❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

vtipné fotografie

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
rsaf

Re: vtipné fotografie

Příspěvekod rsaf » 6 years ago

Ale prd... 60GHz...

Když se to přiváže špagátem na dvojitý uzel, je to pevná instalace. Když na mašličku, je to instalace dočasná
4 x

hapi

Příspěvekod hapi » 6 years ago

ppp76 píše:instalace zdarma co bys chtel :)))) snad kovovou pasku? :)))

běžná trubka kterou obejme v klidu každá páska co se kdy k SXT dávala. No ale typuju spíš na to že jednotka je starší a páska byla tak zrezlá že se s tim nechtěli srát.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků

thanui.linux

Příspěvekod thanui.linux » 6 years ago

Taky STARNET - Je to domácí přípojka jejich technika. Podle jeho slov: "Jsem ajťák a potřebuju rychlej Internet, potřebuju klíče od střechy." Poté co se mu předsedkyně SVJ vysmála ( podnájemník ),to zbastlil takto.
Pásky asi fasujou ve velkém. :joy:

20190202_134619.jpg
20190202_134619.jpg (254.84 KiB) Zobrazeno 4865 x

20190202_134538.jpg
20190202_134538.jpg (177.38 KiB) Zobrazeno 4865 x
0 x
-----------------------------------------------------------
RBcka i UBNT mají své přednosti - využívám obojí

Gemb

Příspěvekod Gemb » 6 years ago

Radost chodit na takto zasraty sajt :D Nasrate uplne vsade v obrovskych vrstvach, cez leto si tam mozem chodit naberat rašelinu do kvetinacov.
nasrate3.jpg
nasrate3.jpg (156.45 KiB) Zobrazeno 4830 x
nasrate2.jpg
nasrate2.jpg (216.49 KiB) Zobrazeno 4830 x
nasrate1.jpg
nasrate1.jpg (106.47 KiB) Zobrazeno 4830 x
0 x

S_a_M

Příspěvekod S_a_M » 6 years ago

thanui.linux píše:Taky STARNET - Je to domácí přípojka jejich technika. Podle jeho slov: "Jsem ajťák a potřebuju rychlej Internet, potřebuju klíče od střechy." Poté co se mu předsedkyně SVJ vysmála ( podnájemník ),to zbastlil takto.
Pásky asi fasujou ve velkém. :joy:

20190202_134619.jpg
20190202_134538.jpg

A to nezna drazak na balkon no holt ajtak a ne technik :( Demence tyhle f. nezna hranic. Nebo treba drzak do plastaku.... aneb jaka fy. takovy lidi.
0 x
Placam si jatra, tak mne neberte vazne :)
Ceragona uz mi tak nevadi. Vadi mi ovsem ze kuci v CEZu nedelaj svoji praci tak jak maj !!!

hapi

Příspěvekod hapi » 6 years ago

nic než zaujatost.

Držák do plasťáků neni dost dlouhej aby anténa mohla koukat tak moc do strany. Navíc tam jsou šňůry na prádlo takže to nejde. A ta anténa na něj nejde ani uchytit protože držák není na tak malí průměry.

Balkónový držák taky nejde použít protože výrobci si myslí že z nějakýho důvodu všechny balkóny maji kulatý zábradlí takže chápu proč to takhle.

A je to bez poškozený konstrukce.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků

Matess

Příspěvekod Matess » 6 years ago

jn člověk v nájmu si nemůže moc vyskakovat... Já mám byt koupený a vrtat taky nemohu, na balkon to taky uchytit nejde a to nemluvim o tom, že okno u balkónu není otevírací... Naštěstí máme kovové balkóny, takže konzole ke stropu je na magnetech (neodymové - 3ks - ~15kg údržnost každý) a kabel jsem koupil plochý a vede vedlejším oknem... klasický kabel nedal gigabit po zavření do okna.

