❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

vtipné fotografie

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
ppp76
Kontaktovat uživatele:

Re: vtipné fotografie

Příspěvekod ppp76 » 12 years ago

Viktor Novotný píše:no presne tak tohle prenaseni odpovednosti me pekelne stve ... treba v KB se nacita ten jejich java shit s certifikatem jak posr*any ... a teda tam napsaly, ze " u pocitacu s pomalym pripojenim i internetu muze tento proces trvat dele" .... hmmm :(

To by me zajimalo se kterym spokytovatelem "velice rychleho " internetu maj smlouvu kdyz vscky ostatni jsou pomaly :lol: kdyz se mi to nacita stejne rychle at si pustim 100mb nebo 5Mb :roll:

Dneska me rozsekal zas zakaznik ... proc mu internet nebezi tech 100mb kdyz mu ikonka dole ukazuej ze ma 100mb pripojeni a kolega "odbornik" mu rekl ze mu to tech 100mb teda by melo bezet a ze to ma reklamovat :lol:
0 x

Pintero
antispam: Ano

Příspěvekod Pintero » 12 years ago

Me v mailu taky prave rozsekala jedna zakaznice - chtela by zlevnit internet na 250 mesicne, byl by to krasny darek pod stromecek. Takhle to tam doslovne bylo... :lol:
0 x

kure05

Příspěvekod kure05 » 12 years ago

Nám dneska psal zájemce o připojení tenhle vzkaz:

"dobrý den.pravě jsme se přistěhovali chtěli by jsme připojit internet děkujem.omlouváme se ale nám nejdou psát číslicemi tak píšeme slovně.tel číslo:sedum sedum pět tři tři osum jedna sedum pět."

Celkem mě to rozesmálo :lol:
0 x

Viktor Novotný
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Viktor Novotný » 12 years ago

to je normalni ... me chodi treba sms "chtela jsem Vam zavolat, ale nemam kredit, tak Vam pisu, ze chci net, prosim zavolejte me"
0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education

stouracpetr

Příspěvekod stouracpetr » 12 years ago

Pintero píše:Me v mailu taky prave rozsekala jedna zakaznice - chtela by zlevnit internet na 250 mesicne, byl by to krasny darek pod stromecek. Takhle to tam doslovne bylo... :lol:

Kolik plati ted?
0 x

DarkLogic

Příspěvekod DarkLogic » 12 years ago

Viktor Novotný píše:to je normalni ... me chodi treba sms "chtela jsem Vam zavolat, ale nemam kredit, tak Vam pisu, ze chci net, prosim zavolejte me"

A voláš nebo ne? Já na to kašlu...už z takového prvního dojmu cítím, že s tímto zákazníkem by byl problém.

Ale nejvíc mě nasral jeden zákazník - namontovali jsme anténu, natáhli pracně kabel, udělali lišty... A jak jsme to měli, tak řekl, že ale teď je na tom finančně špatně a jestli by to mohl platit v nějakých splátkách. Kdyby mi nebylo líto té udělané práce, tak to sbalím a už mě nevidí. Takhle jsem mu na to kývl a doteď ho uháním.
0 x

Pintero

Příspěvekod Pintero » 12 years ago

stouracpetr píše:
Pintero píše:Me v mailu taky prave rozsekala jedna zakaznice - chtela by zlevnit internet na 250 mesicne, byl by to krasny darek pod stromecek. Takhle to tam doslovne bylo... :lol:

Kolik plati ted?

