❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

vtipné fotografie

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
Selič
antispam: Ano

Re: vtipné fotografie

Příspěvekod Selič » 7 years ago

Nám se zase stalo že ty díry na diodky byly rozklovaný od ptáků, netušim co tam hledali no

Budeš se divit, ale hledali tam brouky. Do Nanostation i SXT naleze někdy neuvěřitelné množství hmyzu - ten pták je slyší a má chuť.
Já jsem se naučil dávat kolem kabelu v průchodu dovnitř kousek vulkanizačky, aby tam nelezly větší kusy a zatím nebyl větší problém.

Kart píše:

kure05 píše:
Obcas sem tu jrc parabolu namontoval konektorem dolu a nikdy zadnej problem nebyl. . .

To se spravne ma instalovat konektorem dolu.

Nechci ti kazit radost, ale i v datasheetu Jirous píše "Vertikální polarizace. Konektor nahoru!" :D MIMO verze tam má i nálepku s šipkou..

U těch MIMO je to jedno - ty jsou hermeticky uzavřené. U těch starých jsou proti konektoru dírky na odtok vody. Většinou těch pár kapek nebyl problém. Jenom při elevaci vzhůru se mohla uvnitř udělat kaluž a pak signál spadnu i o více než 30dB.
0 x
"Slepému neukážeš, hluchému nepovíš, debilovi nedokážeš..."

Gemb

Příspěvekod Gemb » 7 years ago

Pomoc pri montazi :)
36933707_1921705131186008_2345892071715373056_n.jpg
36933707_1921705131186008_2345892071715373056_n.jpg (87.07 KiB) Zobrazeno 3795 x
0 x

kure05

Příspěvekod kure05 » 7 years ago

Vidím netis a dělá se mě špatně . . .
0 x

Gemb

kure05 píše:Vidím netis a dělá se mě špatně . . .

Cakal som dajaky komentar na netis :D co konkretne je za problem ? Netis ked je overeny model tak funguje, niektore nefunguju....WF2780 chodi dobre + dual band.
0 x

whef

Příspěvekod whef » 7 years ago

Ke každému netisu, koťátko zdarma ? Možná lepší, než výlet na plachetnici v chorvatsku :)
0 x

Petr Bačina
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Petr Bačina » 7 years ago

kure05 píše:Vidím netis a dělá se mě špatně . . .

Nevíš o čem mluvíš ;-) WF2780 jsou dobré a spolehlivé routery.
0 x

Gemb

K netisu...pouzivali sme lowcost netis WF2419 ale to nechodilo, hlavne wifi problemy.....stiahli sme desiatky kusov od klientov. Od netisu pouzivame momentalne len WF2780 co zatial funguje a najstarsie budu mat coskoro aj rok. Mikrotik HAP tiez niekedy haproval...tplinky niektore tiez...podstata je vzdy zistit ktory model chodi a ktory nie. U nas dostava klient aj router ktory ma zapozicany zdarma...to tu vela ludi na fore nemoze povedat.
0 x

hapi

Příspěvekod hapi » 7 years ago

Gemb píše:K netisu... a najstarsie budu mat coskoro aj rok.

škoda že tohle se nedá vyfotit... i když :-D
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků

Gemb

hapi píše:
Gemb píše:K netisu... a najstarsie budu mat coskoro aj rok.

škoda že tohle se nedá vyfotit... i když :-D

Co je na tom smiesne ? Pisem to preto, lebo taky WF2419 maval problemy bud hned alebo po par tyzdnoch sa ludia postazovali. Takze ked toto bezi pomaly rok, tak asi to je lepsie nez ta mrdka 2419 ktora niektorym ludom zahadne funguje bez problemu. Najlepsie drzaky co sa tyka kvality boli zatial asi ASUS n12. Tu maju ludia 5 a viac rocne kusy ktore stale bez problemov chodim...lepsie chodia uz len stare airlive a pod.

Smiesne je ako sa toto forum premenilo na bandu k*k*t*v.
0 x

Matess

Příspěvekod Matess » 7 years ago

2780 mam doma a za ty prachy skvely kousek... pul roku a jako vino. Pouzivam ho jako wifi switch... routuju mikrotikem.
0 x

kure05

2419 nám všechny ležej ve skladu a asi to tam i zaroste plísní. Těch 2780 někde pár máme, ale koušou se na tom bezdráty. Prostě zmizí SSID a pomůže jen restart. Takže jedeme zas TP-LINKy a problémy nejsou. Už jednou k nám někdo přišel se super WiFi routerama značky Tenda a ty se postupně vrátily snad všechny. Vždy se u nás někdo snaží ušetřit a vymyslet nějakou levnější alternativu k TP-LINKu a nikdy to dobře nedopadlo.
0 x

shooter

Příspěvekod shooter » 7 years ago

jestli se tu chcete dohadovat mam tu klienta kterymu ted umřel ovis 5460 až ted po 11 letech
1 x

kure05

To byla ještě stará kvalitní věc.
0 x

TheITman

Příspěvekod TheITman » 7 years ago

Mám tu 3x 2419 (a asi i 2411) a oboje stojí za prd. Já osobně pokud nemá uživatel problém dávám např. ubiquiti (unifi)
0 x

kure05

Unifi jsou fajn, jen ta cena . . . Né každej je za to ochotnej dát ranec.
1 x