❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

měření ČTÚ v Brně

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
Robotvor
antispam: Ano

Re: měření ČTÚ v Brně

Příspěvekod Robotvor » 11 years ago

Někdy je to tady pěkná groteska teda :-D Ale to sem si dovolil moc jelikož nevystupuju na internetu pod svým pravým jménem he he :-D
0 x

stepan.benes
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod stepan.benes » 11 years ago

Ok k věci, já se tedy zeptám znova, alébrž jsem žádnou konkrétní odpověď nedostal. Odkázání se na nějaký neurčitý dokument není argument, já jej neznám, ani jsem jej neviděl. Opakuji - můžeš (okoun, či kdokoli jiný) poslat odkazy na konkrétní ustanovení zákona, vyhlášky, prováděcího předpisu či VOR, které výše uvedenými věcmi porušuji a tím pádem je lze pokutovat ? Myslím tím především okounem zmíněnou jednoznačnou identifikaci firmy dle SSID a počet vysílačů na m2. Klidně i na ten dokument, který zmiňuješ.

P.S. TAHLE konverzace totiž přesně vystihuje aktuální kvalitu fóra. Bohužel. Řeší se tu spíš dojmy, ba si dovolím říct že někdy i nehorázný kokotiny, který nemaj s realitou cokoli společnýho. A některý místní trollové jsou schopný se za tyhle kokotiny bít do posledního dechu.
P.P.S. Přiznat chybu není ostuda, děláme je všichni.
P.P.P.S. Většinou když podobnou odpověď rozepíšu, tak ji smažu. Ale delší dobu už přemýšlím vlastně proč.
0 x
Profesionální troll, manipulátor a hrubovibrační ještírek.
Vůbec mi nevěřte, protože se s Vámi velmi pravděpodobně právě teď pokouším manipulovat !!!

milan.zelina

Příspěvekod milan.zelina » 11 years ago

Přesně tak,
marně přemýšlím, co dodat, líp bych to opravdu neřekl.
Je-li nějaký směrodatný dokument, prosím o link, citaci, či cokoliv jiného.
Jinak je to zpráva z agentury JPP.
Díky.
0 x

stepan.benes
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod stepan.benes » 11 years ago

A najednou je ticho po pěšině ... :/
0 x
Profesionální troll, manipulátor a hrubovibrační ještírek.
Vůbec mi nevěřte, protože se s Vámi velmi pravděpodobně právě teď pokouším manipulovat !!!

okoun

Příspěvekod okoun » 11 years ago

na všechny příspěvky p. Úlehla nebudu reagovat jelikož ani jeden nebyl náznakem k této problematice, požuji je za spam...

ano v poslední době toto forum je o ničem (bohužel), protože se tu objevují příspěvky které mají urážet vždy někoho z přispěvatelů at už píše pravdy či nepravdy a místo toho aby byla vedena diskuse věcná, tak tu padají narážky (jedno či dvě slova na příspěvěk!) a někdy ani nejsou moc vtipné...
to že někdo zde napíše nějakou doměnku či spekulaci přeci vůbec není na škodu, je to diskusní forum, není to WIKI či dokumentace!!!

k tématu:
dále pokud se jedná o tu identifikaci, tak jak znovu opakuji bylo to v dokumentu, který poslalo čtu jedné nejmenované firmě když jim kontrolovali vysílače, to jestli ten dokument je někde veřejný na webu, nevím nenašel jsem ho, bohužel nemám ani ten papír co přišel do schránky té firmě co šla na kontrolu, ale bylo to tam takto napsané.
nemá tu zase moc smysl cokoli dokazovat něajkým dokumentem, protože si myslím že drtivá z vás se ČTU tak bojí než aby se s nimi o co koli soudila, takže to považuji za bezpředmětné.
ale stále platí pravidlo jako s každým úřadem, zbytečně ho prostě neškádlit, tedy používat nesmyslné ssid či schované je prostě do jisté míry provokace, to je můj názor.
znovu opakuji že ten dokument nemám, možná že bych ho našel, pokud ho někdy najdu určitě ho sem dám....
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...

4gd1

Příspěvekod 4gd1 » 11 years ago

srandy kopec...;)
0 x

Insider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Insider » 11 years ago

No úplně narovinu.

Podnikatel v komunikacích se při využívání frekvencí řídí § 9, případně § 17 ZEK, nebo jiným opatřením obecné povahy, kterými se myslí, národní frekvenční plán, kmitočtová tab. a pod.
Pokud je mi známo, v těchto dokumentech není obsažena žádné ustanovení, které by toto vyžadovalo. Pokud je mi známo, tak v pásmu pro WAS/RLAN nejsou žádné požadavky na identifikaci ve vztahu k omezení technologické neutrality. Proto si myslím, že je to nesmysl.
0 x
Michal Peterka, KPE spol. s r.o.
V Hůrkách 1, Praha5 Nové Butovice, Tel: 242498100, 777208819
http://pojitko.cz

pcwifi

Příspěvekod pcwifi » 10 years ago

dneska v jedne lokalite kde jsme ( 40km od brna smer k vysocine) radilo CTU, na 1 vysokem objektu (kde my mame 11G licenc a free 10+17G, konkurence same petky) hledali jak vztekli komu patri vysilani co se jim evidentne sere do radaru :lol: uplne sem se lekl ze sme nekde na freq. kde nemame co delat... ted po tom jdou jak vztekli...
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))