❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
vtipné fotografie
Re: vtipné fotografie
no nevím jeslti je horší nesmyslně pouštět kapitál a nebo zaplatit 2x tolik za to že mi půjčí peníze... to je dle situace, ale já jsem nikdy nebyl pro půjčky, myslím že je to cesta do pekel.
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
- Viktor Novotný
- Moderátor
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
ano pokud jsou splatky s navysenim, je to hnus .. pokud bez, je to prijemny bonus 

0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education
- programming
- development
- education
Asi stojí za úvahu to mixnout s anyplication. Něco dát keš do spojů a něco si jen půjčit a snad jen auta na splátky 2-3 roky. Většinou jsem dostal nabídky spojů na splátky s navýšením, jen snad jednou to byla na tu dobu super cena a na 6 splátek bez navýšení. Občas je fajn projít si justice.cz a prohlídnout si jak to kdo nejen ve vašem okolí dělá jakou pomyslnou ztrátu z let minulých tlačí před sebou aby nemusel danit zisk, případně si bere někdo vše na lízačku a další si nechává z 9 mega příjmu 3 mega zdanit... . Postupy podnikání jsou někdy zábavné
.

0 x
Nevim, anyplication jsem nějak nedošel na chuť. Dokážu si to představit, že bych to dal klientovi co chce konektivitu na profi spoji, kde bych mu to promítl do celkové ceny za službu, takže by si to platil sám, ale u mě, kde jsem zvyklý po upgradu dávat starší kusy dosloužit jinam, aniž by mě muselo trápit, jestli to není pro těch pár klientů zbytečný luxus, to si nějak nedokážu představit 

0 x
T-T
okoun píše:Viktor Novotný píše::D dobry pokus o vtip ... kazdopadne jsou pouzity prumyslove soucastky takze toho tepla neni tolik, to je kouzlo co ?
a s tou dvojnasobnou cenou bych se uklidnil, srovnam li sve ceny, pak tedy nemam duvod bezet nekam jinamkrome teda ericssonu ale to v lic pasmu, tam mame diky jinemu partnerstvi zajimavy nakup
dvojnásobná cena je a to že máš ty specielně jinou cenu to je věc jiná, několik lidí mi potvrdilo cenu podobnou, kteoru jsem dostal já a není to nic jiného než pořádná facka všem novým zákazníkům od alcomy a to není dobrá vizitka.
pokud se vrátím k tomu SDVčku tak není nic jednoduššího než to reklamovat jako cokoli jiného, nechci zde vypisovat všechny průsery, které měla kdy alcoma a od koho alcoma kopírovala... všechno to jsou jen stroje které jsou poruchové a záleží na tom jak kdo ty poruchy řeší, pokud alcoma přijede a do 10 min nahradí novým spojem, tak se jim nedivím že to chtějí hodně rychle ututlat.
mě nejde o to jestli je to alcoma či kdo, mě jde o kvalitu a parametry spoje a také i o cenu, cenu přehlížet nemohu a pokud alcoma dává cenu jakou dává, tak prostě si jí vzít nemohu, to oni musí moc dobře vědět a také se strašně divili proč že to nechci vzít od nich na splátky, dnes se každý diví, když si něco nevezmu na spltky, že jak je možný že na to mám našetřeno
no svtě je torchu naopak
Nemám alcom nejak extra veľa ,konkrétne 5 spojov a rozdiel v cene , čo som dostal cenové ponuky rozdiel je max 300 € v neprospech alcomy , čiže nevidím žiaden dvojnásobok ceny.
0 x
Vysvětlí mi někdo, co někoho může vést k tomu, že montuje NanoBridge s otočeným ozařovačem?
- Přílohy
-
- IMAG0186.jpg (210.58 KiB) Zobrazeno 2050 x
0 x
darklogic: napriklad to ze potrebujes dostat chain0 do vertikalu? (napriklad ak je ako AP singlepol vertikalna sektora s bulletom)?
Naposledy upravil(a) asdewq dne 16 Feb 2013 16:51, celkem upraveno 1 x.
0 x
- Viktor Novotný
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
hm, pokud je single pol ap, tak se stejne M5tka v kliosu prispusobi, proste bere ten silnejsi chain 

0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- development
- education
- programming
- development
- education
Dle měření (už nevím kdo to dělal) to v této pozici má lepší vyzařovák. Ale rozdíl byl pokud vím naprosto minimální.
DarkLogic píše:Vysvětlí mi někdo, co někoho může vést k tomu, že montuje NanoBridge s otočeným ozařovačem?
0 x
Jelikož je zde zakázáno se negativně vyjadřovat k provozním záležitostem, tak se holt musím vyjádřit takto: nové fórum tak jak je připravováno považuji za cestu do pekel. Nepřehledný maglajz z toho bude. Do podpisu se mi pozitiva již nevejdou.
viktor: dovolim si namietat, momentalne mozno hej ale v prvych verziach 5tkoveho softu to bol problem osobne som riesil prave ten pripad co som pisal... totalne to haluzilo, riesenie bolo povolit max msc-7 a otocit ziaric potom to slo ok... ale samozrejme aky dovod bol prave tu je tazko povedat 

0 x
asdewq píše:darklogic: napriklad to ze potrebujes dostat chain0 do vertikalu? (napriklad ak je ako AP singlepol vertikalna sektora s bulletom)?
Hmm, zajímavé info. Ale tohle nebude ten případ - protějšek je taky NanoBridge namontovaný úplně stejně.
0 x
- Tomáš Břinčil
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Pan Šťourač to měřil, ten vertikal má snad lepší směrovost? Proto bych tohle bral jako přizpůsobení "ostrosti" antény ve vertikálu.
0 x
Windows what? Linux instead...
Real programmers don't need notice all their known languages.
https://www.facebook.com/conexainternet
Real programmers don't need notice all their known languages.
https://www.facebook.com/conexainternet
Toto Ubnt má lepší vysílací výkon dozadu 

- Přílohy
-
- IMAG0030.jpg (96.13 KiB) Zobrazeno 2050 x
0 x
Normalka... domaci wifi 

0 x
kvalita tohoto fóra klesla pod hranici, která je snesitelná
- midnight_man
M5 MIMO 2X2 zariadenia voči jednopolarizačnej sektore sa chytia oboma polarizáciami a teda je jedno či dáš žiarič vertikálne alebo horizontálne. Jediný rozdiel bude v tom, že ti bude zobrazovať signál -60/-80 alebo -80/-60 (CH0,1). Možno voči NON-M5 802.11a sektore treba dostať CH0 do Vertikálu..asdewq píše:darklogic: napriklad to ze potrebujes dostat chain0 do vertikalu? (napriklad ak je ako AP singlepol vertikalna sektora s bulletom)?
0 x