❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

WFmetal

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
basty
Kontaktovat uživatele:

Re: WFmetal

Příspěvekod basty » 11 years ago

mne teda dneska dosla spatna C konzola a zavitove objimky byly i kousek na pouzitelnym miste dost poskozene (zavit)
0 x

4gd1

Příspěvekod 4gd1 » 11 years ago

nepoučí se a nepoučí ... :D :D
0 x

basty
Kontaktovat uživatele:

Jakoze wfmetal je shit?

Je pak nejaka alternativa s podobnym repertoarem zeleza a ceny? Aniz bych musel cokoliv resit zakazkovou vyrobou? (klasicky shop, kde maji to same skladem)

No sice to nebude mit asi vliv na funkcnost, ale nastal dalsi problem.

reakce na spatne dodanou konzolu a vymenu zbozi vyznelo tak, ze konzolu jiste upotrebite a my vam za to odpustime dopravu pri pristi obj. a to ze obj konzola byla 2x drazsi nez cena kompenzace dopravou je taky moc divny. Jakoby se jim nechtelo nic neresit a serou na to. Uvidime jak to dopadne.
0 x

Tomáš Nesrsta
Moderátor
antispam: Ano
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Tomáš Nesrsta » 11 years ago

Nechtějí řešit z jednoho prostýho důvodu. Nasadili tak brutální ceny že teď prostě nestíhaj. A to je průser. Jako když objednávám na sklad tak OK tam mi nevadi že to příjde do 14 dnů, ale když potřebuju něco ne tak standardního a mam to objednaný v tuhle chvíli objednaný asi 2 měsíce to je prostě mimo a ať se pak nikdo nedivý že kvičím. Nakonec jsem stejnou konzoli objednal od TCZ a prišla do 3 dnů.
0 x
Bývalý ISP...

hapi

Příspěvekod hapi » 11 years ago

to bohužel souhlasím. Většinou si i na tcz vyberu líp.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků

basty
Kontaktovat uživatele:

To co jsem potreboval u tomiho nemeli.

Jinak teda vsechna cest. Vymena se vyresila tak, ze mi prakticky daroval tu spatne dorucenou konzolu a znovu posle zdarma tu spravnou...

Takze za me wfmetal super.
0 x

4gd1

Příspěvekod 4gd1 » 11 years ago

Dodáváme sice jako zakázkovou výrobu, ale mnoho lidí může potvrdit, že zakázková znamená třeba 4dny, včetně zinkování a dopravy PPL. A neznamená, že zakázka za 800 bez daně nás nezajímá, napište cokoliv, maximálně to neuděláme jen jednou.
0 x

blizzy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod blizzy » 11 years ago

Mam velice spatne zkusenosti - objednano 18.4. a po nekolika urgencich ze to potrebuji do 10.5. (byii to tri stozarove spony - prepokladal jsem ze ohnout pasovinu kolem 76 trubky a vyvrtat diry neni tak pracne) nic nedoslo a to jsem tam asi 4x volal a vzdy mi ujistoval predevsim p.Myska ze je to na ceste ze to odesilaji. Bohuzel nic. Prosim Vas lidi pokud to budete potrebovat za rok tak si to ojednejte - kratsi doby dodani asi nejsou a po zjisteni jsem zjistit ze i nektere firmy zabyvajici se stozarama od nich prestaly brat - nejsou vubec solidni.
Takze pokud neco chcete - zkuste to sehnat jinde ale ne u WFmetalu - tam se toho jen tak nedockate !!!!!!
0 x

okoun

Příspěvekod okoun » 11 years ago

jo v tomto období je to velice špatné, také jsem na to byl výslovně upozorněn, že po konferenci v Přerově to začně být nezvladatelné, otázka je proč? pokud jsem majitel a mám info, že začně být velký frmol, tak s tím snad něco budu dělat, ne?
čekal jsem cca 3 týdny na dodání stožáru, ale jak říkal bylo mi řečeno že to bude za dlouho a počítal jsem s tím.
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...

