❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Starnet

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
okoun
antispam: Ano

Re: Starnet = parazit

Příspěvekod okoun » 14 years ago

hapi píše:no tak co si představíš pod pojmem servis zdarma? Já si pod tim nepředstavuju to, že zařízení který odejde mi ISP vymění ale vymění ho zadarmo ale nechá zaplatit jeho cenu protože výměna HW neni zdarma ale zdarma je ten člověk co to přijde vyměnit.

Jinak na webu toho maji spousta ale koukal někdo z těch lidí co u nich jsou do těch příloh kde jsou kompletní nezkreslený texty? Tam jsou opravdu "výhodný" služby.

jak si to tak čtu ty všeobecný podmínky, tak je to ještě "výhodné" o proti místní podobné firmě ve středních čechách - Wifcom
tam jsou uvedeny ve smlouvě asi tři body a samé co musí dodržovat klient, naprosto nic co musí dělat poskytovatel. za každé nedodržení celkem slušné penále. no pěkné...
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...

David Liška
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod David Liška » 14 years ago

Asi se něco stalo, protože stárnet začal řešit problémy u zákazníků ještě ten den, kdy ho nahlásí. Dřív se na to vždycky vysrali. Soudím podle deseti případů za prosinec o kterých vím.
0 x

lvytn

Příspěvekod lvytn » 14 years ago

David Liška píše:Asi se něco stalo, protože stárnet začal řešit problémy u zákazníků ještě ten den, kdy ho nahlásí. Dřív se na to vždycky vysrali. Soudím podle deseti případů za prosinec o kterých vím.

Nevím nevím, ale například v Boršově/Planá je starnetem převysíláno tak, že se odsuď inet4 spakoval.

A řešení problémů zakazníků? Člověk jim může psát každej den, volat každej den, ale pak se tohle
http://i53.tinypic.com/w6ute0.png
opakuje 10-15x denně.
0 x

hapi

Příspěvekod hapi » 14 years ago

nepatří náhodou inet4 starnetu?
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků

David Liška
Kontaktovat uživatele:

Patří i nepatří. Každej tvrdí něco jinýho a mě jsou ty společnosti úplně fuk, nedělal bych pro ně ani za zlatý PRASE. Stačilo, že jsem pár týdnů dělal pro KPNetwork a doteď si mě lidi s tou hrůzou mají tendenci spojovat, což není nic milého.
0 x

hapi

Příspěvekod hapi » 14 years ago

no tušim že patří nebo spíš takhle. Starnet je koupí a nechá žít aby si lidi nespojovaly starnet s inet4 ale kvalita je podobná. Je to jednoduchý ne? nakoupíš firmy a přehazuješ si zákazníky :-D

jo kpnetwork je taky kapitola sama o sobě a jsem rád, že na ně už skoro měsíc nejedem protože jejich způsob fungování je docela divnej a když pak vidíš jejich pop kam seš připojenej kde se smaží cisca v racku tak že na nich neudržíš ruku protože tam nikdo neni schopnej vyměnit rackovej větrák za 500,- a pak se to za léto 2x kousne s tim že za 2 hodiny tam snad někdo dojede to restartovat... důvěra tě opustí velmi rychle.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků

lvytn

Byl jsem u Inet4 skoro dva roky, první půl rok to bylo bomba, měl sem celou lajnu pro sebe (rozuměj, bod na jednu vesnici), takže těch 12/12 bez problémů. Po půl roce to trochu kleslo, ale pořád super, pingy na seznam 9-10ms. Po roce to spadlo pod polovinu, pingy šli těžce nahoru (30-90ms) a pak to začalo - ztráta paketů, pingy mezi 100-5000ms. Prej že na boršovským silu je převysíláno, že s tím nic neudělají (možná že práce starnetu). Po několika urgentních stížnostech že mě přepojí, za měsíc se k tomu konečně dostali, ale výsledek po týdnu to samé, takže jsem přešel nic nevědíc k starnetu, a je to to samé.

