❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
vtipné fotografie
Re: vtipné fotografie
Je vidět, že nikdy nemontovali SXTčko, mohli by pak použít ty velký šroubovací pásky, který z toho zbývají... 

0 x
OC sestka, Praha 6. Link zrejme na nedaleky Shiran tower. Spoj je tam jiz delsi dobu, nedavno ale vybudovali novy kovovy zrejme vetrolam 

0 x
Hmm, my máme na jednom kostele antény za "králičím" pletivem, které tam bylo, aby do věže nelítali kakat holubi. Ale tohle je teda fakt brutus.
0 x
T-T
Jo, nam takhle jednou postavili v mezi vsemerovkou a zakaznikem barak
Je pravda, ze nektere spoje jsou zanesene v katastru, protoze pri posledni zadosti na vytyceni vedeni se v seznamu od O2ky objevily dva radiove spoje vedouci v blizkosti stavby.

Je pravda, ze nektere spoje jsou zanesene v katastru, protoze pri posledni zadosti na vytyceni vedeni se v seznamu od O2ky objevily dva radiove spoje vedouci v blizkosti stavby.
0 x
- Viktor Novotný
- Moderátor
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
jj to je normalni, treba u nas v meste dela-li se na vyssim panelaku nova sedlova strecha, pak oslovuji k vyjadreni vsechny operatory co pusobi v lokalite. Ja treba daval na strechu jedne vytahovky kontejner a take jsem si tyto vyjadreni musel sehnat 

0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education
- programming
- build-up and management networks
- development
- education
Je to sice nekdy opruz, nez se to vybeha, ale na druhou stranu, par spoju tam mame, a clovek ma klid.
0 x
to satelitni prijem vylepseny gentle lnb
PW

PW
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))
Obcas me zarazi cim nekteri lide premysli..co to ma za smysl? Kdyz uz chci za kazdou cenu pouzit satelitni offset, tak si koupim alespon ten ozarovac, co je k tomu urcenej..? Krome toho na to ze je to offset tak to miri nejak moc nahoru, nebo to zkresluje ta fotka?
0 x
Je to z části Liberce co je hned pod ještědem a mířený to je právě nahoru, na Ještěd . . .
0 x
tuning pripojeni anteny, ktera v boxu uz drzela jen na heslo a po otevreni hned upadla... po afere upevneni sektorky tkanickou od bot dalsi mazec nejmenovaneho ISP
PW

PW
- Přílohy
-
- 20121013_152111.jpg (61.68 KiB) Zobrazeno 2321 x
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))
Tak tohle me dojima , zakrouzkovany jsou prijimace klientu a sipka ukazuje tak kd eje umisten vsesmer cca 5metru za rohem .. opravdu profesionalni pripojeni odrazem

Jen tak pro doplneni na fotce jsou dva klienti ale dlasi cca tri tak jsou pripojeni stejnym zpusobem , vic sem jich nehledal , jen tohel me koplo do xichtu

0 x