shooter

Příspěvekod shooter » 11 years ago

dneska přišel balik s věcma od WFka a v poho dodání asi 10 dnu celkem v poho občas se stane že něco nemaj skladem a než to vyrobí a pozinkuji tak to trva ale takovy rychly věci na to nečekám a delam doma
tu pasovinu a očko sis mohl kopit a vyvrat

u nás objímky na stožáry prodávaj až snad do pruměru 150mm a pasovinu v železářství maj a vrták a svářečku mám taky pokud nejsi nemehlo tak si jednoduchy věci spichneš sám
0 x

telleke

Příspěvekod telleke » 11 years ago

Neděle 11.5. večer objednáno. V pondělí 12.5. ve 14 hodin přišel email o expedici a ve úterý ráno přijel řidič od FOFRu a balík přivezl. Je fakt, že se jednalo jen asi o 22 výložníků, patrně skladem.

První objednávka na výložníky a 3 díly příhrady byl docela porod, vše nakonec po asi 14ti dnech zpoždění dorazilo. Pan Myška komunikoval jak po telefonu, tak emailem...
Tohle byla druhá objednávka a ta byla naprosto perfektní. Doufám, že to vydrží, protože ceny mají dobré a kvalita není vůbec špatná ;-)
Naposledy upravil(a) telleke dne 16 May 2014 18:20, celkem upraveno 1 x.
0 x

blizzy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod blizzy » 11 years ago

Tak to asi mame tady v okoli nejake zacarovane - tohle jsou zkusenosti ne jenom moje - co jsem se ptal po okoli jinych - cekali a volali a dockali se treba az po 3 mesicich - ja osobne jsem v objednaval v lednu drzaky na uni a dorazily v breznu - jeste ze jsem je tak nutne nepotreboval - delali jsme si pripravu na teple pocasi - je videt ze asi kazdy mame jine zkusenosti - vim o jedne firme ktera s nimi ukoncila dohodu - ze si nenecha kazit jmeno - zasadne nedodrzovali terminy.
Asi co clovek tak jine zkusenosti nebo si vybiraji.
Co se tyce domaci vyroby - reakce na to ze si to mohu udelat sam - tak muzu priste koupit kus zeleza udelat si taky stozar sam - staci koupit valcovaci stolici a sprey se zinkem :-D
0 x

shooter

Příspěvekod shooter » 11 years ago

blizzy píše:Tak to asi mame tady v okoli nejake zacarovane - tohle jsou zkusenosti ne jenom moje - co jsem se ptal po okoli jinych - cekali a volali a dockali se treba az po 3 mesicich - ja osobne jsem v objednaval v lednu drzaky na uni a dorazily v breznu - jeste ze jsem je tak nutne nepotreboval - delali jsme si pripravu na teple pocasi - je videt ze asi kazdy mame jine zkusenosti - vim o jedne firme ktera s nimi ukoncila dohodu - ze si nenecha kazit jmeno - zasadne nedodrzovali terminy.
Asi co clovek tak jine zkusenosti nebo si vybiraji.
Co se tyce domaci vyroby - reakce na to ze si to mohu udelat sam - tak muzu priste koupit kus zeleza udelat si taky stozar sam - staci koupit valcovaci stolici a sprey se zinkem :-D

SRY ale stožáry si dělám sám už jsem to tu kdesi psal
0 x

zzam

Příspěvekod zzam » 11 years ago

Já osobně zase mám dobré zkušenosti, odebíráme poměrně pravidelně a naposledy, když jsme potřebovali co nejrychleji vyrobit několik základen ( na míru) pro uchycení příhradového stožáru na rovnou střechu, tak do 3 dnů nám volal řidič z Fofru, kam má složit železo.
0 x

lwq
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod lwq » 11 years ago

Zelezo asi za 1k3CZK - vse pry skladem --- objednano 25.04. - ve stredu tento tyden sem to zrusil a vzal za dvojku na ASPE. :roll:
0 x
LWQ ... Vice na www.lwq.cz (treba GIOM 3000 atp.) ...