❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
WFmetal
- Viktor Novotný
- Moderátor
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
Re: WFmetal
jo ? tak nevim, za tu dobu uz jsem mel asi 4 obchodniky pridelene .. ted uz ani obchodnika nemaji .. jen pani na telefone ... ja ti nevim, hele mam to za kopcem rad jsem tam jezdil a vybral si kopec zeleza co se hodilo, dokonce jsem u nich nechaval delat i zakazkove konstrukce ... proc bych jim pral neco zleho ? naopak, byl bych rad pokud by to jelo OK, jenze ... kdykoli tam prijedu maji prd skladem ... zavolam pani ani netusi ceny, tak ja nevim jen ja mam blbou zkusenost ? divne ne ?
0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education
- programming
- development
- education
- sub_zero
- Kontaktovat uživatele:
Ale tohle přece ještě nutně nemusí znamenat, že mu to krachuje...
Dle mě je to subjektivní odhad.
Dle mě je to subjektivní odhad.
0 x
Říkáš-li, že něco nejde, znamená to, že to neumíš.
Jirka Lazorčák
PS: Ta fotka je stará, už mám +15kilo..
Jirka Lazorčák
- Viktor Novotný
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
OK, odvolavam, firma co ma od kazde konzole jeden ci dva kusy a rika si velkoobchod je jiste zcela zdrava .... jako me je to fuk, rad bych mel DOBROU vyrobu i se skladem po ruce ... nepreju jim zrovna nic zle, jen to co vidim nesvedci moc pro kladny pohled
0 x
- programming
- development
- education
- programming
- development
- education
- sub_zero
- Kontaktovat uživatele:
No moment, pokud se bavíš o nějakých profi speciálkách (U vylozniky 75mm + apod), tak se nemůžeš divit. Co se týká normálního sortimentu, neměl sem nikdy problém s více kusy. Ty to beres podle svých specifických potřeb. To není shop pro takový odvětví.
0 x
Jirka Lazorčák
Jirka Lazorčák
- Viktor Novotný
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
prave ze bohuzel v mem pripade se jedna i o obyc konzole na stozar treba 50ks poptaych .. skladem byly dve ... nebo konzole na nanose 15/20 ... poptanych 100 skladem pet ........ o specialkach se uz ani nebavim, co tam neni p. Hajducko tak uz tezko neco s nekym rozume poresim to i Myska udela vic muziky 

0 x
- programming
- development
- education
- programming
- development
- education
- sub_zero
- Kontaktovat uživatele:
aha a Myška má běžně skladem 100 ks konzolí nebo vylozniků, jo? Myslím, že to dramatizuješ..takový množství se objednává vždy předem..tady nevidím problém v tom shopu...
0 x
Jirka Lazorčák
Jirka Lazorčák
vazeni Myska je ve srackach vice ci mene, debata s jistymi lidmi to rika celkem jasne, utikaj mu zakaznici, nestiha dodavat nebo spise expedovat...buh vi proc si sere dobrovolne povest. Z me strany od nej budu brat jen to co nebudou mejt jinde, jinak uz fakt ani ranu. jinak skladem ma toho skutecne hodne, pri navstevach sem nevidel ze by od beznych konzoli na zed / stozar pozink 42mm prumer mel mene jak 30-60 ks, vetsich kusu ma samozrejme mene, logicky.
Naposledy upravil(a) pcwifi dne 23 Oct 2013 23:12, celkem upraveno 1 x.
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))
- Viktor Novotný
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
ok nechme to byt
jen ze byvalo u t-cz zvykem ze tolik kusu prave skladem bylo ... pred tak trema lety pak to zaclo jit z kopce ...
myska neco skladem ma, a jinak vyrobi, ted i celkem rychle, v utery objednane ... vyrobene .. dnes odeslane .. takze pokud to prijde OK, jsem spokojen
jak rikam proti t-cz nic nemam, jen me stve jak to s nima dopadlo no, mam to tam 25min cesty tak jsem tam kolikrat zajel nabrat osobne
to pcwifi myska je spis velky vul, mel si to vse pekne rozdelit, zaskolit lidi a ne si nechat na hrbu vsechno a pak nestiha, projizdi ksefty .. a vypada jak debil

myska neco skladem ma, a jinak vyrobi, ted i celkem rychle, v utery objednane ... vyrobene .. dnes odeslane .. takze pokud to prijde OK, jsem spokojen

jak rikam proti t-cz nic nemam, jen me stve jak to s nima dopadlo no, mam to tam 25min cesty tak jsem tam kolikrat zajel nabrat osobne
to pcwifi myska je spis velky vul, mel si to vse pekne rozdelit, zaskolit lidi a ne si nechat na hrbu vsechno a pak nestiha, projizdi ksefty .. a vypada jak debil
0 x
- programming
- development
- education
- programming
- development
- education
ať tak či tak. Mají tam věci který jinde nemají. Nedavno jsme tam kupovaly výložníky na stožáry který maji vyloženo jenom 30cm a přítom se dokážou uchytit na stávající stožár o tloušťce 120mm a na druhej konec připevnim 70mm trubku. Horší je že většinu unikátnějších věcí maji jenom v galvanice.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků
high speed routery podle požadavků
hapi píše:ať tak či tak. Mají tam věci který jinde nemají. Nedavno jsme tam kupovaly výložníky na stožáry který maji vyloženo jenom 30cm a přítom se dokážou uchytit na stávající stožár o tloušťce 120mm a na druhej konec připevnim 70mm trubku. Horší je že většinu unikátnějších věcí maji jenom v galvanice.
Mají v žáru všechno, ale musíš to objednat telefonem. V eshopu není vše, co prodávají

0 x
Petr Šlinz
UBNT mám rád!
UBNT mám rád!
- Viktor Novotný
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
tak tak, drive to byla radialka .. ale po jejim ukonceni fofr ...
0 x
- programming
- development
- education
- programming
- development
- education
no nevím co se v té firmě děje ale už cca 4 dny mám slibováno že dnes zásilku odesílají a do teď ji nemám. nevím co se děje, ale prý nestačí zinkovat, jenže mě to nezajímá. kdy semnou někdo jednal na tvrdo a řekl dodáme za týden tak bych řekl, že nevadí objednávku zruště a jdu si to koupit do aspy o 400 Kč dráž. nesnáším furt slibování bude bude bude a je velký H.
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
- Viktor Novotný
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:

0 x
- programming
- development
- education
- programming