❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
vtipné fotografie
Re: vtipné fotografie
Pche hnije a hnije 
0 x
Placam si jatra, tak mne neberte vazne :)
Ceragona uz mi tak nevadi. Vadi mi ovsem ze kuci v CEZu nedelaj svoji praci tak jak maj !!!
Ceragona uz mi tak nevadi. Vadi mi ovsem ze kuci v CEZu nedelaj svoji praci tak jak maj !!!
Aj keby je to silnostenne tak to je mala plocha. Najhorsie je, ze takato firma si to prezentuje na FB ako naj technologiu a vsetky tie rayka maju na takychto trubkach. Hrubsiu nez 40mm som nevidel 
0 x
- Viktor Novotný
- Moderátor
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
kazdy nejak stavi .. a nekdo se k tomu pak vraci, jiny ne
1 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education
- programming
- build-up and management networks
- development
- education
Gemb píše:Na tensiu trubku to uz nemohli dat![]()
Jako ta trubka co tam je je pevná dost, je to spojovacka okruží na stozaru. Ale co se týče střetne plochy držáku tak je tam fakt málo, musí se to pekelné dorvat a i tak bych měl určitě pochybnosti. Ale myslím že pokud to dotáhly tak to držet bude.
Ta cívka ze zemnicky je tak téže super, ale taky jsou lidi co ji tam ani nedaji.
Není to něj ale mohlo to být horsi.
1 x
Ferenc Richard
info[at]RFservis[dot]cz
+420 774 164 886
Vystavba telek. reseni LTE, 3G, 2G [HUAWEI,NOKIA..]
Mikrovlny ericsson, huawei, ray, alcoma...
Vytyčování met. a opt. siti o2
Servis a udrzba mob. a fix stanic.
Poskytovani telek. sluzeb Olomoucky kraj.
info[at]RFservis[dot]cz
+420 774 164 886
Vystavba telek. reseni LTE, 3G, 2G [HUAWEI,NOKIA..]
Mikrovlny ericsson, huawei, ray, alcoma...
Vytyčování met. a opt. siti o2
Servis a udrzba mob. a fix stanic.
Poskytovani telek. sluzeb Olomoucky kraj.
Mají to na Cčku se 4mi třmeny, takže to taková hrůza nebude. Kdyby tam měli silnější trubku a na ní jen paroh se dvěma třmeny, nikdo by se tomu nedivil...
0 x
A jak recyklujete vyslouzily rack vy? Je libo klobas z racku?
D
- Přílohy
-
- IMG_20180526_201844.jpg (215.71 KiB) Zobrazeno 3642 x
-
- IMG_20180526_201826.jpg (143.25 KiB) Zobrazeno 3642 x
-
- IMG_20180526_201821.jpg (124.23 KiB) Zobrazeno 3642 x
0 x
A pokracujeme..
- Přílohy
-
- IMG_20180526_201926.jpg (185.52 KiB) Zobrazeno 3644 x
-
- IMG_20180526_201910.jpg (181.98 KiB) Zobrazeno 3644 x
0 x
Gemb píše:Na tensiu trubku to uz nemohli dat![]()
ray.jpg
Tá inštalácia je v ČR či v SR?
0 x
RacomSK píše:Gemb píše:Na tensiu trubku to uz nemohli dat![]()
ray.jpg
Urcite SK, nasiel som.na facebooku isp, okolie Serede dakde. Takych instalacii maju viacej.
0 x
Gemb píše:RacomSK píše:Gemb píše:Na tensiu trubku to uz nemohli dat![]()
ray.jpg
Urcite SK, nasiel som.na facebooku isp, okolie Serede dakde. Takych instalacii maju viacej.
Vďaka, bude to asi staršia inštalácia, keďže už rok máme v ponuke ant. LEAX.
0 x
Páni...este stale je vam dusno z nejakeho DSL ktore sa predava ako optika? Co potom hovorite na toto ? Toto su lokality kde wireless u nas konci...optika od Telekomu aj na mieste kde bolo VDSL. Nekopali k vasmu domu ? Neni problem = drop
Vymenia novy stlp a natiahnut drop.Chatkova osada, vsetko dropy....zriadenie zadarmo. Existujucich ludi na DSL automaticky prehadzuju na optiku. Toto konkretne je dedina asi 2,5tis obyvatelov ale robia tu aj ovela mensie...dedina o 500obyvateloch ktora nema vodovod ani kanalizaciu ale maju v kazdom baraku optiku
1 x
bezna prax aj u nas.. nic ine ako dobre meno, kvalitny a rychly servis a porovnatelne ceny nepomozu. musis mat samozrejme pouzitelnu rychlost, bez vypadkov a idealne telku k tomu. a toto vsetko sa da na dedine realizovat aj v 5ghz. potom mozno polovica ludi neodide. vacsina ludi nepotrebuje gigabit a radsej zavolaju tebe ked im treba daco poradit s pocitacom ako na infolinku telekomu...
a ked chces proti tomu bojovat tak podania na stavebny urad za cierne stavby - lebo toto legalne nie je.
a ked chces proti tomu bojovat tak podania na stavebny urad za cierne stavby - lebo toto legalne nie je.
0 x