Ahoj,
shanim plastovy box na 4ks autobaterie. Podminkou je aby byl plne utesneny. Bohuzel se mi nedari nikde nic najit, co by splnovalo pozadavky. Nevite nekdo o necem ?
Diky
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Boxy na baterie
gewiss GWxxxx, typ velký z hlavy nevím, vím jen že se dělají i hoodně velké.
zkus gewiss.cz, katalog k ničemu, ale když zavoláš a zeptáš se, ochotně poradí. baterky si změř předem kvůli vnitřnímu rozměru
zkus gewiss.cz, katalog k ničemu, ale když zavoláš a zeptáš se, ochotně poradí. baterky si změř předem kvůli vnitřnímu rozměru
0 x
UPDATE klienti SET internet_povolen = false WHERE po_splatnosti > 500
Lepší než výhra ve Sportce :)
Lepší než výhra ve Sportce :)
A proc nepouzijes gelovky? Z tech se nic neodparuje.
Gewisky jsou goood, ale na 4ri auto baterky?
Gewisky jsou goood, ale na 4ri auto baterky?
0 x
ERnet tady, ERnet tam, ERnet vsude kam se podivam
Mozba bych mel dodat, ze to ma byt polozene na zemi vedle racku.
Hlavnim problemem je cena. UPS ma vnitrni napeti 48V a pri kapacite 150Ah by se to kapicku prodrazilo.
S autobateriemi je to vyresene za zlomek ceny.
Hlavnim problemem je cena. UPS ma vnitrni napeti 48V a pri kapacite 150Ah by se to kapicku prodrazilo.
S autobateriemi je to vyresene za zlomek ceny.
0 x
klonil bych se taky ke Gelovkam...jete kusy z UPSek jsou k mani za rozumny ceny,jen si projizdet servery typu aukro apod. a clovek najde... nedavno sem kupil 6ks 100Ah gelovek s cca. 80-85% kapacity kus za 6 kil,sice me litr stala nafta na cestu pro ne a dom, ale v souctu sem je sehnal za pusu.
Gewissku aby pojmula 4ks i kdyby jen obyc 42Ah autobaterek sem nikdy nevidel a ani ji nebudou zrejme delat. Ty krabice nejsou na tezky veci
a i kdyby nejakym omylem byla takova v prodeji, tak bude stat aspon 5 tacu spis daleko vic.
Skutecne bych raci hledal Gelovky... pak jeste snad vymenit UPSku, to mas nejaky giga model na 3kW ?
PW
Gewissku aby pojmula 4ks i kdyby jen obyc 42Ah autobaterek sem nikdy nevidel a ani ji nebudou zrejme delat. Ty krabice nejsou na tezky veci

Skutecne bych raci hledal Gelovky... pak jeste snad vymenit UPSku, to mas nejaky giga model na 3kW ?
PW
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))
Jen dodám k těm autobaterkám.... Já používám v jednom horským kanclu APC online smart 1400W(z aukra za 500,-
) s 2ks autobaterie (značku nevim). Jsou zapojený do série na 24V, kapacita tušim 55AH. Vše je OK, ten kancl na to jede asi 3 hodiny. Jedinej problém je, že to takřka nejde nakalibrovat na maximální výdrž. Rychle spadne napětí a UPS to bere jako kritické a začne vypínat. Jediná možnost je nastavit čas pro bezpečné vypnutí ručně. Nejdelší čas, kterej mi to dovolí nastavit v režimu, kdy si to hlídá sama UPS je asi 30min.
To jen tak pro zajímavost.

To jen tak pro zajímavost.
0 x
- Viktor Novotný
- Moderátor
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
sucka 1400 mame bezne, jedou v kuse hodiny, nic se tam nekalibruje
mam na nich nejvetsi 200Ah baterky .. jdou pekne zavriit do tohoto : http://www.opticord.cz/eshop/ocrack-el- ... d1293.html
vejdou tam dve i s upskou
staci udelat police z jeklu

vejdou tam dve i s upskou

0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education
- programming
- development
- education
-
Kdyz autobaterie tak kup hlavne trakcni napr. http://www.battery-import.cz/varta-prof ... p-cycle-2/
0 x
- Viktor Novotný
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:

0 x
- programming
- development
- education
- programming
- development
- education
-
Hod sem nejakou gelovku 140AH za 3450,- vc DPH
Jen jsem reagoval, ze pokud autobaterie tak trakcni Ten odkaz jsem dal jen jako ukazku. Nemusi mit vartu a sezene levneji.

0 x
- Viktor Novotný
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
0 x
- programming
- development
- education
- programming
- development
- education
-
Promin, ale to jsou e-shopy, dej link na konkretni baterii.
0 x
- Viktor Novotný
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
to si tam neumis najit konkretni baterii ? ... u elniky jsou dobre accu plus ... a u visionu berem ze serie FM ... konkretni amperaz uz si kazdy snad vybere, a jen pro info z posledniho odberu z visionu je 200 Ah za 4800,- a 80Ah za 2000,-
0 x
- programming
- development
- education
- programming
- development
- education
-
Viktor Novotný píše:to si tam neumis najit konkretni baterii ? ... u elniky jsou dobre accu plus ... a u visionu berem ze serie FM ... konkretni amperaz uz si kazdy snad vybere, a jen pro info z posledniho odberu z visionu je 200 Ah za 4800,- a 80Ah za 2000,-
Delame z toho flame. Ale budiz. U visionu serie FM (ceny nevidim) neni gel, ale AGM – elektrolyt zasáknutý ve skelném rouně, zesílená mřížka desek, bezúdržbové provedení - nedolévá se destilovaná voda
U elniky je kapacita 150Ah za 7400,- a ani strycek google mi nerekl, ze je to gelova baterie, tedy GEL – elektrolyt zasáknutý v tixotropním gelu, zesílená mřížka desek, bezúdržbové provedení – nedolévá se destilovaná voda.
Souhlasim, ze ta AGM bude rozhodne lepsi nez obyc s tekutym elektrolytem. Zakladatel vlakna se ale vyjadril, ze mu jde o cenu, proto autobaterie. A ja rikam ze kdyz autobaterie s elektrolytem, tak trakcni. Pokud mas za stejnou cenu AGM technologii, tak je rozhodne lepsi AGM, Ja nasel tu vision 134AH za cca 5500,-
Popis druhu baterii jsem nasel na http://www.battery-import.cz/trakcni-baterie-navod/
Pro info zaloha jednoho bodu 2x PC (atom, dual intel) 2x 10GHz, Switch a asi 6xAP 5Ghz Dohromady cca 200W mi vydrzi na 105Ah baterii 6hodin. Takze jestli mas link na nejakou konkretni levnou GEL baterii 140-150 Ah, abych mohl navysit zalohu na 8-9 hodin (pracovni doba E-ONU), tak ho sem dej. Dekuji
0 x
Těch 200W na 9hodin by zajímalo i mě. Jak jsem to pročítal tak asi nějaká starší APC s 1400W či víc by se touhle 180Ah baterkou byla to pravé tak na 3roky? Bude to venku v racku, tak snad teploty tolik vadit nebudou, ale zase kdoví? Zrovna za dva dny mě to tam EOn klasicky v 8 vypne a kupodivu to nahodí už ve 13hod, tak tam valím s centrálou před osmou...takhle bych měl snad klid.
http://www.battery-import.cz/varta-prof ... 20h-12v--b
http://www.battery-import.cz/varta-prof ... 20h-12v--b
0 x