❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Firemný Offroad ISP

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
mpcz

Re: Firemný Offroad ISP

Příspěvekod mpcz » 11 years ago

hapi píše:renault nebo dacia? ono je to více méně fuk.

Jenom mě nejvíc sere že tam nedaji nějakej pořádnej motor a dávaji tam samí slabý shitky a ještě k tomu do auta se 4x4 :evil:

Zkus ten motor a pak mluv. Jsem již dlouho na světě a v posledních 10 letech jsem nezažil motor, který na pětku/šestku zatlačí do sedadla. Ono není kůň jako kůň.

to DAVID2006: 88kW, disky originál, mimochodem první moje AL, které přežily všechny solné zimy a jsou jak nové. Pneu originál CONTI CROSS Contact nebo tak nějak. Perfektní je, že jsem za 3 roky nemusel do pneu servisu, jsou to tzv. UNIverzální. Vlastnosti asi nebudou špičkové, ale auto nikdy neuvázlo, naprostá spokojenost. Kupodivu nájezd mají přes 40.000,- a stále jsou v normě.
K té ceně: až budeš uvažovat o koupi auta, oběhni si autosalóny a až se vrátíš, napiš, co ti nabídli za 399.000,- za čtyřkolky a výbavu. Mimochodem, i kdyby ten DUSTER stál 600.000,-, koupím ho taky.

mpcz, 26/11/2013
0 x

Insider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Insider » 11 years ago

hapi píše:renault nebo dacia? ono je to více méně fuk.

Jenom mě nejvíc sere že tam nedaji nějakej pořádnej motor a dávaji tam samí slabý shitky a ještě k tomu do auta se 4x4 :evil:

A co by si s tím chtel predvadet? Pokud potrebujes ctyrkolku, tak tak ti bude stacit i 30kW, protože to napřevoduješ, jako servisak to nemusi byt vubec spatne
0 x
Michal Peterka, KPE spol. s r.o.
V Hůrkách 1, Praha5 Nové Butovice, Tel: 242498100, 777208819
http://pojitko.cz

hapi

Příspěvekod hapi » 11 years ago

jasně, a co budeš dělat se 4x4 a 30kW na dálnici? přece drtivá většina toho co auto najezdí a to i teréní je po silnici. Do "terénu" jedeš jednou za čas.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků

pthv
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod pthv » 11 years ago

Tak to ja premyslim o jinem nez dacia. Ted tu na jizni morave prodava eon asi 90 aut(mozna uz je to mene) Ford Ranger 4x4, 2,5l nafta a 110kw. Ma to 5let a najete to ma vetsinou od 80tis, do 150tis. Klima, nezavisle topeni, na strese privarene ramy a v boude police na material a vybaveni. Chteji za to od 150k nahoru.
0 x

Insider
Kontaktovat uživatele:

hapi píše:jasně, a co budeš dělat se 4x4 a 30kW na dálnici? přece drtivá většina toho co auto najezdí a to i teréní je po silnici. Do "terénu" jedeš jednou za čas.

No u 66kw nepochybuju o tom, ze to bude stacit i pro jizdu na dalnici a dodrzení minimalni rychlosti 80 km/h. Pro kazdodeni uziti musi Dacie stacit.
0 x

Insider
Kontaktovat uživatele:

pthv píše:Tak to ja premyslim o jinem nez dacia. Ted tu na jizni morave prodava eon asi 90 aut(mozna uz je to mene) Ford Ranger 4x4, 2,5l nafta a 110kw. Ma to 5let a najete to ma vetsinou od 80tis, do 150tis. Klima, nezavisle topeni, na strese privarene ramy a v boude police na material a vybaveni. Chteji za to od 150k nahoru.

Tak to je pro instalace po Defenderech a MB-G to nejlepsi co muze byt.. Ale do divadla a na instalaci koncaka bych v tom nejel. Koncaci maji radi 5 let stare fabie, focusy neb megany. :wink:
0 x

net.work
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod net.work » 11 years ago

Insider píše:
pthv píše:Tak to ja premyslim o jinem nez dacia. Ted tu na jizni morave prodava eon asi 90 aut(mozna uz je to mene) Ford Ranger 4x4, 2,5l nafta a 110kw. Ma to 5let a najete to ma vetsinou od 80tis, do 150tis. Klima, nezavisle topeni, na strese privarene ramy a v boude police na material a vybaveni. Chteji za to od 150k nahoru.