350,-
0 x

hafieror

Příspěvekod hafieror » 12 years ago

ppp76 píše:
Viktor Novotný píše:i a kolega "odbornik" mu rekl ze

Tyhle věty slýchávám často, hlavně "já tu měl známáho ten tomu rozumí", tak si vždycky neodpustím tuto větu: "Víte když někdo píše na klávesnici rychleji jak Vy, ještě neznamená, že tomu rozumí".
0 x

kure05

Příspěvekod kure05 » 12 years ago

Na "počítačový odborníky" a "experty" jsem už silně alergickej, protože když tohle klioš řekne, tak je mě jasný že to je u něj maximálně roz.rdaný . . . :cry:
0 x

svestka

Příspěvekod svestka » 12 years ago

DarkLogic píše:
Viktor Novotný píše:to je normalni ... me chodi treba sms "chtela jsem Vam zavolat, ale nemam kredit, tak Vam pisu, ze chci net, prosim zavolejte me"

A voláš nebo ne? Já na to kašlu...už z takového prvního dojmu cítím, že s tímto zákazníkem by byl problém.

Ale nejvíc mě nasral jeden zákazník - namontovali jsme anténu, natáhli pracně kabel, udělali lišty... A jak jsme to měli, tak řekl, že ale teď je na tom finančně špatně a jestli by to mohl platit v nějakých splátkách. Kdyby mi nebylo líto té udělané práce, tak to sbalím a už mě nevidí. Takhle jsem mu na to kývl a doteď ho uháním.

První splátka, na místě a v hotovosti. Přes to nejede vlak. Měla by pokrýt kabel a práci. U mě je to min. 500,- peněz.
Když pak neplatí, sundání antény je práce na 5 minut. Na*rat.
0 x
UPDATE klienti SET internet_povolen = false WHERE po_splatnosti > 500
Lepší než výhra ve Sportce :)

ppp76
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod ppp76 » 12 years ago

Ano kolega pocitacovy odbornik a kdyz zijistuju v cem je jeho odbornost tak prej v praci dela s pocitacema po blizsim zjisteni zjistim ze v praci dela nejaky excelovsky tabulky ... tudiz jeho odbornost spociva v tom z eumi zapnout pc potazmo excel a ve finale se me snazil poucovat o wifine :roll:
0 x

soucez
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod soucez » 12 years ago

Repkins píše:Minulej týden jsem dostal mejla od jedné klientky, se čílila že jí jede strašně pomalu net, že si změřila rychlost a že jí to napsalo 8M/2M. Mrknul jsem do smlouvy.. A paní měla tarif 8/2M. Tak jsem jí napsal, že pokud naměřila to co naměřila, tak jí net jede přesně dle smlouvy.. Nakonec z ní vylezlo, že má v prohlížeči otevřeno hafec panelů a když mezi nima překlikává, tak se jí pomalu zobrazuje obsah.. prostě málo RAM v komplu, načítalo se to z disku.. Prostě ať je jakejkoliv problém s PC, může za to poskytovatel internetu.Například loňský telefonát: Nejde mě zapnout PC, nemůže to být internetem???

Toto se mě stává čím dál častěji. Lidi už spojují s internetem naprosto všechno. Telefonát: "Nejde mi zapnout internet, když to zapnu tak se ozve párkrát pípnutí a nic" Takže po pár upřesňujících dotazech zformulovaných do mluvy *BUF usera se dostaneme k tomu že nenajíždí vůbec BIOS :-)

*BUF = Běžný Uživatel Franta

Někdy je to na zasmání, někdy člověka vytočí za co všechno může poskytovatel. A všechno se to semele v hospodě u piva jako bonus :-)
0 x

