❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
I4WIFI - nové reklamace- pozor
- klobasanet
-
Tak mne teď přišla lepší Věc pan Filip se definitivně nakrknul nechal zboží na pultu a odešel z prodejny za to, že i4wifi vrátí peníze si účtuje toto:
VZ Administrativní poplatek za vrácení zboží
1 50.00 21 50.00 10.50 60.5
Tedy vrátíteli zboží zaplatíte 60,5 Kč za to, že skladník přinesl zboží a odnesl zboží
Je potřeba něco dodvát myslím, že ne. Technikům jsem zakázala nakupovat na nás v i4wifi a pokud nakupují na sebe zjistímli, že zboží prodali našim klientům ukončuji s nimi spolupráci s obchodem kteý se k dlouholetým zákazníkům chová takto. Opravdu ne díky stačilo.
VZ Administrativní poplatek za vrácení zboží
1 50.00 21 50.00 10.50 60.5
Tedy vrátíteli zboží zaplatíte 60,5 Kč za to, že skladník přinesl zboží a odnesl zboží

0 x
Vratila se mi NS M5 z reklamace s vyjadtrenim "poskozeno prepetim". Jednotka ma link, ale nereaguje na IP.
Je vubec mozne aby prepeti poskodilo neco v plastove jednotce a eth port (ktery jako jediny spojuje elektroniku se zemi) zustal v poradku?
Muzete specifikovat jak lze spolehlive diagnostikovat u zarizeni UBNT rady M
1. Zarizeni poskozene prepetim (eth port ma link).
2. Eth port poskozeny prepetim (na zarizeni ktere jinak zije)
3. Eth port poskozeny prepetim na zcela mrtvem zarizeni
K.
------
Zdravím,
jen malá poznámka. I na mrtvém zařízení se dá proražený ethernet port spolehlivě diagnostikovat.
mpcz, 10.01.2013[/quote]
------
Je vubec mozne aby prepeti poskodilo neco v plastove jednotce a eth port (ktery jako jediny spojuje elektroniku se zemi) zustal v poradku?
Muzete specifikovat jak lze spolehlive diagnostikovat u zarizeni UBNT rady M
1. Zarizeni poskozene prepetim (eth port ma link).
2. Eth port poskozeny prepetim (na zarizeni ktere jinak zije)
3. Eth port poskozeny prepetim na zcela mrtvem zarizeni
K.
------
Zdravím,
jen malá poznámka. I na mrtvém zařízení se dá proražený ethernet port spolehlivě diagnostikovat.
mpcz, 10.01.2013[/quote]
------
0 x
hmm co na to říct už jen to že to jsou pěkný šmejdi, podobný problém jsem měl v aspě, koupil jsem tam ten levnej omnitik cca za 1200 Kč. cca 2 měsíce čekal na skladu na nasazení. po dvou měsícíh jsem ho vyndal a na stole oživoval a co se nestalo, eth porty začaly blikat jako by v tom byly kabely, ale nic tam nebylo, potom úplně přestala fungovat komunikace po eth. poslal jsem na reklamaci a bylo mi to vráceno, že to bylo zničeno přepětím... co dodat. omnitik jsme jim prakticky poslal zabalený nový. potom z nich vypadlo kdybych to udělal do 14 dnů měl bych šanci...
jako argument, že naměřili nějaký xy ohmů je sice pěkný ale to přeci nemusí dokazovat zničení přepětím, to může být klidně zničeno při výrobní činnosti či jinak. přestal jsem se s nima hádat s tím že od teď každé zařízení co přijde hnedle zkusím jestli nedělá podobné kraviny a do 14 dnů posílám zpět.
hlavně že všude se chvástají jak je to odolné vůči přepětí, ale když na to přijde tak vás kopnou do zadečku.
jako argument, že naměřili nějaký xy ohmů je sice pěkný ale to přeci nemusí dokazovat zničení přepětím, to může být klidně zničeno při výrobní činnosti či jinak. přestal jsem se s nima hádat s tím že od teď každé zařízení co přijde hnedle zkusím jestli nedělá podobné kraviny a do 14 dnů posílám zpět.
hlavně že všude se chvástají jak je to odolné vůči přepětí, ale když na to přijde tak vás kopnou do zadečku.
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
-
- Moderátor
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
v tomhle jednoznačne doporučuji IPMEDII. Co se týká reklamací tak jsem s nima neměl nikdy žádnej problém. Mikrotika řeší výměnou takže reklamace trva cca 3 dny. Ostatní už je normální cestou, ale na reklamačním nesedí cvičená vopice s voltmetrem kterej ani neumí zapnout. Takže se mi ještě nestalo že by u něčeho co opravdu nebylo poškozeno přepětí uvedli tuhle výmluvu. Asi to bude tím že drží "jen" dvouletou záruku místo pětileté. Ale k čemu mi těch 5 let je když reklamaci nikdo neuzná 
Takže pro mě je IPMEDIA BEST.

Takže pro mě je IPMEDIA BEST.
0 x
Bývalý ISP...
- Tomáš Břinčil
- Moderátor
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
Souhlasim, taky bereme IPMEDIA a je vidět, že se snaží. Příjemné vystupovaní, rovnocenný partner.
0 x
Windows what? Linux instead...
Real programmers don't need notice all their known languages.
https://www.facebook.com/conexainternet
Real programmers don't need notice all their known languages.
https://www.facebook.com/conexainternet
-
Začala jsem brát Discomp úplně jiné jednání. Naprostá spokojenost. Problém je ten, že Aspa a další berou co se týká Ubiquiti buď i4wifi, discomp nebo snad i CZNet. Jsou to oficiální dealeři nebo reseleři. Pokud neberou od nich berou z jinama a může být problém s reklamací. LF
0 x
a proc si mam delat vrasky ze muj prodejce bere odjinud ? koupil sem u nej mam zaruku, nazdar, vic at si poresi prodejce s dodavatelem 

0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))
Filipová Ludmila píše:Začala jsem brát Discomp úplně jiné jednání. Naprostá spokojenost. Problém je ten, že Aspa a další berou co se týká Ubiquiti buď i4wifi, discomp nebo snad i CZNet. Jsou to oficiální dealeři nebo reseleři. Pokud neberou od nich berou z jinama a může být problém s reklamací. LF
nebrat ubnt a problem vyresen

0 x
-
Jojo, snaží se - teď jsem s IPMEDIA taky řešil nějakou reklamaci - ve středu odesílám balík s vadnými kusy a v PÁTEK je vše zpět vyměněné 
To je rychlejší vyřízení než v Alcomě
Když se chce, tak je vidět, že to jde !

To je rychlejší vyřízení než v Alcomě

Když se chce, tak je vidět, že to jde !
Tomáš Břinčil píše:Souhlasim, taky bereme IPMEDIA a je vidět, že se snaží. Příjemné vystupovaní, rovnocenný partner.
0 x
No ASPA taky nic moc, reklamace po lhůtě a stále "Reklamace se právě vyřizuje".
Apropo, jak to s nimi vypadá? Už minimálně od loňského roku mi připadá, jako by je prodej obtěžoval. Tak dělají všechno proto, aby si u nich už nikdo nic neobjednal - spousta věcí není skladem, nekompletní dodávky, polofunkční RMA systém.
Kvůli tomu jsme letos začali ve větší míře (cca 80% nákupů) kupovat na ipmedii.
Apropo, jak to s nimi vypadá? Už minimálně od loňského roku mi připadá, jako by je prodej obtěžoval. Tak dělají všechno proto, aby si u nich už nikdo nic neobjednal - spousta věcí není skladem, nekompletní dodávky, polofunkční RMA systém.
Kvůli tomu jsme letos začali ve větší míře (cca 80% nákupů) kupovat na ipmedii.
0 x
T-T
- midnight_man
cakam v aspe na objednavku uz vyse tyzdna..na maily nik neodpisuje, telefon nik nedviha 

0 x
To je divny, ja na Aspe nemam problem, je pravda ze tam nedelam nijak velke obraty, jen okolo +/- 20 tis. mesicne a objednavam to co maji skladem. Balik prijde vzdy do druheho dne.
0 x
Tak to ja mam u ASPA trochu inu skusenost... objednal som nove Siklu Lv2, prislo mi Siklu Lv1 a naviac pouzite! ... vratil som im to a prisiel mi dobropis so splatnostou tusim 60 dni... vtedy som nehorazne na dakoho cez telefon nakrical, peniaze boli o dva ci tri dni na ucte (neviem ako by to dopadlo inak) a zaroven po tomto mi tam na zaklade mojho kriku a vtedy vyslovenej ziadosti zrusili ucet takze tym sa moja spolupraca s aspou skoncila...a to som tam minul rozhodne viac ako 20tiz czk mesacne...
0 x