❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

O2 a nove mobilni tarify

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
David2006

Re: O2 a nove mobilni tarify

Příspěvekod David2006 » 12 years ago

hapi píše:no vidíš to, automatický prodloužení na 2 roky!!! proto už nejsem u Telefoniky protože mě tyhle závazky štvali. To je jako sta*net. U vodafonu mám 6 měsíců a pak si dělej co chceš.

Prdlajs velebnosti už nějakej pátek má Voda při dotovaném tel 24měsíců a nazdar bazar.
0 x

reset

Příspěvekod reset » 12 years ago

U vodafounu volame uz cca rok s 50% slevou pro vsechna nase cisla bez jakekoliv smlouvy.
0 x
ERnet tady, ERnet tam, ERnet vsude kam se podivam

helapc

Příspěvekod helapc » 12 years ago

Taky mě ty dva roky se*, ale prostě jsem to prokaučoval. Tak jen pro ty co budou jednat s T-Mobile můžou jít až na 50%.
0 x

hapi

Příspěvekod hapi » 12 years ago

David2006 píše:
hapi píše:no vidíš to, automatický prodloužení na 2 roky!!! proto už nejsem u Telefoniky protože mě tyhle závazky štvali. To je jako sta*net. U vodafonu mám 6 měsíců a pak si dělej co chceš.

Prdlajs velebnosti už nějakej pátek má Voda při dotovaném tel 24měsíců a nazdar bazar.

žádný prdlas když si telefon nevemeš. U telefoniky máš 2 roky i byž telefonu. U vodafone máš jenom 6 měsíců.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků

helapc

Příspěvekod helapc » 12 years ago

Nevím jak je to kde přesně, ale u mě byl hlavní problém "Smlouva významného zákazníka". Tam jsem se uvázal na dva roky k určitý fakturaci a za to mi dali cca 20% slevu. Prostě nechci slevu zadarmo.
0 x

David2006

Příspěvekod David2006 » 12 years ago

hapi píše:
David2006 píše:

žádný prdlas když si telefon nevemeš. U telefoniky máš 2 roky i byž telefonu. U vodafone máš jenom 6 měsíců.

Jenže předtím měla Voda 6měs i s telefonem a najednou to stopli a dali 24měsíců což je pro mně nahlavu. Takže jsem si ověřil že můžu se všemi čísli odejít a nějak to pořeším. Každopádně to jak zde ostatní píšou že mají výhody takové a makové je irelevantní, protože to nahnali buď celkovou výší svého fáčka a nebo retencemi. Tohle co se teď děje si naopak může pořídit každý kdo chce (resp. nemá úpis jinde).
0 x

hapi

teď mi psal známej z Islandu... jo tak víš jak, já si tu užívám vymoženosti západního světa. Přijel sem před půl rokem, koupil sem si za 10€ předplacenou kartu a od tý doby jsem nic neplatil protože pokud volám v domácí síti tak neplatim nikdy nic a jelikož většina lidí tady má stejnýho operátora tak jsem za půl roku nezaplatil vůbec nic kromě pořízení karty...
0 x

aliney

Příspěvekod aliney » 12 years ago

to uz je trochu utopie... ale ja tomu verim :-)
0 x
kvalita tohoto fóra klesla pod hranici, která je snesitelná

hapi

http://www.prepaidgsm.net/en/islanda/nova.html

Kód: Vybrat vše

All calls between NOVA customers are free of charge.

žádná utopie, realita.
0 x

ppp76
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod ppp76 » 12 years ago

Tak takhle kdyby jeli tam sici tak me zajima z ceho zaplatej provoz :roll:
0 x

hapi

na to sem se ptal taky ale je to prostě tak.
0 x

hapi

jako bych to neříkal :-D
0 x

aliney

Příspěvekod aliney » 12 years ago

0 x