Leeonek píše:mpcz: tak záleží co čekáš od auta za pár šupů. Dustera jsem zatím nijak naživo nezkoumal, ale ostatní auta opravdu kvalitou neoplývají. Ať už se jedná o "papírové" plechy a nebo třeba provedení plastů uvnitř.
7 letá záruka, asi víš že je jak na co, není to na celé auto ale na věci které se v podstatě nekazí a nebo stojí pár korun. Jedná se například o hlavici řadící páky, klíč na demontáž kol, víko palivové nádrže. pod kapotou je to zejména nádržka ostřikovače, měrka na olej, tyč která drží kapotu když bezradně koukáš do motoru

))
Se známým takto docela dobře vyběhli, po 3 letech mu odešel tuším alternátor, na který se samozřejmě prodloužená záruka nevztahovala, takže na to opravdu pozor

Zdravím,
odpovím dotazem: jakou myslíš, že má informativní hodnotu ten tvůj příspěvek pro účastníky fóra?
- Co čekám? No přesně to, co mám a za těch zhruba 30.000 km po silnici i kotárech už mi napovědělo hodně. Dovedu si živě představit, kolik procent auta ISP najezdí v takovém terénu jako na videu. Takže na Předmět: Firemní offroad ISP můžu klidně DUSTERA doporučit.
- nevím, odkud bereš ty informace o záruce, alternátor do záruky patří, ať si ten tvůj známý přečte záruční podmínky ke svému autu XY, protože
- 3 letého DUSTERa bych docela rád viděl, měl jsem první kus a ten v létě oslavil 2 roky. Ledaže by byl testovací jezdec v Rumunsku, kde jezdily prototypy od konce 2009. To by ale asi nebyla řeč o záruce.
Nic ve zlém, ale to auto si na nic nehraje, je levné, slouží ze všech sil a takové řeči si nezaslouží.
mpcz, 16.08.2012