antena.jpg
antena.jpg (179.77 KiB) Zobrazeno 4097 x
8027561326.png
8027561326.png (19.16 KiB) Zobrazeno 3507 x

edit: dodán test rychlosti.
Naposledy upravil(a) Matess dne 09 Feb 2019 21:18, celkem upraveno 1 x.
0 x

shooter

Příspěvekod shooter » 6 years ago

ještě jim tu něco říkej o magnetech a ted ty trojnožky co rady padaj z střech budou dávat ne na zavitovky ale na magnety :D
3 x

svestka
antispam: Ano

Příspěvekod svestka » 6 years ago

shooter píše:ještě jim tu něco říkej o magnetech a ted ty trojnožky co rady padaj z střech budou dávat ne na zavitovky ale na magnety :D

to by mohlo být zajímavé řešení pro "nepevné venkovní instalace" :-D
0 x
UPDATE klienti SET internet_povolen = false WHERE po_splatnosti > 500
Lepší než výhra ve Sportce :)

honzam

Příspěvekod honzam » 6 years ago

Matess píše:a kabel jsem koupil plochý a vede vedlejším oknem... klasický kabel nedal gigabit po zavření do okna.

Ten kabel nevypadá že by byl plochý. Nebo je naspojkovaný až u okna?
0 x

dagus

Příspěvekod dagus » 6 years ago

hapi píše:nic než zaujatost.

Držák do plasťáků neni dost dlouhej aby anténa mohla koukat tak moc do strany. Navíc tam jsou šňůry na prádlo takže to nejde. A ta anténa na něj nejde ani uchytit protože držák není na tak malí průměry.

Balkónový držák taky nejde použít protože výrobci si myslí že z nějakýho důvodu všechny balkóny maji kulatý zábradlí takže chápu proč to takhle.

Jakože není balkoňák na čtvercový jekl? To snad nemyslíš vážně, copak ty jsis oblíbil starnet? Že ho neměl u sebe, jako tenhle klasickej to jo, ale že by ho nemohl mít skladem.
0 x

Robotvor
antispam: Ano

Příspěvekod Robotvor » 6 years ago

shooter píše:ještě jim tu něco říkej o magnetech a ted ty trojnožky co rady padaj z střech budou dávat ne na zavitovky ale na magnety :D

:joy:😂😂😂😂😂
0 x

Matess

Příspěvekod Matess » 6 years ago

máme balkóny celé zaplastované takovým průhledným čímsi a jedině kam by teoreticky šla dát konzole je pouze přední zábradlí nahoře (spodek je taky zaplastovaný) ale nahoře je zase otevírací sušák na prádlo.

je tam klasický šedý kabel, který jsem ještě neoddělal a plochý černý (dokonce stíněný).

Myslím pánové že nemáte nikdo představu o nosnosti těch magnetů... Když jsem to přidělával tak mi to vystřelilo ruku do stropu po té co jsem se přiblížil na 10cm (a ta rána...). Být tam těch magnetů místo 3 rovnou šest tak mě to zvedlo celého a konzoli už bych nevím jak sundal. Navíc celý balkón jak jsem říkal je zaplastovaný a tak tam ani nefouká... opravdu se o to nebojím. :)
2 x

thanui.linux

Příspěvekod thanui.linux » 6 years ago

dagus píše:
hapi píše:nic než zaujatost.

Jakože není balkoňák na čtvercový jekl? To snad nemyslíš vážně, copak ty jsis oblíbil starnet? Že ho neměl u sebe, jako tenhle klasickej to jo, ale že by ho nemohl mít skladem.

Hapiho reakce působí, jako by přešel na "temnou stranu". Jen tu češtinu by mohl zlepšit, někdy to trhá oči.
1 x
-----------------------------------------------------------
RBcka i UBNT mají své přednosti - využívám obojí

S_a_M

Příspěvekod S_a_M » 6 years ago

Hapi si delas ze mne prdel nebo co, mi jsem na drzaky do plastaku veseli 80 paraboly na satelit a drzi to do dnes od uniholdu drzak typu Herkules https://www.uni-hold.cz/. Pokud si poridis balkonovej drzaky od wfka tak normane stupnovity a daj se na hranol v pohode uchytit. Takze tak, nehlede na to co ti brani takovej drzak upravit.
Jeste doplnim ted drzak co mam na mysli od wfka http://www.drzakanteny.cz/img/p/2/4/3/2 ... efault.jpg
0 x
Placam si jatra, tak mne neberte vazne :)
Ceragona uz mi tak nevadi. Vadi mi ovsem ze kuci v CEZu nedelaj svoji praci tak jak maj !!!