❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Tupej, spolehlivej switch
- sub_zero
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
Tupej, spolehlivej switch
Máte někdo tip na spolehlivej tupej (unmanaged) switch? 24x nebo 48x 100 + 2x 1Gbit. Potřebujeme nahradit ty offikovy 3COMY. Podminka je, aby zvladal kratkodovy vypadky napajeni a sem tam spicka bez zatuhnuti 

0 x
Říkáš-li, že něco nejde, znamená to, že to neumíš.
Jirka Lazorčák
PS: Ta fotka je stará, už mám +15kilo..
Jirka Lazorčák
Jak to chceš otestovat?
Něco malého jsem už zkoušel ... a každé zařízení co jsem vyzkoušel bylo v pohodě. Ať jsem ten čudlík mačkal jak chtěl
Jedno z nich jsem pak nasadil a hádej co do týdne udělalo?

sub_zero píše:Podminka je, aby zvladal kratkodovy vypadky napajeni a sem tam spicka bez zatuhnuti
0 x
Jelikož je zde zakázáno se negativně vyjadřovat k provozním záležitostem, tak se holt musím vyjádřit takto: nové fórum tak jak je připravováno považuji za cestu do pekel. Nepřehledný maglajz z toho bude. Do podpisu se mi pozitiva již nevejdou.
- sub_zero
- Kontaktovat uživatele:
Já to beru v porovnání s těma 3COMama. Ty jeli cca 5 let v poho, ale teď jim chudinkám začínaj odcházet porty. Představa je něco okolo 4tis za 24portů.
0 x
Jirka Lazorčák
Jirka Lazorčák
tp-link + UPS? pripadne vykuchat ten interni zdroj a narvat tam zalohovany baterii. pro odvaznejsi narvat dovnitr nejakej veelkej kondik a nabijet ho pres odpor s tranzistorem, abys neodpalil zdroj.
0 x
taky muzu doporucit tp-link - at uz 5,8,16, 24 i 48 port - nikdy sem nemel problem s vytuhnutim a to mam vetsinu bez upsky...
0 x
Jan Ptáček
- sub_zero
- Kontaktovat uživatele:
No kuchat se nic nebude
TP Linky nevim nevim.. mediakonvertory OK, ale se switchema mmám celkem špatný zkušenosti. Spíš jsem myslel, zda nemá někdo vyzkoušený nějaký HPčko, Edge, Zyxel

0 x
Jirka Lazorčák
Jirka Lazorčák
Za to sekání stejně většinou může zdroj. To je známá věc. Takže vykuchání a náhrada zdroje pomůže dost. Viz jedna z prezentací v Srní.
Ale ani edgecory ES3528, ani např. 3com 4210 tím netrpí. Alespoň se nepamatuji že by se po nějakých elektrických problémech sekly.
Ale ani edgecory ES3528, ani např. 3com 4210 tím netrpí. Alespoň se nepamatuji že by se po nějakých elektrických problémech sekly.
sub_zero píše:No kuchat se nic nebudeTP Linky nevim nevim.. mediakonvertory OK, ale se switchema mmám celkem špatný zkušenosti. Spíš jsem myslel, zda nemá někdo vyzkoušený nějaký HPčko, Edge, Zyxel
0 x
Jelikož je zde zakázáno se negativně vyjadřovat k provozním záležitostem, tak se holt musím vyjádřit takto: nové fórum tak jak je připravováno považuji za cestu do pekel. Nepřehledný maglajz z toho bude. Do podpisu se mi pozitiva již nevejdou.