❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

hadej antenu...

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
pcwifi
antispam: Ano

hadej antenu...

Příspěvekod pcwifi » 13 years ago

Obrázek

copak je zakukleno pod radomem ? mam podezreni na MaxLink ale diry v sobe nema a ze by vyrobce radil vrtat diry mi moc nesedi...

PW
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))

net.work
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod net.work » 13 years ago

taky by me zajimalo - konkurence to tu používá a vrtá mi to hlavou o co jde ;)
0 x
Jan Ptáček

tom-tom

Příspěvekod tom-tom » 13 years ago

Co by to asi tak bylo.. je to výběr toho nejlepšího, co kdy svět 5GHz spatřil - hliníková parabola od Maxlinku s ozařovačem ze síta PacificWirelless a to celé prosím zavřeno do elegantního PVC krytu s extra přídavkem ftalátů. S tvarem a dyzajnem gigantické MEGAkozy :D
0 x
T-T

Repkins

Příspěvekod Repkins » 13 years ago

Normální Maxlink 22dB s radomem typ PRSO :)
0 x

pcwifi

kde se da splasit ta pekna kozicka ? :mrgreen: link do shopu by neuskodil.

PW
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))

goblajz

Příspěvekod goblajz » 13 years ago

0 x

pcwifi

pekne dekuji :)

kozo zahada vyresena... je pekne ze MaxLink anteny zjevne jsou dost kvalitni, tech kozicek vidim u 1 ISP fakt hafo na vsech sajtech...neuskodila by kozicka k limcovym MaxLinkum :D jinak koukam jak blazen a ona se skutecne antena musi provrtat aby k ni sel chytit radom vidim li dobre...

PW
0 x

jirka123

Příspěvekod jirka123 » 13 years ago

Antén i bradavek bylo více druhů. Nějaký paraboly byly úplně bez dir, další sere s malíma, a radom se přidělával samořeznými vruty, jiná várka měla díry velký na kryt byl na 4ky škoubky s matičkou. Jaký se prodávají aktuálně nevím. Vadnou anténu s radomem jsem ještě neviděl, bez jich bylo několik vytopených.
0 x

midnight_man

Příspěvekod midnight_man » 13 years ago

ten maxlink sa mi nezda, ma to nejaky cudny drziak nie?
0 x

pcwifi

Obrázek

Obrázek

nevim no treba se v minulosti delal jinsi nez ted...drzak jak drzak...hlavne ze drzi :D

PW
0 x

midnight_man

Příspěvekod midnight_man » 13 years ago

ano toto poznam :) ale na fotke je ten drziak v jednej časti dlhší :)
0 x

pcwifi

hej, treba je to drive jsi verze...kdo vi no...treba se to s ni moc kymacelo, tak zkratili plechy. S tim bych si hlavu nedelal, srkz ten ozarovac je videt, ze jde o MaxLink coz bylo prioritni zjistit a o uz vime a sme hepy jak 2 grepy.

PW
0 x

Repkins

Příspěvekod Repkins » 13 years ago

pcwifi píše:neuskodila by kozicka k limcovym MaxLinkum :D

PW

Jakej máš límcovej Maxlink bez radomu?? Zatím co jsem kupoval Maxlink s límcem, tak to mělo dycky radom, akorát to nebyl kozí model ale spíš se to podobalo podprdě od Madonny..

Dřív se dělal držák jak je na obrázcích, teď se dělá ten samej rozměr, ale má to možnost náklonu nahoru i dolů od osy vodorovné a taky to má možnost změny polarizace bez nutnosti uplně rozebrat anténu. Stačí povolit dva šroubky a otočit parabolou kolem osy.

Zatím mám s Maxlink anténama dobrý zkušenosti, ideální ve spojení s Groovem. Dělá se na to sice vodotěsnej box na RB ale teď mě do dvou při průtrži zateklo a vypálila se ETH průchodka. Navíc první kusy jsem kupoval se stíněnou průchodkou, pak šetřili a dávali tam nestíněnou, ale zase poslední kusy co jsem bral už byly stíněný. Do toho boxu zatíká asi kvůli tomu úhlovýmu N-konektoru na pigtajlu, páč je dost vysokej a dekl té krabice nejde uplně na těsno dotáhnout... Uvidíme jak se to vyvrbí, kdyžtak bych musel udělat výměnu za Groove.
Naposledy upravil(a) Repkins dne 30 Aug 2012 11:41, celkem upraveno 1 x.
0 x

pcwifi

ne ne limcove maxlinky maj radom v cene, model "madonna", to je jasny. Ale jen sem sel do uvahy esteticke jak by vypadal model "poradna koza" na limcovem kusu :mrgreen:

PW
0 x

tom-tom

Příspěvekod tom-tom » 13 years ago

Proč zmizel příspěvek p. Šťourače? Ten výsledek měření byl zajímavý. Mám ten ozařovač, ale na sítu, ještě na dvou spojích. Jedou prakticky od doby co se uvolnilo 5GHz pásmo a nebyly s něma problémy. Akorát loni v zimě jsem musel při jedné plískanici zvednout na pár hodin výkony, protože se tam zhoršil signál. Tímto bych chtěl tedy poděkovat za objasnění :)
0 x
T-T