❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

UPC to neřeší

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
ludvik

Re: UPC to neřeší

Příspěvekod ludvik » 12 years ago

Asi tak :-)
reset píše:Nebo vas jen neco zere a potrebujete si za kazdou cenu ulevit ?
0 x
Jelikož je zde zakázáno se negativně vyjadřovat k provozním záležitostem, tak se holt musím vyjádřit takto: nové fórum tak jak je připravováno považuji za cestu do pekel. Nepřehledný maglajz z toho bude. Do podpisu se mi pozitiva již nevejdou.

kousek
antispam: Ano

Příspěvekod kousek » 12 years ago

nejak se zacalo mluvit o marzich a nakladech, a trochu se to zvrtlo :-)
0 x

Viktor Novotný
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Viktor Novotný » 12 years ago

proste resime to, ze nase branze se riti pomalu ale jiste do ho*na ... a je otazka co s tim ... ted jsem predaval 60 Mbps firme .. rozdeleno na 30+30 na kazdou pobocku, vcetne dvou 10Ghz spoju ... celkova cena 6tisic BKD ( bez kalouskove dane ) / mesicne .... tak pred rokem, bych si poklepal na celo ... dnes jsem si rekl, ze prece lepsi toto nez prd ...
0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education

reset

Příspěvekod reset » 12 years ago

tak to prodejte za par babek O2 , ona vam za to podekuje , nasledne pak stoupne cena inetu asi tak 10x , a muzete delat u toho svyho podelanyho pasu
0 x
ERnet tady, ERnet tam, ERnet vsude kam se podivam

Viktor Novotný
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

woe to tady nikdo krom hapiho nerika :P
0 x
- programming
- development
- education

kousek

Viktor Novotný píše:proste resime to, ze nase branze se riti pomalu ale jiste do ho*na ... a je otazka co s tim ... ted jsem predaval 60 Mbps firme .. rozdeleno na 30+30 na kazdou pobocku, vcetne dvou 10Ghz spoju ... celkova cena 6tisic BKD ( bez kalouskove dane ) / mesicne .... tak pred rokem, bych si poklepal na celo ... dnes jsem si rekl, ze prece lepsi toto nez prd ...

jsi upadl na znak:-) 100,-/Mb to ani nekupuju! kurva lidi trocu soudnosti!!! pak se nedivme, že to jde do kopru !
15k/mes bych ještě chapal, ale toto! nehoraznost !
to jsi vyhrál ve sportce, že si hraješ na charitu ???
0 x

Viktor Novotný
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

:-D tak pojd .. prodam i tobe ...
0 x
- programming
- development
- education

reset

ja si nestezuju , upgradujeme ted kompletne celou infrastrukturu site vcetne vymeny vsech klientu (zdarma) , vyjde nas to na vice jak milion , zrychlujeme kazdemu pripojeni na 2x tolik za stejny penize . Delam tu navic servis pro jednu firmu za 400/hod (zapocatou hodinu) , mam tolik prace , ze vic nic nechci . Mam jeste cas se 5x v tydnu vozrat a zhulit (nasracky) . Penez nazbyt nemam , ale vydrzel jsem ted 1/2 roku bez vyplaty (moje nezbytna rezije pro preziti je 30k/mes) , nestezuju si . Vim ze tu nemam a nebudu mit dalsi 5 let konkurenci (nikdy nerikej nikdy) .
Delam cca 16h denne , ale v realu to jsou tak 2-3h , zbytek je vypln "honim si vocas" , jsem spokojenej
0 x

reset

A taky jsem si ulevil
0 x

kousek

reset: "jenže tyhle latky způsobily, že jsem asi někomu ublížil.Takže nemá smysl abych je dál vstřebával do svýho těla.Už s nima nechci nic mít.Končím s Hulením.Tohle je můj poslední joint, ani ho nedokouřím! "
tím by jsi měl začít :D fakt to nehul!!! :lol:
0 x

reset

nehulim, inhaluji
0 x

midnight_man

Příspěvekod midnight_man » 12 years ago

od marží, cez náklady k fakturačným hodinám až po húlenie (teda inhalovanie) :mrgreen: Viktore to bud rad ze mozete aspon tie "garantovane" konekty predavat na 10tke. Tu som raz nacenoval 50mbps jednej firme s návrhom, že aby to bol garantovaný konekt bude cena vyssia kvoli dodavke siklu spoja. No mi odpisali ze konkurencna ponuka bola o 60% nizsia. Strelili im jednopolarizačny maly jirous. Dnes už nie je nikomu nič sväté...
0 x

hapi

Příspěvekod hapi » 12 years ago

hmm sorry ale za 10k máte od dialů 100Mbit portovku. Když k tomu vemu 175Mbit pojítko od anyplication tak je to luxusní cena. Nezdá se mi cena Viktora nějak přemrštěná.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků

kousek

jj, dodavali jsme jednomu 40Mb na Sumittu, dal vypoved, a presel ke konkurenci, ze za ty samý peníze 12k bude mit 60Mb, když jsem pak jel kolem, byla tam 24db jirouska dokonce bez zaizolovaného konektoru smerem do nebe :-) trasa na cca 8-10km. takové věšet za kule do průvanu !!!
0 x

honzam

Příspěvekod honzam » 12 years ago

kousek píše:jj, dodavali jsme jednomu 40Mb na Sumittu, dal vypoved, a presel ke konkurenci, ze za ty samý peníze 12k bude mit 60Mb, když jsem pak jel kolem, byla tam 24db jirouska dokonce bez zaizolovaného konektoru smerem do nebe :-) trasa na cca 8-10km. takové věšet za kule do průvanu !!!

Otázka je jestli jsou s tím spokojení a jak jim to funguje?
0 x