❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Diskuze ke galerii z ISP realizací

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
ludvik

Diskuze ke galerii z ISP realizací

Příspěvekod ludvik » 12 years ago

//Tomáš Břinčil
Diskuze ke galerii: viewtopic.php?f=4&t=11627

sakra, to je pěkný rack ... jak dlouho to vydrží? Do prvního patchcordu navíc? :-)
0 x
Jelikož je zde zakázáno se negativně vyjadřovat k provozním záležitostem, tak se holt musím vyjádřit takto: nové fórum tak jak je připravováno považuji za cestu do pekel. Nepřehledný maglajz z toho bude. Do podpisu se mi pozitiva již nevejdou.

Viktor Novotný
Moderátor
antispam: Ano
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Viktor Novotný » 12 years ago

hmm, to oploceni a branka se me kurna hodne libi, nad tim se zamyslim ... my zatim oploceni nejak neresime
0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education

pcwifi

Příspěvekod pcwifi » 12 years ago

kde mate ty vase sajty kde nemat oploceni...mam volno, basu s naradim a stipacky, udelam si vejlet :lol:

ne me se to taky páčí, uz sem se dotazoval autora kde se to da splasit, toz sem zvedav na ten ranec co za to chtej...

PW
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))

Viktor Novotný
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

kdyb nekdo bude chtit, i ten plot prekona ... jen se me to jako celek libi vice jak hole :)
0 x
- programming
- development
- education

midnight_man

Příspěvekod midnight_man » 12 years ago

Je to ukazkova praca :) Palec hore, vidno ze Radek to bere vazne.

Co sa tych plotov týka sú to prefabrikáty, hotové (napr. 2m kusy) + stlpiky, je to skladačka. Oplocujú sa s tým priemyselné areály. Už nepamatám presne cenu, ale je to pomerne draha zalezitost (aspon teda u nas).

tu je cennik od firmy ktora to vyraba u nas:

Panelové oplotenie pozink, drôt 4 mm, očko 50x200 + RAL 6005

výška panelu, cena panelu, výška stĺpika, cena stĺpika, úchyt
1,03 m -- 22,70€ -- 1,7 m -- 11,00 € 2 ks
1,23 m -- 22,70€ -- 1,7 m -- 11,00 € 2 ks
1,53 m -- 28,00€ -- 2 m -- 13,60 € 3 ks
1,73 m -- 31,40€ -- 2,3 m -- 15,10 € 3 ks

dielec plota je dlhy 2,5m
0 x

Peyrak

Příspěvekod Peyrak » 12 years ago

mrkněte na e-pletivo.cz
0 x

Radek Úlehla
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Radek Úlehla » 12 years ago

Takové pletivo je docela drahá sranda, jen materiál pletiva vyšel na tuto stavbu okolo 15 tis. bez daně. Jednou když jsem tam šel, tak jsem si zapomněl klíče od branky ... musím říct, že přelézt to jde... teda alespoň směrem dovnitř. Neměl jsem daleko od toho, abych potupně zavolal na firmu ať mě někdo přijde vysvobodit... ale hrdost mi nakonec nedala, odsraly to kalhoty, trenky a půlka prdele ... :) Jinak od stožáru vede optika, nahoře je AL32F na 5 km s 0dBm (2x65cm). Největší problém byl s logistikou rychletvrdnoucího betonu, který nám vylili dole 200m pod svahem na zem ...

Když to pletivo budete hledat, tak je to tzv. 3D pletivo s označením nylofor.
0 x

midnight_man

Příspěvekod midnight_man » 12 years ago

Radek Úlehla píše:Takové pletivo je docela drahá sranda, jen materiál pletiva vyšel na tuto stavbu okolo 15 tis. bez daně. Jednou když jsem tam šel, tak jsem si zapomněl klíče od branky ... musím říct, že přelézt to jde... teda alespoň směrem dovnitř. Neměl jsem daleko od toho, abych potupně zavolal na firmu ať mě někdo přijde vysvobodit... ale hrdost mi nakonec nedala, odsraly to kalhoty, trenky a půlka prdele ... :) Jinak od stožáru vede optika, nahoře je AL32F na 5 km s 0dBm (2x65cm). Největší problém byl s logistikou rychletvrdnoucího betonu, který nám vylili dole 200m pod svahem na zem ...

Když to pletivo budete hledat, tak je to tzv. 3D pletivo s označením nylofor.

Ako ste vyriesili problem s logistikou betónu? Čaká nas to o mesiac....nie že by sa mi nechcelo furikovat, ale predsa.
0 x

Radek Úlehla
Kontaktovat uživatele:

Když už dám 15 tis. za plot, 8 tis. za železo, 10 tis. za elektriku a rozvěděč a 150 tis. za aktiv, tak beton je to poslední co mě trápí...
... 2 kubíky betonu stály 2000 i s dovozem pod kopec...
0 x

hapi

Příspěvekod hapi » 12 years ago

taky mám ten pocit že ten beton je zrovna na seznamu to nejlevnější a nejsnadnější.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků

Viktor Novotný
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

ta logistika me zajima, jdu kouknout na to video ... u nas se naposled kyblovalo 1,5 kubiku betonu venkem po leseni ( nastesti se zrovna obkladal dum a delala fasada ) na 8patrovy panelak aby se udelal venec pod kontejner na vytahove budce :D a musim rict, ze 6 chlapu to kyblovalo 3/4 dne ... jeste ze betonarka je pobliz, tak nam poradily jak beton redit aby byl stale OK po stvrdnuti ale aby se s tim dalo ten den delat ...

jinak to vetsinou klapne, kdyz se stavi v prirode, ze se tam domichavac vyskrabe az na misto a pekne zaklad zaleje :)

edit: tak to video me nejde stahnout :(
0 x
- programming
- development
- education

okoun

Příspěvekod okoun » 12 years ago

no pokud už tam dáváte drahej plot, tak je to jasný :)
ale zase jak kdo pro nás jsou dva tisíce částkou, která se musí rozumě investovat.
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...

Peyrak

Příspěvekod Peyrak » 12 years ago

mě se to video stáhlo nějaký dodrbaný, ale co jsem z toho postřehnul je, že to vozily v kalfasech na vozíku za čtyřkolkou
0 x

Radek Úlehla
Kontaktovat uživatele:

to video má tušim 90MB, takže to chce asi chvilku vydržet
0 x

Tomáš Nesrsta
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Tomáš Nesrsta » 12 years ago

Konecne taky vidim Michala neco delat a ne jenom chrapat. :D