❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
akcni nabidka t-mobile 250,- kc 25 mega ??
- Viktor Novotný
- Moderátor
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
Re: akcni nabidka t-mobile 250,- kc 25 mega ??
tak to asi neni adsl ale "aaaaaz mobilni internet" 

0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education
- programming
- development
- education
Viktor Novotný píše:tak to asi neni adsl ale "aaaaaz mobilni internet"
Njn spíš je otázka nač máte přepážku ,když se neumíte zákošů při osobním jednání zeptat na nabídku konkurence

0 x
- Viktor Novotný
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
ale umime, jenze videl jsi uz informovaneho zakaznika ? leda by mel nejaky papir v ruce, ale z hlavy ti pomalu nerekne kde bydli
nebo cislo sveho mobilu

0 x
- programming
- development
- education
- programming
- development
- education
Viktor Novotný píše:ale umime, jenze videl jsi uz informovaneho zakaznika ? leda by mel nejaky papir v ruce, ale z hlavy ti pomalu nerekne kde bydlinebo cislo sveho mobilu
a bez navigace zabloudi i ve vlastnim byte

0 x
- Viktor Novotný
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
ale ano, demence nekterych nezna mezi, vola me clovek misto toho aby volal na firmu ... no budiz, reknu mu prosim vas ted jsem na strese, posletze me vase udaje v sms, jak budu u auta zavolam vam nazpet a domluvime se .... borec tak dobre, frantisek vomacka, dolni ... nevim v tu chvili jestli se mam smat, nebo brecet, tak opakuju do telefonu, prosim vas poslete me ty udaje v sms sprave, chapete me ? ... a borec ... tak jo .............. po pul hodine mu volam zpet bo zadna sms neprisla a borec jo jo ale ja nevim jak se to pise to co jste chtel ...
edit : podotykam nemel ani tricet let ... takze zadny duchodce
edit : podotykam nemel ani tricet let ... takze zadny duchodce
0 x
- programming
- development
- education
- programming
- development
- education
David2006 píše:Tož jsem znásilnil operátorku T-mobile a mělo by to být takto:
ADSLko za 700 pokud máte aspoň za 99Kč studentský tarif nebo jakýkoliv jiný tarif tak sleva z toho 300 takže při studentovi je to paušál + ADSLko za 499.
Mobilní až 42Mbs a tam cena co si vyhádáte + FUPka 10 a 30GBs.
Žádné ADSLko za 250Kč "prý" akce neběží. Takže pokud běží tak o nich asi běžní operátoři nevědí.
Tak VDSLko údajně nabízejí na první 4 měsíce za 250 Kč s úpisem na 24 měsíců poté za 400 Kč alias 700 Kč pokud u nich nemáte tarif. 1000 Kč je modem.
0 x
No možná horší je to, co udělal jeden mě ... poslal mi smskou telefonní číslo ze kterého volal a nic víc.
Viktor Novotný píše:ale ano, demence nekterych nezna mezi, vola me clovek misto toho aby volal na firmu ... no budiz, reknu mu prosim vas ted jsem na strese, posletze me vase udaje v sms, jak budu u auta zavolam vam nazpet a domluvime se ....
0 x
Jelikož je zde zakázáno se negativně vyjadřovat k provozním záležitostem, tak se holt musím vyjádřit takto: nové fórum tak jak je připravováno považuji za cestu do pekel. Nepřehledný maglajz z toho bude. Do podpisu se mi pozitiva již nevejdou.
- Viktor Novotný
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
to ludvik - tak vidis, lidi jsou idioti 

0 x
- programming
- development
- education
- programming
- development
- education
Mě to vysvětlovat nemusíš ... já to vím 

0 x
Jelikož je zde zakázáno se negativně vyjadřovat k provozním záležitostem, tak se holt musím vyjádřit takto: nové fórum tak jak je připravováno považuji za cestu do pekel. Nepřehledný maglajz z toho bude. Do podpisu se mi pozitiva již nevejdou.
Všude stejný. Rikam zakaznikovi až mu to nepujde aby vyfotil obrazovku PC. Ptám se ho jestli to umí? On na mě kouká jako na blbce, tak si říkám dobrý.
A dnes poslal 4obrázky. Vše foceno foťákem a příloha má přes 14MB
A dnes poslal 4obrázky. Vše foceno foťákem a příloha má přes 14MB
0 x
tak to je v pohodě ne?
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků
high speed routery podle požadavků
hapi píše:tak to je v pohodě ne?
To jo, ale čekal jsem že použije Print Screen a né foťák

0 x
No když jsi chtěl vyfotit, tak ti to vyfotil ...
0 x