http://mobil.idnes.cz/o2-free-tarify-fr ... eratori_jm
tak nam to zacalo se hejbat , ted sem zvedavej co udelaj s cenou internetu kde nabizeli k tarifum neonovejm slevy ? Budou padat i ceny internetoveho pripojeni ? Zacne cenova valka i na poli internetoveho pripojeni? ......
Co je pekne ze budou moc zakaznici prejit na nove tarify i kdyz maj uvazek na nejakej starej mastnejsi tarif ....
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
O2 a nove mobilni tarify
- Viktor Novotný
- Moderátor
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
hmm, mam jako benefit diky spolupraci na vystavbe neomezeny volani ... takze ted je to vlastne uz na nic
pekny .. tak to asi nasim klukum vsem dam za 750

0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education
- programming
- development
- education
spise je otazka, budou li lidi mit zajem o VoIP volani, zvlaste kdyz u nekterych ISP vidim : na mobil SUPER CENA 4,50 !!! a pres Mikrotech apod. mam 0,99 uz nejaky ten patek...
o ceny netoveho pripojeni bych se tolik neobaval, vime ze naklady na hovory,sms apod. jsou smesne nizke a doted nas jeste stale operatori solidne okradaji...takze prostor ke zlevneni tu je velikansky. A pokud by O2 scelo jit s cenama DSL dolu, tak to i tak podle me nebude mit touzeny efekt...dyt kyslici uz pred casem pochopili ze jejich DSL stoji za vylizkapsu a proto skupuji ruzne ISPíky...
jeste k tomu volani...aby nekde v nejakem dodatku ke sml. nebylo mikromalymi pismeny : plati pro 5 000 minut, pote 10,90/ minuta
, v cesku neni neomezeny jako neomezeny
PW
o ceny netoveho pripojeni bych se tolik neobaval, vime ze naklady na hovory,sms apod. jsou smesne nizke a doted nas jeste stale operatori solidne okradaji...takze prostor ke zlevneni tu je velikansky. A pokud by O2 scelo jit s cenama DSL dolu, tak to i tak podle me nebude mit touzeny efekt...dyt kyslici uz pred casem pochopili ze jejich DSL stoji za vylizkapsu a proto skupuji ruzne ISPíky...
jeste k tomu volani...aby nekde v nejakem dodatku ke sml. nebylo mikromalymi pismeny : plati pro 5 000 minut, pote 10,90/ minuta

PW
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))
Tak svetovej trend je volani temer vsade za mrzsky pausal ..... platit se ma hlavne za data .... ovsem co se vyloupne nekomu z palice v tom nasem malem ceskem rybnicku to nikdo netusi , treba ted data jeste vice podrazi ...samozrejmne skryte v ruznych baliccich objemu dat aby to bezny uzivatel moc nevidel ....
0 x
- Viktor Novotný
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
no proc ne .. kdyz mobilni data podrazi zlobit se nebudu 

0 x
- programming
- development
- education
- programming
- development
- education
data nemaj duvod zdrazit. to je stejna smelina jako volani a sms, mrzka nakladova cena a super brutalne vysoka pro zakaznika. To jen v zemich, kde se rozjeli od zacatku stylem noFUP za 199kc, tak tam bych bral ze FUP pribude a zvedne se cena...u nas ve zvedani cen dat neverim, naopak opet je tu veliky prostor pro zlevnovani. Apropo...to jsem zvedav na xychteni PPF
, nerikam ze az budou nekomu v siti delat virtuala nez postavi svoji, ze treba nenabidnou FLAT za 499,- , ale volani myslim bude uz celkem pasé...ve myslu, ze kazdej bude volat za levno a nejaky prechazeni jinam...snad jen kvuli pokryti signalem...ukol PPF je tedy zcela jasny...cenove vyhodna data ve sve LTE siti - az ji postavi - aby konkurence "odpadla"...nebude to lehke...

