Ahoj vespolek, docela by mě zajímalo jaký je názor mezi ISP na výsledek hlasování o volbě nových členů představenstva NIX - a vůbec obecně na fungování NIXu.
Pro ty kteří neví o co jde - představenstvo se rozšiřovalo o nové členy. Bylo 6 kandidátů - Michal Krsek za CESNET, Vl. Pečínka za Merit, J. Polívka za CBS Holding, Zbyněk Pospíchal za 2Connect, Zdeněk Švarc za Trioptimum a J. Střeštík za Coolhousing.
Do představenstva byli zvoleni Zbyněk Pospíchal a J. Střeštík.
Zástupci alternativních ISP dopadli jak sedláci u Chlumce.
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Hlasování NIX - volba nových členů představenstva.
- stepan.benes
- Kontaktovat uživatele:
Hlasování NIX - volba nových členů představenstva.
0 x
Profesionální troll, manipulátor a hrubovibrační ještírek.
Vůbec mi nevěřte, protože se s Vámi velmi pravděpodobně právě teď pokouším manipulovat !!!
Vůbec mi nevěřte, protože se s Vámi velmi pravděpodobně právě teď pokouším manipulovat !!!
- Viktor Novotný
- Moderátor
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
... no tak nejak vidim, ze stale neni duvod se tam cpat, at se tam za me boxuji jini .. 

0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education
- programming
- build-up and management networks
- development
- education
- zdenek.svarc
- Administrator
- antispam: Ano
Nejsem si jistý, zda-li se na výsledky hlasování nevztahuje členská mlčenlivost, takže uvedu důvody interpretace "sedláci u Chlumce" v poměru namísto exaktních čísel. Ten byl v případě obou zástupců lokálních ISP přibližně stejný a sice 1:3 (ANO vs NE). Takto vysoký a shodný poměr vylučuje vliv antipatie na osobní úrovni, koneckonců i můj přímý konkurent zvolil zdržení se hlasování. Je to v protikladu s tím, jak se NIX prezentuje, ale jsem dalek od veřejných soudů. Výsledek respektuju, představenstvu držím pěsti a koukám dopředu.
0 x
A vy se divite? Tahle reakce je jasnym dukazem naprosteho nedostatku sebereflexe a neschopnosti sebekritiky, bohuzel. Pokud by se realisovalo to, co jste navrhoval, tak by to take mohlo ohrozit existenci NIXu jako narodniho peeringoveho uzlu, protoze rada vetsich a zahranicnich operatoru by neco takoveho nemusela akceptovat a mohlo by to skoncit tim, ze by se odpojili (coz pro vetsi sit predstavuje vyrazne mensi problem, nez pro sit malou).
Pokud IX chce poskytovat sluzby vsem sitim, musi jit az na nejmensi prunik spolecnych zajmu, coz reseni zalezitosti, ktere si spousta operatoru resi a chce resit sama, rozhodne neni. Na druhou stranu, pokud vim, NIX neomezuje vase sdruzovaci pravo a nebrani vam, abyste si zalezitosti, ktere povazujete v urcite mensi skupine firem za vhodne resit spolecne, spolecne take resili. Ale rozhodne to neni uloha pro narodni peeringovy uzel.
Pokud IX chce poskytovat sluzby vsem sitim, musi jit az na nejmensi prunik spolecnych zajmu, coz reseni zalezitosti, ktere si spousta operatoru resi a chce resit sama, rozhodne neni. Na druhou stranu, pokud vim, NIX neomezuje vase sdruzovaci pravo a nebrani vam, abyste si zalezitosti, ktere povazujete v urcite mensi skupine firem za vhodne resit spolecne, spolecne take resili. Ale rozhodne to neni uloha pro narodni peeringovy uzel.
0 x