u toho ruseni je "problem" v tom, ze zakon takovou situaci jednoznacne definuje a to vc. zpusobu reseni. Nelze tedy chtit resit tuhle konkretni vec v ramci jineho obecnejsiho paragrafu, ktery tu citujete, jako trestny cin. Nakonec vas musi vykonna nebo soudni moc vrati k prislusnemu paragrafu ZOEK ohledne reseni sporu pri ruseni ve volnem pasmu, kde o trestnem cinu neni vubec nic.
Resume je tedy takove, ze v pripade poskozeni tel. site se jedna o trestny cin, ale ruseni ve volnem pasmu se za poskozeni evidentne nepovazuje, neni trestnym cinem a resi se dohodou dotcenych stran. Poskozeni a ruseni chape zakon jako zcela ruzne veci.
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Starnet
Na což evidentně spoléhá i Starnet, soudě dle jejich chování v některých lokalitách. Nebo nějaká jejich divize, to je celkem fuk, značka/SSID a podobně je starnet, tak si to má vyřešit starnet nebo předat kontakt na dotyčnou "divizi".
0 x
Si vis pacem, para bellum.
MikroTik, UBNT, Cisco, TP-Link... rozhoduje vhodnost toho či onoho pro konkrétní použití, ne jaké logo nalepili v Číně na krabici. Na tomto fóru vystupuji jen a pouze sám za sebe.
MikroTik, UBNT, Cisco, TP-Link... rozhoduje vhodnost toho či onoho pro konkrétní použití, ne jaké logo nalepili v Číně na krabici. Na tomto fóru vystupuji jen a pouze sám za sebe.
se divm že se vůbec dá ještě dle ssid identifikovat tady naše další konkurence co mají vysílače v radarovém pásmu používají blank ssid, takže starnet je v tomto pozadu 
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
tím si škodí jenom sami sobě při připojování. Čtu stejně hledá podle signálu a ssid ho nezajímá.
1 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků
http://data.ctu.cz/dataset/kontroly-pok ... 6bff100787
loni si na ne koukam ctu posvitilo trosku vic i kdyz pro ne je to prd
loni si na ne koukam ctu posvitilo trosku vic i kdyz pro ne je to prd
0 x
smesnych 300 litru esi sem spravne pocital... za par dnu to meli vydelany zpatky. no a vrcholem CTU byvaj likvidacni pokuty O2 apod. v astrononicke vysi 28000 penez... inu CTU dela podle aktualni nalady. At prijedou ke me, garantuji kazdy den minimalne 10 vyslani pod 5500 a nad 5725.
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))
za to bys měl bejt rád protože až tam přijede čtu a donutí všechny aby jeli v legalu tak to odnesou všichni.
0 x
a tak jak se to vezme... jednou jedinkrat sem mel sektor hozeny na 5800 a dostal echo od spratelene duse, ze tou obci jezdi CTU a meri. Ja stihl preladit, on ne. Ale byl to jen miniflastrik pro neho... ale jina konkurence ma proste asi stesti ze je CTU nezmeri a nebo uz to maj osefovany a kaprik je spravne smerovany a zadna pokuta.
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))
nevíte někdo jak u starnetu funguje ipv6 http://www.starnet.cz/info/ipv6
nějak mi to za jejich mikrotikem nechodí
nějak mi to za jejich mikrotikem nechodí
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
Me by zajimalo jak jim chodej patere kdyz je tahaj na 2,4 skrze vegetaci na skoro 3 km 
0 x
Jak asi, 100 Mbps, tolik přece linkuje ethernet. 
2 x
choději dobře, taky máme jednu přes stromy.
0 x
Starnet dělá prasárny, ale totální debilové to nejsou. Kdyby to nechodilo, tak to udělají jinak. Já mám na jednom místě přes ulici (< 30 m) spoj z JRC-24EX a RB922. Pálím s tím přes mechem porostlou střechu z betonových tašek, po které prostě lozit nejde.
0 x
na skoro 3 km pres vegetaci a pres mesto? to uz je trosku prilis , testoval sem to u klienta co maj a ze slibovanych az 30 bida sotva 2 
0 x
hapi píše:za to bys měl bejt rád protože až tam přijede čtu a donutí všechny aby jeli v legalu tak to odnesou všichni.
Tak toto mimořádně přesně vystihuje současnou situaci. mpcz, 11.may.2018
0 x