❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Intelu povedlo zdigitalizovat zpracování Wi-Fi signálu

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
hapi

Intelu povedlo zdigitalizovat zpracování Wi-Fi signálu

Příspěvekod hapi » 13 years ago

0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků

Walkeer
antispam: Ano

Příspěvekod Walkeer » 13 years ago

Chapu to dobre tak, ze to neco jako audio zesilovac ve tride D?
0 x

soooc

Příspěvekod soooc » 13 years ago

hapi píše:tohle je docela zajímavé

http://www.zive.cz/clanky/na-prahu-cipo ... fault.aspx

By mě zajímalo, jak to řeší vnitřní přeslechy atd. A taky odolnost vůči parazitním vlivů přineseným skrze anténní systém.
0 x
Petr Šlinz
UBNT mám rád!

Walkeer

zrejme digitalne :) asi se nembudu moc mylit kdyz prohlasim, ze libovolny analogovy clen lze emulovat digitalne.

Tahle technologie by mohla drasticky snizit cenu profi spoju ve vyssich frekvenich (10-200GHz), ktere dnes stoji statisice.
0 x

hapi

Příspěvekod hapi » 13 years ago

mohla, taky mě to napadlo.

kdyby to byl zesilovač ve třídě D tak ho přece nevyvíjely 10 let. I když je pravda že i ten klasickej zesík třídy D má na výstupu nějaký nějaký cívky a kondíky jako pásmovou propust atd.. a tady to asi nebude.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků

Walkeer

hapi píše:mohla, taky mě to napadlo.

kdyby to byl zesilovač ve třídě D tak ho přece nevyvíjely 10 let. I když je pravda že i ten klasickej zesík třídy D má na výstupu nějaký nějaký cívky a kondíky jako pásmovou propust atd.. a tady to asi nebude.

digi zesik funguje tak, ze pomoci vysokych frekvenci, ktere digitalne spina, vyrabi nizsi frevence, coz asi nebude princip teto digitalni wifi ;) chtelo by to vyjadreni nekoho, kdo tomu alespon trochu rozumi, coz ja ani ty nejsme :) Insidere?
0 x

tom-tom

Příspěvekod tom-tom » 13 years ago

Walkeer píše:Tahle technologie by mohla drasticky snizit cenu profi spoju ve vyssich frekvenich (10-200GHz), ktere dnes stoji statisice.

Tuto vizi zde na fóru razím už delší dobu, ale zatím se potýkám s velkým nepochopením, takže zatím s tím raději nepočítejme :)
0 x
T-T