco jiného?

co vim tak Bujarek a spol berou taky od Mysaka a neco asi v tomi jeste, ikdyz to s novym "poradcem" jde taky do rite
0 x
- programming
- development
- education

Viktor Novotný
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

DarkLogic píše:Výsledné produkty i ceny jsou u WFmetal OK, ale ty peripetie kolem, než se k Vám zboží dostane, to je pro otrlé povahy. Objednávky je potřeba urgovat a nutno objednávat hoodně s předstihem; stav skladu na e-shopu neodpovídá realitě; čas od času přijde něco navíc, co si člověk neobjenal a naopak chybí, co si objednal; se zbožím nechodí papírové faktury, takže je potřeba počkat, jestli si p. Myška vzpomene a pošle aspoň na e-mail; z prvu bylo potřeba zaslání každé faktury připomínat, teď už je to lepší.

Prostě zboží OK, ale logistika kolem je opravdu nezvládnuta.

:-D je to s nim slozite to je fakt ... drive jsem ho obhajoval, nicmene ted uz me taky stve ... zitra k nam veze zelezo, jsem zvedav zda to dodrzi :) na faktury kaslu ... vsak az on chce poslat treba kilo, tak si fakturu posle ...
0 x
- programming
- development
- education

Robotvor

Tak náš balík prej dopravce přejel ještěrkou tak ho údajně dali bokem a proto nedorazil a ani nedorazí a ještě že prej budu muset vyřídit reklamaci protože on to reklamovat nemůže.Zítra má Myška volat.Takže paráda.
0 x