lwq
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod lwq » 12 years ago

Me nedavno rozsekal klient, co se nejprve kroutil, ze ma platit za praci pres osm litru (hrooomada prace v jeho trech baracich) a pritom o prachy fakt, ale vubec, nema nouzy (2x BWM 75x L v garazi, mramorove schody v dome, ...) a pak po tom, co ta cela jeho sit a pripojeni k netu bez problemu 14 dni fungovali (tahat jak vzteklej), tak si zacal stezovat, ze mu to nejede 50-60mbps, ale jen 20mbps. 50-60mbps by mu to melo jet, kdyz mu "certifikovany odbornik na UBNT zarizeni" potvrdil, ze to jeho zarizeni (Rocket+JRC24M) umi. To bylo jeden den v patek. Psal SMS. Pres vikend sem byl mimo signal. V nedeli mi prisla SMS ze mi v 3:03 v noci volal (deb*l). Volam mu zpet a bez reakce. Rikam fajn, asi to ted nechce resit. V pondeli rano v poste od nej mail, ze byl u nej ten "certifikovany technik" proverit stav veci, proc mu to nemaka. A ze zjistil, ze celou instalaci sem udelal absolutne spatne, zarizeni ze jsou nedostatecna, kabely levne a nekvalitni a konzoli podradne kvality. Ze aktualne uz k nasi siti pripojen neni, ze posila timto vypoved. Ze se prepojil ke konkurenci na AP vedle, kde ma 8mbps za litr mesicne. (u nas mel 20mbps za 500,-). Nasledne mi nadaval do lumpu (slusne receno a tak) ... No, tak sem si dal praci a sepsal mu mail, kde sem mu vypsal jaky je stav veci a ze ty jeho keci naplnuji skutkovou podstatu pomluvy a urazky dle zakona c. 40/2009 Sb. § 184 a dle § 49 odst. 1 zakona o prestupcich. Naces dal snad naporad pokoj.

Po precteni toho prvniho mailu, potkat ho na ulici, tak z nej udelam nejprve fackovaciho panaka a nakonec novou krytinu chodniku. Ha*zl jeden. (hoawk, neni tu vhodny smajl :lol: )
0 x
LWQ ... Vice na www.lwq.cz (treba GIOM 3000 atp.) ...

David2006

Příspěvekod David2006 » 12 years ago

lwq píše:Me nedavno rozsekal klient, co se nejprve kroutil, ze ma platit za praci pres osm litru (hrooomada prace v jeho trech baracich) a pritom o prachy fakt, ale vubec, nema nouzy (2x BWM 75x L v garazi, mramorove schody v dome, ...) a pak po tom, co ta cela jeho sit a pripojeni k netu bez problemu 14 dni fungovali (tahat jak vzteklej), tak si zacal stezovat, ze mu to nejede 50-60mbps, ale jen 20mbps. 50-60mbps by mu to melo jet, kdyz mu "certifikovany odbornik na UBNT zarizeni" potvrdil, ze to jeho zarizeni (Rocket+JRC24M) umi. To bylo jeden den v patek. Psal SMS. Pres vikend sem byl mimo signal. V nedeli mi prisla SMS ze mi v 3:03 v noci volal (deb*l). Volam mu zpet a bez reakce. Rikam fajn, asi to ted nechce resit. V pondeli rano v poste od nej mail, ze byl u nej ten "certifikovany technik" proverit stav veci, proc mu to nemaka. A ze zjistil, ze celou instalaci sem udelal absolutne spatne, zarizeni ze jsou nedostatecna, kabely levne a nekvalitni a konzoli podradne kvality. Ze aktualne uz k nasi siti pripojen neni, ze posila timto vypoved. Ze se prepojil ke konkurenci na AP vedle, kde ma 8mbps za litr mesicne. (u nas mel 20mbps za 500,-). Nasledne mi nadaval do lumpu (slusne receno a tak) ... No, tak sem si dal praci a sepsal mu mail, kde sem mu vypsal jaky je stav veci a ze ty jeho keci naplnuji skutkovou podstatu pomluvy a urazky dle zakona c. 40/2009 Sb. § 184 a dle § 49 odst. 1 zakona o prestupcich. Naces dal snad naporad pokoj.

Po precteni toho prvniho mailu, potkat ho na ulici, tak z nej udelam nejprve fackovaciho panaka a nakonec novou krytinu chodniku. Ha*zl jeden. (hoawk, neni tu vhodny smajl :lol: )

Měls napsat rovnou že borec ve finále ušetřil 8 litrů a je vysmátej :lol: .
0 x

lwq
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod lwq » 12 years ago

David2006: nn, vsechny prachy sem dostal :mrgreen: ale dalo to praci, deme*t
0 x
LWQ ... Vice na www.lwq.cz (treba GIOM 3000 atp.) ...