Mailem si píšeme že to opravili, za hodinu je to tu zas, tak znova píšu, druhej den že to předaj technikům.
A to nejsem notorickej stahovač, torrenty mam max přez noc, přes den občasně na nějakej 100-200kB/s up. Jinak nějaký online hry a surfing.
Koukám že tady se asi nějakýho normálního netu nedočkám :cry:
0 x

David Liška
Kontaktovat uživatele:

Na tom sile to je fakt :-D
0 x

David Liška
Kontaktovat uživatele:

to bylo na hapiho, o boršovským sile toho moc nevím.
0 x

David Liška
Kontaktovat uživatele:

lvytn píše:Byl jsem u Inet4 skoro dva roky, první půl rok to bylo bomba, měl sem celou lajnu pro sebe (rozuměj, bod na jednu vesnici), takže těch 12/12 bez problémů. Po půl roce to trochu kleslo, ale pořád super, pingy na seznam 9-10ms. Po roce to spadlo pod polovinu, pingy šli těžce nahoru (30-90ms) a pak to začalo - ztráta paketů, pingy mezi 100-5000ms. Prej že na boršovským silu je převysíláno, že s tím nic neudělají (možná že práce starnetu). Po několika urgentních stížnostech že mě přepojí, za měsíc se k tomu konečně dostali, ale výsledek po týdnu to samé, takže jsem přešel nic nevědíc k starnetu, a je to to samé.

Mailem si píšeme že to opravili, za hodinu je to tu zas, tak znova píšu, druhej den že to předaj technikům.
A to nejsem notorickej stahovač, torrenty mam max přez noc, přes den občasně na nějakej 100-200kB/s up. Jinak nějaký online hry a surfing.
Koukám že tady se asi nějakýho normálního netu nedočkám :cry:

Včelná, Boršov, Starý Homole ?
0 x

lvytn

David Liška píše:Včelná, Boršov, Starý Homole ?

Yes..
0 x

routerboardista
antispam: Ano

Příspěvekod routerboardista » 14 years ago

od hapi » 24 úno 2010 14:25

Chlape tohle je běžný, že každej chce mít co nejvíc antén a co nejvíc vidět. Zvykni si na to. :D
K těm ostatním sabotážím, máte tam vzrůšo. Stříhání kabelů, stejně jako ohýbání antén je nic moc, taková viditelná "závada" se celkem rychle odhalý. Nic lepšího - zákeřnějšího vás nenapadá? Já osobně bych je "mechanicky" netýral, šel bych na ně jinak, ale když se tu probírají štípačky, tak poradím takovou vychytávku. Vemte si příště sebou inj. stříkačku s agresivním rozpouštědlem a stříkněte jim to na "blbým místě(uvnitř děr,zdí,převěsů)" do UTP kabelu. Brzo jim to půjde i nepůjde až se naleptají drátky. Stříknutí kyseliny chlorovodíkový do koaxiálu s měděným opletením není až tak velká zábava stejně jako použití sponkovači ke skratu.
0 x
Nic není v síti horšího, než vytočený znalec Linuxu. :-)
Jaký Vánoční dárek pro školáka ? no přeci WiFi Jammer
¡¡¡ ıʇıs ʌ ɔǝןǝɹʇǝʌ ıpɐʌ ıʇ pnʞod 'uǝʇuɐ ɥɔʎɯ po ןɐp ǝs zɹp

David Liška
Kontaktovat uživatele:

Vyserte se tu na nějaký štípačky sakra, kde to žijeme ?! Předpokládám, že to byla sranda. :mrgreen:
0 x

ludvik

Příspěvekod ludvik » 14 years ago

Na hrubý pytel, hrubá záplata. Co s takovým zmetkem? Do zubů mu dát nemůžeš ...

Tím netvrdím, že jsem to někdy udělal. Ale asi bych se nerozpakoval.
0 x
Jelikož je zde zakázáno se negativně vyjadřovat k provozním záležitostem, tak se holt musím vyjádřit takto: nové fórum tak jak je připravováno považuji za cestu do pekel. Nepřehledný maglajz z toho bude. Do podpisu se mi pozitiva již nevejdou.

Star_Gate

Příspěvekod Star_Gate » 13 years ago

Tak tohle co se mi doneslo je už docela vrchol.

Byl sem u dvou zákazníků a prej že nás koupil starnet, nebo že pro ně pracujeme. údajně je to od jejich techniků, tak to mi vysvětlete co to má znamenat. A dneska mi to ještě přitahne bratranec. To je fakt krásná pomluva tohle. NEJSME A NEBUDEME STARNET!!!! Jediný společný s nima je vzduch a to je ještě za trest.
0 x