❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

vtipné fotografie

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
Hatatitla

Re: vtipné fotografie

Příspěvekod Hatatitla » 12 years ago

Použiť poriadnu anténu.
0 x

midnight_man

Příspěvekod midnight_man » 12 years ago

si nevybereš, to je sektor :mrgreen:
0 x

ppp76
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod ppp76 » 12 years ago

midnight_man píše:si nevybereš, to je sektor :mrgreen:

Tak to si v p****** :lol:
0 x

hapi

Příspěvekod hapi » 12 years ago

midnight_man píše:Nejake napady? :mrgreen:

proč tam je mrdník po celim pásmu tý karty? Tam asi bude špatně něco jinýho.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků

midnight_man

obavam sa ze to je realny stav : :D
0 x

Hatatitla

Příspěvekod Hatatitla » 12 years ago

hapi , špatný na tom je prístup regulátora teda TUSR . Tu naskenujše siete od 4900 po 6 GHz jednoducho v celom pásme čo tá karta zvládne. TU to riešil asi tak že sprvili bububu za dva týždne prídeme na kontolu na to a to miesto pomerať aké frekvencie používate. Myslíš že takto niekoho chytia ? Celá akcia na 5GHz pásmo trvala asi tak mesiac a výsledok nula bodov. Aspoň pásmo vyzerá aj naďalej tak že isto nikto neskončil s pekne mastnou pokutou.
0 x

aliney

Příspěvekod aliney » 12 years ago

O vrchnich frekvencich uz jsme se tu nekde bavili, ale co vlastne bezi na 4900 - 5180 ?
Nebo resp. "spravne by melo bezet" ?
0 x
kvalita tohoto fóra klesla pod hranici, která je snesitelná

midnight_man

Ako kde. U nás internet :mrgreen:

Ofiko su to nejake vojenske frekvencie tusim.
0 x

rouchi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod rouchi » 12 years ago

Tohle já náš hlavní vysílač po jeho vystavení (a velmi rychlém osázení většinou antén- restrukturalizace sítě...) cca za týden naše konkurence na paneláku hned vedle nás postavila
Obrázek
tohle:
Obrázek
a ty JJ tam takhle jen tak k ničemu, aby to nevypadalo že to maj jen k h... visely asi 4 měsíce a nic jinýho tam nebylo.. :D
tohle je jeden z jejich dalších vysílačů.. :-)
Obrázek

takhle staví jiná konkurence zase jinde - v začátcích.. :-) ale nabízejí lepší tarify než my...
Obrázek
ačkoli mám takový pocit, že teď už tam místo těch nejlevnějších panelovek mají nanobridge....
0 x
UBNT mám rád, Mikrotik mám taky rád :-D považuji za zbytečné se přít co je lepší.
Jakub Havlíček

hapi

Příspěvekod hapi » 12 years ago

Hatatitla píše:hapi , špatný na tom je prístup regulátora teda TUSR . Tu naskenujše siete od 4900 po 6 GHz jednoducho v celom pásme čo tá karta zvládne. TU to riešil asi tak že sprvili bububu za dva týždne prídeme na kontolu na to a to miesto pomerať aké frekvencie používate. Myslíš že takto niekoho chytia ? Celá akcia na 5GHz pásmo trvala asi tak mesiac a výsledok nula bodov. Aspoň pásmo vyzerá aj naďalej tak že isto nikto neskončil s pekne mastnou pokutou.

no jo ale neříkej mi že tam je takovej bordel, kde to je? Mě ten spektrák připadá jako by kousek vedle byla druhá karta nebo ve stejnym kovovym boxu. Co jsem viděl spektráky tak to tak vypadalo.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků

midnight_man

si spravte spektrak v hociktorom velkom meste, bude vyzerať tak isto. To malo byt na zasmiatie....nie na to, aby sme to tu riešili páni. Tak sa toho držte.
Naposledy upravil(a) midnight_man dne 15 Nov 2012 17:34, celkem upraveno 1 x.
0 x

aliney

midnight_man píše:Ako kde. U nás internet :mrgreen:
Ofiko su to nejake vojenske frekvencie tusim.

Chtel jsem nejprve napsat neco ve stylu "zrovna do vojenske komunikace bych lozit nechtel" ale... v tom bordelu tady je to asi uplne fuk :-D
0 x

midnight_man

rouchi píše:Tohle já náš hlavní vysílač po jeho vystavení (a velmi rychlém osázení většinou antén- restrukturalizace sítě...) cca za týden naše konkurence na paneláku hned vedle nás postavila
...
tohle:
...
a ty JJ tam takhle jen tak k ničemu, aby to nevypadalo že to maj jen k h... visely asi 4 měsíce a nic jinýho tam nebylo.. :D
tohle je jeden z jejich dalších vysílačů.. :-)
...

takhle staví jiná konkurence zase jinde - v začátcích.. :-) ale nabízejí lepší tarify než my...
...
ačkoli mám takový pocit, že teď už tam místo těch nejlevnějších panelovek mají nanobridge....

pekna praca...ale nedá mi, nezda sa ti troška sikmo? Ci to fotka?

Tomáš Břinčil: Necitujte prosím ty obrovské obrázky, diskuze potom ztrácí na přehlednosti. Už jsem dneska jednou zasahoval tady.
0 x

rouchi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod rouchi » 12 years ago

:-D jj ono to klame jak sviňa je to focený ze srtany ne z příma (tam by byl špatný pohled na antény)
a hlavně i ta strojovna vč. původního anténního systému jsou křivý jak prase... :D
0 x
UBNT mám rád, Mikrotik mám taky rád :-D považuji za zbytečné se přít co je lepší.
Jakub Havlíček

aliney

citovat obrazky... :roll:
0 x