❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
	Antik na Slovensku
- Viktor Novotný
 - Moderátor
 - antispam: Ano
 - Kontaktovat uživatele:

Re: Antik na Slovensku
jasne, kdyz do toho rozpocitam vsechnu rezii / kavicku / svacinu / obed 
 tak jsem samozrejme taky jinde ... ale jak vidim, zaplat panbuh, ze jsem se nenechal ukecat a nesel do nixu 

0 x 
			..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education
						- programming
- development
- education
- 
				zubodravec
 - Kontaktovat uživatele:

Mozna to je mimo misu.
Jak mam udelany ten cestovni IPTV stb tak si poustim v siti UPC nasi televizi a jede to treba hodinu a pak se to zacne desne sekat pak zase hodinuklid. Vecer je IPTV nepouzitelna. Tedyani UPC nedokaze dostat garantovany 6 mbps az do domacnosti, UPC je fakt dobry akorat na stahovani filmu.
Site ktere jsou na opitce se tohodle chovani jako ma Antic neobavam.

Jak mam udelany ten cestovni IPTV stb tak si poustim v siti UPC nasi televizi a jede to treba hodinu a pak se to zacne desne sekat pak zase hodinuklid. Vecer je IPTV nepouzitelna. Tedyani UPC nedokaze dostat garantovany 6 mbps az do domacnosti, UPC je fakt dobry akorat na stahovani filmu.
Site ktere jsou na opitce se tohodle chovani jako ma Antic neobavam.
Viktor Novotný píše:jasne, kdyz do toho rozpocitam vsechnu rezii / kavicku / svacinu / obedtak jsem samozrejme taky jinde ... ale jak vidim, zaplat panbuh, ze jsem se nenechal ukecat a nesel do nixu
		0 x 

- Viktor Novotný
 - Moderátor
 - Kontaktovat uživatele:

upc jak kde ... jsou mesta kde fici a mesta kde je to ostuda 

0 x 
- programming
- development
- education
						- programming
- development
- education
- stepan.benes
 - Kontaktovat uživatele:

Viktor Novotný píše:jasne, kdyz do toho rozpocitam vsechnu rezii ...
náklady spočítám jen, když znám a počítám režii
		0 x 
			Profesionální troll, manipulátor a hrubovibrační ještírek.
Vůbec mi nevěřte, protože se s Vámi velmi pravděpodobně právě teď pokouším manipulovat !!!
						Vůbec mi nevěřte, protože se s Vámi velmi pravděpodobně právě teď pokouším manipulovat !!!
- Viktor Novotný
 - Moderátor
 - Kontaktovat uživatele:

ok, pak se ale dostavam do stavu, ze na kazdem vysilaci stoji linka jinak ... a kdyz nad tim budu hodne premyslet a pocitat, nakonec diky toho dojdu k zaveru, ze se na to mam radsi vykaslat a nedelat to 
protoze to je pak tak obecne, jako muj oblibeny vtip :
"Vite, proc vlak na kolejich drnca?" ... "Vlak, to je vlastne lokomotiva a vagony. Vagony se jen vezou, takze je zanedbame. Zbyva nam lokomotiva - to je vlastne motor a kola, zbytek je nepodstatny, ten zanedbame. Po kolejich jedou pouze kola, takze motor take zanedbame. Kola si zjednodusime na jedno kolo, a to je vlastne kruh. Kruh, to je Pi r2. Pi je konstanta, tu zanedbame a zustalo nam r2, coz je vlastne ctverec. No a to by bylo aby ctverec kdyz jede po kolejich nedrncal
 ..." 

protoze to je pak tak obecne, jako muj oblibeny vtip :
"Vite, proc vlak na kolejich drnca?" ... "Vlak, to je vlastne lokomotiva a vagony. Vagony se jen vezou, takze je zanedbame. Zbyva nam lokomotiva - to je vlastne motor a kola, zbytek je nepodstatny, ten zanedbame. Po kolejich jedou pouze kola, takze motor take zanedbame. Kola si zjednodusime na jedno kolo, a to je vlastne kruh. Kruh, to je Pi r2. Pi je konstanta, tu zanedbame a zustalo nam r2, coz je vlastne ctverec. No a to by bylo aby ctverec kdyz jede po kolejich nedrncal
		0 x 
- programming
- development
- education
						- programming
- development
- education