Ti se stím nemalujou prostě vám zdražíme a basta.
http://www.novinky.cz/internet-a-pc/285 ... ernet.html
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
UPC to neřeší
Fascinujeme, jak tam v diskuzich jsou vsichni odbornici a mluvi o predrazenych sluzbach. Pritom vubec o provoznich nakladech nemaji paru.
0 x
fascinuje me ze te to fascinuje
dyt logika je jasna : nejlepe 100/100mbit. za 100kc... na venkovske wifi s nima na pul roku, pak by mluvili jinak. Nejlepe jak jeden mistni kamikaze ISP nabizi 4M za 990kč
PW

PW
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))
jj, nejlepe kdyby 100Mb stal 100,- a hlavně na tom ten kapitalistickej poskytovatel nesmí vydělat ani korunu. Zrovna dnes jsem mluvil s podobným člověkem co přispívají do té diskuze, chtěl připojení v bytovce. za 200,- co má soused, ale že od toho poskytovatele to nechce, prý je nespolehlivý, když jsem mu řekl, že za 200 od nás mít nic nebude. divil se proč, když jsem mu odpověděl, že nejsme charita a zadarmo nepracujem, začala debata o maržích a okradání normalních lidí. Dokud lidi nepochopí, že díky zisku může firma poskytovat kvalitní službu, budeme se tu pořád brodit v h.vnech. asi si tito "vidlaci" myslí že podnikání je o tom dřít do úmoru a vydělávat stejně jako oni !
Mam známeho ve švýcarsku v Bernu platí za 4Mb 36CHF, větší rychlost jak 2,8 Mb jsem nenaměřil. a stačí mu to a nejen jemu, prý nepotřebuje dražší a rychlejší.
Nejlepší jsou ti co neustále měří rychlost a jakmile mají o 500Kb mín než maximum na sdílene lince za 350,-. volají,píšou jak chtěj slevu! to bych zabíjel
Mam známeho ve švýcarsku v Bernu platí za 4Mb 36CHF, větší rychlost jak 2,8 Mb jsem nenaměřil. a stačí mu to a nejen jemu, prý nepotřebuje dražší a rychlejší.
Nejlepší jsou ti co neustále měří rychlost a jakmile mají o 500Kb mín než maximum na sdílene lince za 350,-. volají,píšou jak chtěj slevu! to bych zabíjel

0 x
- midnight_man
si pozrite ceny Inetu v UK...tam sa s vami moc bavit nebudu, obmedzene data samozrejmostou...a tie ceny. To my sme tu v CZ/SK charita!
///to nám pán zvykol namiesto 10€ mesačne zaplatit len 8,3 alebo 9€ podľa toho ako bol spokojný.
Ľudia vymyslia kadečo len, aby zaplatit nemuseli.
///to nám pán zvykol namiesto 10€ mesačne zaplatit len 8,3 alebo 9€ podľa toho ako bol spokojný.

0 x
když jsem přepočítal ceny ve švýcarsku k pruměrné mzdě u nás tj cca 24.000,- tak by 4Mb měl stát 311,- tak to jsme 2x rychlejší a lidi pořád píčujou 

0 x
to se nám cca před rokem taky stalo, jedna dáma posílala místo 350,- 322, 290, když jí kolegyně volala, tvrdila že omylem, když se to tak opakovalo nadale, byla ji 10 dni po splatnosti systemem poslaná upomínka, tak jí to tak urazila že dala výpověď, nedoplatky vymáháme do teď. už je to ve fázi exekuce. kvůli 730,- některé lidi nepochopíš 

0 x
-
- Moderátor
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
Ja se UPC ani moc nedivim. Vsichni pyskujou nad zdrazovanim ale pojem inflace jim nic nerika. Takze kdyz nebudeme zdrazovat tak vlastne kazdej rok o cca 4proc. zlevnujem.
A to nepocitam dalsi naklady ktere jdou kazdy rok nahoru a nikdo z nas je do cen nechce moc promytat. Holt aspon to UPC na to ma koule a neboji se toho.
A to nepocitam dalsi naklady ktere jdou kazdy rok nahoru a nikdo z nas je do cen nechce moc promytat. Holt aspon to UPC na to ma koule a neboji se toho.
0 x
Bývalý ISP...
kousek píše:to se nám cca před rokem taky stalo, jedna dáma posílala místo 350,- 322, 290, když jí kolegyně volala, tvrdila že omylem, když se to tak opakovalo nadale, byla ji 10 dni po splatnosti systemem poslaná upomínka, tak jí to tak urazila že dala výpověď, nedoplatky vymáháme do teď. už je to ve fázi exekuce. kvůli 730,- některé lidi nepochopíš
Tohle důvěrně znám. Dokud jsme neměli hlídání plateb automatem, tak se upomínalo jednou za čas a lidi si z toho dělali mrdník. A jakmile začal automat rozesílat upomínky a při ignoraci i odpojoval, tak se pár citlivek urazilo, že jsme si dovolili po nich chtít svoje peníze, tak jsme je slušně poslali do .... ke "konkurenci". A většinou to byli tací, kteří platili ten nejlevnější tarif.. Takže to ani nijak nebolelo.. Místo nich jsme vzali jiný, který platí víc.. koloběh života... Dřív jsem to bral vcelku osobně, každej odchod zákazníka, ale pak jsem si řekl, že nervy mám jen jedny a nenechám si je drásat a tak když někdo chce odejít, tak jen řeknu sbohem..
0 x
Přesně tak, inflace, růst mezd, pronájmy nebytových prostor, pronájmy v racku, elektřina, benzin, plyn, voda, DPH, a další daně, licence. Vše jde nahoru, ale cena netu jde dolů a rychlost nahoru. nemusím byt ekonom abych si nevšiml že je něco špatně 
Cenu konektu máme 3 roky stejnou. dodavatel nechce slyšet o slevě, a to máme velmi dobré vztahy.

Cenu konektu máme 3 roky stejnou. dodavatel nechce slyšet o slevě, a to máme velmi dobré vztahy.
0 x
dodavatel nechce slyšet o slevě ? a o vypovedi chce slyset ?
PW
PW
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))
Je to hodně dobře že celorepublikoví hráči zdražují, protože pak i lokální poskytovatelé můžou bez velkého povyku zvednout ceny.
Prostě normàlní inflace, akorát teď to začíná nabírat obrátky.
Prostě normàlní inflace, akorát teď to začíná nabírat obrátky.
0 x
pcwifi píše:dodavatel nechce slyšet o slevě ? a o vypovedi chce slyset ?
PW
no upřímně chapu, že se mu slevit nechce, 150,-/1Mb je rozumná cena i ted, natož v roce 2008. jen jsem to psal v souvislosti s tím že koncákum se zlevnuje a zrychluje.
0 x
Před nějakou dobou jsme taky přešli plně na automat a začalo se nám ozejvat plno lidí co měli pravidelně třeba dva tejdny po splatnosti a strašně se divili že je upomínáme a prudíme je. Např. dneska byla v databázi tahle zpráva kterou můžou klioši zanechat "udělejte si pořádek ve smlouvé už jsem vám vysvětloval že platim až po 16 tém každého měsíce tak pořád neblbněte dík" a splatnost má ve smlouvě jasně psanou k 31týmu každýho měsíce. A takovejch lidí je kvantum. Šílený . . .
0 x