❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
GentleBox JC-219MCX casta reklamace
Re: GentleBox JC-219MCX casta reklamace
to vypadá na nějakou špatnou várku. Ten problém se nám neprojevuje. Je pravda že někdy se to viklá ale signál OK
0 x
a proto jsme přešly na SXTčka protože už nás Jirousky přestaly bavit a jejich +- autobus už se nedalo dál snášet. Každá jejich antena je jiná.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků
- sub_zero
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
hapi píše:a proto jsme přešly na SXTčka protože už nás Jirousky přestaly bavit a jejich +- autobus už se nedalo dál snášet. Každá jejich antena je jiná.
a Ty mi na icq pises, ze SXTko proti H sektoru musim otocit o 90 stupnu a ze do nej zatece... tak nevim, co si o tom mam myslet...
0 x
Říkáš-li, že něco nejde, znamená to, že to neumíš.
Jirka Lazorčák
PS: Ta fotka je stará, už mám +15kilo..
Jirka Lazorčák
PS: Ta fotka je stará, už mám +15kilo..
hapi píše:a proto jsme přešly na SXTčka protože už nás Jirousky přestaly bavit a jejich +- autobus už se nedalo dál snášet. Každá jejich antena je jiná.
Tak jirousky boxovany byly odjakziva +- autobus se ti divim zes to vydrzel tak dlouho

0 x
sub_zero píše:hapi píše:a proto jsme přešly na SXTčka protože už nás Jirousky přestaly bavit a jejich +- autobus už se nedalo dál snášet. Každá jejich antena je jiná.
a Ty mi na icq pises, ze SXTko proti H sektoru musim otocit o 90 stupnu a ze do nej zatece... tak nevim, co si o tom mam myslet...
cože? já bych nikdy SXTčko o 90° neotočil protože se to nesmí. Aktuálně jde otočit softwarově. A proti Hčku je to první chain.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik