❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
vtipné fotografie
Re: vtipné fotografie
Nějaká je, ale ono to zas tak šílený nebylo. I kdyby mě to ujelo a jel bych po tý střeše po prdeli dolů, tak bych tam hupnul do stráně do sněhu co byla hned kousek pod tou střechou . . .
0 x
Tomáš Nesrsta píše:Rano jedu na instalaci klienta, vylezu na strechu a tohle. Jak se mam asi k tomu stozaru dostat kdyz lavka konci 2m od nej? Grrr uz aby ta zima byla v ....
Jejda ty si profík, dálnice Ti končila u komína, ten byl nahoře bez sněhu, hupsnu na komín, přejdu po komíně a šroubuju, ne? To si neumíš poradit, nebo co?
0 x
Dnes mi volal zákazník, že mu přestává jít internet, skype nefunguje atd. Bylo mi to divné, protože byťák je připojen spolehlivým 10 GHz spojem a komunikace s domácím routerem byla OK. Ale když to tvrdí, tak jsem se k zákazníkovi vydal. A skutečně...Chrome někdy stránku otevřel, někdy hlásil, že stránku nelze zobrazit. Internet Explorer podobně a nabízel k tomu diagnostiku připojení. Nicméně na mém notebooku vše OK. Až různým proklikáváním jsem náhodou objevil, že borec má plný disk C:, a to tak, že z 220 GB mu tam zbývalo volných 44 kB (filmy)
Přitom notebook běhal docela svižně. Takže problém i řešení jasné. Jen mě překvapilo, že prohlížeče nějak jasněji nezahlásí, že stránku nezobrazí kvůli nedostatku místa na disku.

0 x
kolik sis nauctoval za takovy servis pc ?
PW
PW
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))
pcwifi píše:kolik sis nauctoval za takovy servis pc ?
PW
Zvažoval jsem mezi symbolickou částkou za benzín nebo výchovnou řádně nadsazenou sumou. Pro tentokrát jsem ještě zvolil ten benzín, napodruhé to už bude dražší.
0 x
Fotka to neni ale story dobra ... pred asi trema mesicema zakaznik ze chce pripojit nakonec z teho seslo ze mu jina "firma" nabidla instalaci levneji cca o 300kc (dali mu locostation a 20 m ftp kabelu za 2500kc .. slusnej vejvar) al ted ten vtip minulej tejden vola ze mu to chodi naprd a ze by radeji byl u nas , ok prijedu a prvni co vidim sitova 100mb karta ukazuje spojeni 10mb
patram dal a zjistim ze v pc natvrdo nastaveno 10 half duplex ??? a ze prej mu to tak nastavil ten "technik" ze to tak musi bejt , patram dal proc a ejhle "technik" ani nezna spravne zapojeni barev mel nacvakano pary ruda bila zelena bila modra bila hneda bila
samozrejmne nahoru pres to POE sice ftp kabel a zdroj s prepetovkou ale konektory nestineny stineni nikde pripojeny ani na jedny strane ... stacilo sprvane nalisovat konektor a uz to nepsalo 10 ale 100 a neskakala hlaska sitovy kabel pripojen odpojen 10 x do minuty .... opravdu dnes sitarinu dela kdo ma do zadku douru 
mimochodem od stejne firmy je pripojeni jak sem sem daval tu fotku nedavno na nasade priizolovany k oknu to sxt
to jsou odbornici na svem miste

mimochodem od stejne firmy je pripojeni jak sem sem daval tu fotku nedavno na nasade priizolovany k oknu to sxt
to jsou odbornici na svem miste

0 x
ppp76 píše:ruda bila zelena bila modra bila hneda bila
rudá? asi oranžová ne?
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků
high speed routery podle požadavků
- midnight_man
Budte radi ze mate vobec farby na tych kablikoch, minule sme prerábali jednu inštaláciu po konkurencii a všetky kábliky boli čistobiele....ako to nacvakli dodnes netušim.
0 x
rouchi píše:Tohle já náš hlavní vysílač po jeho vystavení (a velmi rychlém osázení většinou antén- restrukturalizace sítě...) cca za týden naše konkurence na paneláku hned vedle nás postavila
tohle:
a ty JJ tam takhle jen tak k ničemu, aby to nevypadalo že to maj jen k h... visely asi 4 měsíce a nic jinýho tam nebylo..
tohle je jeden z jejich dalších vysílačů..
takhle staví jiná konkurence zase jinde - v začátcích..ale nabízejí lepší tarify než my...
ačkoli mám takový pocit, že teď už tam místo těch nejlevnějších panelovek mají nanobridge....
Nejsem ta konkurence, která ta postavila ten stožár, ale nedávno jsem viděl jak to vaší firmě odpouklo anténu i s komínem. A tipovali jsme to, už když se tam montovala na to 120

// fotky uz tady byly, netreba je citovat ... smazal jsem linky na fotky - V.Novotny

0 x
hapi píše:ppp76 píše:ruda bila zelena bila modra bila hneda bila
rudá? asi oranžová ne?
zlozvym ze starych casu zapezpecovacek tam bylo vsecko znacen red

0 x
Whef: Nejsem ta konkurence, která ta postavila ten stožár, ale nedávno jsem viděl jak to vaší firmě odpouklo anténu i s komínem. A tipovali jsme to, už když se tam montovala na to 120
Možná menší představení by neuškodilo... - jinak uznávám, každý udělá nějakou práci líp a nějakou hůř.... i naše konkurence se postupně začala zlepšovat a snažit... ale každý potřebuje dostat určitý impuls..

No ano neodfouklo to nám, ale našemu dodavateli, kterej to tam stavěl... havárie to byla fakt brutální a nikomu bych to nepřál... je fakt že jsme z toho taky měli strach, ale tak nějak to tam nějakej rok vydrželo, tak jsme na to už přestali myslet... ale opřel se zadní brutální vítr a tohle to s tím udělalo:
Pak jsme to vzali narychlo do vlastních rukou a udělali tam z toho toto:
To už tam věřím vydrží navždycky..

0 x
UBNT mám rád, Mikrotik mám taky rád :-D považuji za zbytečné se přít co je lepší.
Jakub Havlíček
Jakub Havlíček
Ovázání komínu není nevhodná technologie ... Dělá se to vcelku běžně. Spíš smůla na kvalitu toho komína.
0 x
Jelikož je zde zakázáno se negativně vyjadřovat k provozním záležitostem, tak se holt musím vyjádřit takto: nové fórum tak jak je připravováno považuji za cestu do pekel. Nepřehledný maglajz z toho bude. Do podpisu se mi pozitiva již nevejdou.
http://tinypic.com/view.php?pic=10e4r4x&s=6
tak snad toto vydrzi hergot
zatim to drzi 17 mesicu a vse ok...antena 100cm.
PW
tak snad toto vydrzi hergot

PW
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))
pcwifi píše:http://tinypic.com/view.php?pic=10e4r4x&s=6
tak snad toto vydrzi hergotzatim to drzi 17 mesicu a vse ok...antena 100cm.
PW
No může i nemusí..

0 x
UBNT mám rád, Mikrotik mám taky rád :-D považuji za zbytečné se přít co je lepší.
Jakub Havlíček
Jakub Havlíček