Tak to je pro instalace po Defenderech a MB-G to nejlepsi co muze byt.. Ale do divadla a na instalaci koncaka bych v tom nejel. Koncaci maji radi 5 let stare fabie, focusy neb megany. :wink:

Mas na to nejaky odkaz? diky
0 x
Jan Ptáček

pthv
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod pthv » 11 years ago

net.work píše:
Insider píše:

Mas na to nejaky odkaz? diky

http://www.energservis.cz/cs/
http://www.tipcars.com/uzitkove-ford-ra ... 70064.html
0 x

David2006

Příspěvekod David2006 » 11 years ago

Mě to moc kauf nepřijde, ale mají je zmasený po 6 letech třebas tady:
http://otomoto.cz/osobni-vozy/znacka-fo ... -2304.aspx

Ty vnitřní police jsou asi dost napevno a dost zavazí. Zase pokud někdo potřebuje pro vysílače a pár odlehlých klientů velké 4x4 auto na 5-6tis ročně, tak proč ne a dalších 6-8 let si s ním vystačí.
0 x

mpcz

Příspěvekod mpcz » 11 years ago

Insider píše:
hapi píše:jasně, a co budeš dělat se 4x4 a 30kW na dálnici? přece drtivá většina toho co auto najezdí a to i teréní je po silnici. Do "terénu" jedeš jednou za čas.

No u 66kw nepochybuju o tom, ze to bude stacit i pro jizdu na dalnici a dodrzení minimalni rychlosti 80 km/h. Pro kazdodeni uziti musi Dacie stacit.

Zdravím,

Duster: dálnice Mnichov - Norimberk - trvale 170 km/hod., naprosto bez problémů. Jen pozor, do 110-ti 4,9 - 6 l nafty, od 110 km/hod. PRUDKÝ nárust až k 10-11 l. On ten "aerodynamický" tvar si vezme své ...
Těm vozům z EONu a podobným novým se asi někdo, kdo má AP v bažinách atd. nevyhne, jen mě děsí jakákoliv porucha, ty náklady na provoz i opravy jsou vysoké. Přeci jenom auto, které mě za 6 let stojí jen 2 výměny oleje a jedny pneu je mi bližší.
Samozřejmě se na to dívá každý jinak, řidič - mladý technik, který s autem jen jezdí a průjezd bažinou je pro něj dobrodružství a řidič, který to vše i platí ....
mpcz, 26/11/2013
0 x

lwq
antispam: Ano
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod lwq » 11 years ago

VW Transporter 4X4 Synchro je ultimatni reseni ... :D
0 x
LWQ ... Vice na www.lwq.cz (treba GIOM 3000 atp.) ...

David2006

mpcz píše: Jen pozor, do 110-ti 4,9 - 6 l nafty, od 110 km/hod. PRUDKÝ nárust až k 10-11 l. On ten "aerodynamický" tvar si vezme své ...
mpcz, 26/11/2013

4.9-6L leda tak při pádu do propasti:
http://www.spritmonitor.de/de/uebersich ... &gearing=1
0 x

montykh
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod montykh » 11 years ago

Já teda nevím, ale jestli dobře koukám, tak dost lidí se do uvedeného rozmezí v pohodě vejde...
0 x

David2006

Dost je jako do 15 procent?! Jezdís s tím? Do 6L leda bych to tlačil jako tech par co to tam maj napsane... . :D. Kolem 7L a jsme doma.
Naposledy upravil(a) David2006 dne 26 Nov 2013 23:55, celkem upraveno 2 x.
0 x

Leeonek

Příspěvekod Leeonek » 11 years ago

mpcz píše:Zdravím,

Duster: dálnice Mnichov - Norimberk - trvale 170 km/hod., naprosto bez problémů. Jen pozor, do 110-ti 4,9 - 6 l nafty, od 110 km/hod. PRUDKÝ nárust až k 10-11 l. On ten "aerodynamický" tvar si vezme své ...

Ono to ale není aerodynamikou, tohle je průšvih jakéhokoli slabého auta.

mpcz píše:Těm vozům z EONu a podobným novým se asi někdo, kdo má AP v bažinách atd. nevyhne, jen mě děsí jakákoliv porucha, ty náklady na provoz i opravy jsou vysoké.

S tímhle souhlasím, pročpak se asi prodávají? Je to hranice kdy se už nevyplatí investovat do oprav, protože se objevují závažnější poruchy. Potřeba si uvědomit, že opravy a náhradní díly jsou pořád stejně drahé jako u nového vozu v této cenové kategorii. Proto je blbost koupit si jeté auto, které mělo příkladně nákup 1,5 milionu a myslet si že opravy budou stát stejně jako na Dacii ;)
Ty Fordy už mají svoje nejlepší roky za sebou, pokud ale máte spoustu peněz které do nich můžete rvát, směle do nákupu.
0 x