0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))
No podrazeni dat a zavedeni fup je mozna cesta .. podivej se na trebas ameriku tak to bud probiha nebo to zvazujou nejvetsi operatori ... jinak volani nebo sms je tak minimalni datovej tok v siti ze to je pro ne zanedbatelny ... tekouci video z youtube je pro operatora vetsi polozka v celkovem datovem toku .... ale v tomhel ma asi vetsi prehled viktor
0 x
jenze amerika je zrovna ten pripad, kde bezlimitni ci vysocelimitni data byla od pocatku za pusu a jak se jim do site navalili iPfujouny apod. kramy co bez online stavu jsou jen polovicnimi smart founy, tak to zacali operatori pekelne citit...
0 x
pcwifi píše:jenze amerika je zrovna ten pripad, kde bezlimitni ci vysocelimitni data byla od pocatku za pusu a jak se jim do site navalili iPfujouny apod. kramy co bez online stavu jsou jen polovicnimi smart founy, tak to zacali operatori pekelne citit...
Mě přijde zrovna tohle s tou pusou jako blbost - co čtu forum na UBNT tak borci maj ARPu mezi $40-90 na bezdrátech (area by area je to jinak). Mobilní operátoři tam solej data hodně vysoko resp. drží cenu a volání je nezajímá. Každopádně jak bude LTE bude velmi nepříjemné konkurovat u méně náročných zákazníků protože tam kde bude dobré pokrytí to důchodcům a sociálně slabším včetně študáků nabundlují s minimální rychlostí ale neomezeným voláním ve vlastní síti za pár stokorun (2-4Mbs s 10-40GB + neomezené volání ve vlastní síti za 250-400Kč).
0 x
jak tak na to koukám tak ty tarify jsou prakticky k ničemu. Jenom slabí procento userů dokáže platit 750,- za neomezenej tarif. Mě to spíš připadá jako "hele neomezenej tarif nabízíme takže jsme něco udělaly". Neříkám že to je k ničemu ale nebudu prostě platit 750,- měsíčně když te´d mám vodafone za cca 430,- měsíčně. I ten nejmenší tarif je na houby když člověk volá mimo síť. Když na to takhle koukám tak dostanu neomezený volání pouze v síti a do ostatních si zacvakám. To je zase lepší zacvakat si volný minuty kamkoliv a neřešim do jaký sitě volám. Marketingový oddělení funguje parádně 

0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků
high speed routery podle požadavků
Mě se ty tarify náhodou dost líbí a to pomíjím fakt že sobě dám (snad) do 1-2měsíců obdobu od Vodafone kde platím 1490. Ale jako VPNka minimálně firemní nebo pro rod. příslušníky za 249 je to super. Prostě uvidíme jak zareagují ostatní dva a kdyžtak balím kufry. Ještě vědět jak budou účtovat nižší tarify jestli 60+1 nebo 1+1, ale to už je jen detail.
0 x
0 x
Michal Peterka, KPE spol. s r.o.
V Hůrkách 1, Praha5 Nové Butovice, Tel: 242498100, 777208819
http://pojitko.cz
V Hůrkách 1, Praha5 Nové Butovice, Tel: 242498100, 777208819
http://pojitko.cz
A sleva 100 kc pokdu si k tomu vezmou lidi i internet na doma zustava
tak to pritvrdily opravdu ....

0 x
hapi píše:jak tak na to koukám tak ty tarify jsou prakticky k ničemu. Jenom slabí procento userů dokáže platit 750,- za neomezenej tarif. Mě to spíš připadá jako "hele neomezenej tarif nabízíme takže jsme něco udělaly". Neříkám že to je k ničemu ale nebudu prostě platit 750,- měsíčně když te´d mám vodafone za cca 430,- měsíčně. I ten nejmenší tarif je na houby když člověk volá mimo síť. Když na to takhle koukám tak dostanu neomezený volání pouze v síti a do ostatních si zacvakám. To je zase lepší zacvakat si volný minuty kamkoliv a neřešim do jaký sitě volám. Marketingový oddělení funguje parádně
Přesně tak jak píše Hapi. K čemu sice neomezené volání, když by mě to vyšlo dráž. Nyní udělám u VDF kolem 300,- měsíčně + 1x za čtvrt roku 500,- za Flexidata. Vše s DPH. VPN samozřejmě grátis.
Volám jak potřebuji a vyřídím vše co potřebuji. Komu bych pořád volal a o čem vykecával?
Může se to vyplatit maximálně otravnejm obchodníkům a pojišťovákům.
Nic převratného v tom nevidím a až to bude za 300,- tak si z toho sednu na prdel a pořídím si to také.
0 x
- Viktor Novotný
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
tak treba ja provolam fakt hodne, dost z toho jsou hovory pri smerovani spoju, mame to proste misto vysilacky 

0 x
- programming
- development
- education
- programming
- development
- education