❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
vtipné fotografie
- Viktor Novotný
- Moderátor
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
Re: vtipné fotografie
ano to se stava i mezi domky v takovych tech koloniich kde soused sousedovi muze chlustnout z okna do okna 

0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education
- programming
- development
- education
Ja sem to za cela leta zazil poprve asi sem mel doted stesti na dostatecne inteligetni zakazniky 

0 x
ppp76 píše:Ja sem to za cela leta zazil poprve asi sem mel doted stesti na dostatecne inteligetni zakazniky
Vždy je důležité aby alespoň jedna strana byla inteligentní

0 x
- Viktor Novotný
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
to je nahoda .. a nebo taky s mnozstvim zakazniku stoupa procento debilu 

0 x
- programming
- development
- education
- programming
- development
- education
Procento je stále stejné, absolutní hodnota roste. A ta nejvíc řve.
U nás to jednou bylo podobný, řešila se "kvalita", že to stojí zaprd. No a ono stálo za prd to sousedovo DSLko, ne náš ethernet ... I když tak nad tím přemýšlím, obdobné story jsou skoro na denním pořádku.
Viktor Novotný píše:to je nahoda .. a nebo taky s mnozstvim zakazniku stoupa procento debilu
U nás to jednou bylo podobný, řešila se "kvalita", že to stojí zaprd. No a ono stálo za prd to sousedovo DSLko, ne náš ethernet ... I když tak nad tím přemýšlím, obdobné story jsou skoro na denním pořádku.
0 x
Jelikož je zde zakázáno se negativně vyjadřovat k provozním záležitostem, tak se holt musím vyjádřit takto: nové fórum tak jak je připravováno považuji za cestu do pekel. Nepřehledný maglajz z toho bude. Do podpisu se mi pozitiva již nevejdou.
Viktor Novotný píše:to je nahoda .. a nebo taky s mnozstvim zakazniku stoupa procento debilu
prima umera

0 x
- Viktor Novotný
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
jasne, treba moje oblibene "no signal" ... zavola deda, ze nejde net ... povida si s operatorkou .. po chvili rika .. tak jo tak to asi neni internetem, ale jak mam ted ten pocitac vypnout ? ... na to se teda operatorka zepta co teda vlastne vidi na tom monitoru a deda " no signal, takze me nejde internet ne ? "
0 x
- programming
- development
- education
- programming
- development
- education
- Viktor Novotný
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
pres koho jste ted pripojeny na internet .......... "pres internet explorer"
0 x
- programming
- development
- education
- programming
- development
- education
- Viktor Novotný
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
a nebo take dobre "nejde nam internet" ... a co to presne ukazuje ? " ze ten vas internet provedl neplatnou operaci"
0 x
- programming
- development
- education
- programming
- development
- education
Mě někdy přijde, že ať se na počítači stane cokoliv, je to automaticky problém internetu. Paní mě volá, že ji nejde internet, tak ji řeknu ať klikne na start a ona nato , že nemůže protože ji kurzor stále stojí uprostřed obrazovky. Další co volal, tak mi tvrdil, že tam start nemá, prej jen nápi non system disk or disk error. S jedním pánem jsem start našel, dokonce dokázal dát spustit > napsat cmd a dát ok. A když už jsme i po 20 minutách napsali ping www.seznam.cz, tak nenašel enter. Někdy máme opravdu velice psychicky náročnou práci.
0 x
To mě zase jeden volal, že mu nejde internet od nás a chtěl by ho opravit. Hledal jsem ho v databázi a nic. Až po několika dotazech na upřesnění místa přípojky se ukázalo, že je to zákazník kokunrence 

0 x
- Viktor Novotný
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
tak pridam jeste jednu, takova vesnicka ... chlapek si objedna servis internetu ze mu vubec nejde ... technik dojede .. pocitac ani nenastartuje .. rika panovi, ale vam cely pocitac nejde, to neni problem internetu ... a pan rika " jak to ze ne ? vzdyt ja se kvuli tomu vubec na ten internet nedostanu "
0 x
- programming
- development
- education
- programming
- development
- education
A nebo jsem se taky dověděl, že ten internet máme pomalý, protože strašně trvá, než naběhne prohlížeč 

0 x