❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

dotaz ohladom zmeny porty pre multicast iptv

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
asdewq

dotaz ohladom zmeny porty pre multicast iptv

Příspěvekod asdewq » 12 years ago

pozdravujem vsetkych, viem ze je to asi kravina otazka ale ak ste uz niekto riesili podobnu situaciu viete poradit ako a s cim to spravit stabilne? o co sa jedna: mam ip tv streamer (zdroj multicastu) pricom potrebujem tento pripojit do dvoch roznych sieti a aby toho nebolomalo tak na roznych portoch. Teda mam jeden zdroj s jednou ip a nejakym portom (streamer) a potrebujem z toho mat dve ip s dvomi roznymi portami. Vdaka za kazde nakopnutie spravnym smerom.
0 x

jakuub

Příspěvekod jakuub » 12 years ago

routovani multicastu
0 x

asdewq

Příspěvekod asdewq » 12 years ago

dik za radu spytam sa este z pohladu vykonu ma sa jednat o jedno sd vysielanie, ake hw naroky ma taketo nieco? je realne ze by to uroutovala rb2011? alebo ist radsej do rb1100? pruser je v tom ze som taketo nieco v zivote nerobil, nemam tu v tento okamih ani ziaden zdroj multicastu kde by som si to vsetko vedel overit/odladit a zakaznik je skrblik ktory by si nechal pre cent koleno vrtat a je to jedna z tych veci ktora sa nerobi koli zarobku ale dobrym vztahom... preto by som potreboval podla moznosti dokazat vsetko nastavit tak ze to pripojim a pojde alebo aspon tak ze to dokazem na mieste doladit.
0 x