❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

StationBox ALU

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
pcwifi
antispam: Ano

StationBox ALU

Příspěvekod pcwifi » 12 years ago

http://www.wificentrum.sk/stationbox-alu_d1540.html

konecne nejaka hlinikova novinka :) jen cena by nemusela byt tak surova... klasicky AluBox beru za cca. 450,- todle stoji na uvod cca. 680,-

Jen vic takovych krabicek,neuskodil by nejaky mensi model only for RB 7xx/9xx, treba ja do AluBoxu zaviram jen jeden jediny RB 7xx/9xx.

PW
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))

tom-tom

Příspěvekod tom-tom » 12 years ago

V době, kdy se snažíme zavírat všechno za antény do krabic bez nutnosti bandážování konektorů (i rockety kuchám, abych dostal PCB do alu za sektor), oni přijdou dělat díru do světa s takovým nesmyslem :)
0 x
T-T

net.work
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod net.work » 12 years ago

+1 - kdyby radsi udelali hlinikovy ten box co pasuje na rocket anteny.....
0 x
Jan Ptáček

pcwifi

to ste moc narocni :lol: model na skalarni sektor asi neudelaj..a patere v 5tce bouram ,takze tam me to netrapi...

berme to tak, ze techto kovovych - hlinikovych boxu skutecne nachystane pro ucely osazeni RB apod., je nula nula prt... furt kazdej sere nejaky podelany plasty, hruza !

PW
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))

midnight_man

Příspěvekod midnight_man » 12 years ago

ta cena je riadny zabijak.....je to o 13€ drahsie ako alubox.
0 x

hapi

Příspěvekod hapi » 12 years ago

net.work píše:+1 - kdyby radsi udelali hlinikovy ten box co pasuje na rocket anteny.....

s tim souhlasim, měly udělat ten plastovej v kovu pro RBx11. Tohle je dneska úplně k hovnu.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků

Ladik

Příspěvekod Ladik » 12 years ago

Az na to, ze je to rok stare :-)
0 x

honzam

Příspěvekod honzam » 12 years ago

Ladik píše:Az na to, ze je to rok stare :-)

+1
0 x

Ladik

Příspěvekod Ladik » 12 years ago

Lepsi bude az zacnou konecne prodavat "celokovove" StationBox XL co maji snad uz rok vyvinute, ale zatim skutek utek :-(
0 x

midnight_man

Tak došli prvé kusy, hneď sme to upgradli na jirous antény...ešte musime zdokonaliť rezacie postupy ale je to super! zatial lepšie riešenie na trhu nie je. Pridávam fotku zvonky. Vnutro fotit nebudem :D...až keď to bude vyzerať k svetu.

Postupne zrejme vyhadzeme vsetky JR200 a nahradíme týmto.
Přílohy
2013-05-06 14.08.35small.jpg
2013-05-06 14.08.35small.jpg (101.12 KiB) Zobrazeno 1436 x
0 x

rouchi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod rouchi » 12 years ago

a co přesvědčit jirouše aby začal dělat jr200 v hliníku tak aby se nemuselo nic bastlit
0 x
UBNT mám rád, Mikrotik mám taky rád :-D považuji za zbytečné se přít co je lepší.
Jakub Havlíček

pcwifi

to meli uz sami davno, ne aby je k tomu nekdo kopal a ukecaval..dyt profi radia ( 10G apod.) se tak delaji snad od pocatku veku...

no a co nekdo primo nevyrabi, tak to si ceske rucicky zbastlí, jeste ze tak...
0 x

midnight_man

........riesit a kopat niekoho aby to zacal vyrabat.... Verim ze ani Rfe nezacne vyrabat pripravu na Jirous anteny. Hold to musime zbastlit. Je to 10 minut prace na jeden box.
0 x

Leeonek

Příspěvekod Leeonek » 12 years ago

Já každopádně stále nechápu, proč bych měl se měl bastlit s boxem za 700kč, když mi stejnou práci udělá alubox za 500kč a nebo krabička od Scame kterou můžu mít v různých velikostech a ne takovou zbytečně velkou krávu.
0 x

tom-tom

Příspěvekod tom-tom » 12 years ago

midnight_man píše:Tak došli prvé kusy, hneď sme to upgradli na jirous antény...ešte musime zdokonaliť rezacie postupy ale je to super! zatial lepšie riešenie na trhu nie je. Pridávam fotku zvonky. Vnutro fotit nebudem :D...až keď to bude vyzerať k svetu.

Postupne zrejme vyhadzeme vsetky JR200 a nahradíme týmto.

Ty woe, ten box je tak velký, že to vypadá, že už nemontuješ box za anténu, ale anténu za box :D
Schválně nám ukaž co je uvnitř, ať si můžeme udělat představu o tom, co do takové almary všechno vleze :)
0 x
T-T