Svářečkou poslintaný vercajk, vizitka profesionála!
https://modelypocitace.eu/dum-a-zahrada ... ?ItemIdx=8
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
vtipné fotografie
rsaf píše:Svářečkou poslintaný vercajk, vizitka profesionála!
https://modelypocitace.eu/dum-a-zahrada ... ?ItemIdx=8
ano, zde naprosto idelani...tak nechapu ten koment s bitem na sikme strese
0 x
Co na tom nechápeš? Já s šestihranným bitem na šroubovákové rukojeti na střeše nezačal. Mnohokrát sem s takovou věcí pracoval, mnohokrát ten bit zůstal na šroubu a nebo někam spadl. Nechtěl bych dostat do kebule takovým bitem letícím z 3. patra. Takový vercajk nemá v brašně technika lezoucího po střechách co dělat. Stejně jako neizolované nářadí v brašně elektrikáře.
0 x
rsaf píše:Co na tom nechápeš? Já s šestihranným bitem na šroubovákové rukojeti na střeše nezačal. Mnohokrát sem s takovou věcí pracoval, mnohokrát ten bit zůstal na šroubu a nebo někam spadl. Nechtěl bych dostat do kebule takovým bitem letícím z 3. patra. Takový vercajk nemá v brašně technika lezoucího po střechách co dělat. Stejně jako neizolované nářadí v brašně elektrikáře.
no a vsak o tom je prave ten spravny vercajk, jak jsi napriklad odkazoval a kdyz nekomu nedochazi, ze si ho muze poridit....je tu stale moznost zavarit ci zalepit (proste takove ty povidacky, ze muze bit spadnout na takovem a takovem nastavci ze strechy je za me hovadina a je to jen neschponost daneho cloveka, ze si neumi poradit ,aby prave tomuto zamezil. Jinak kdyz uz budem brat v potaz strechu a naradi...tak pak by melo byt spravne uvazane na provazku kazdy kousicek (i mobil atd), co kdyby mi nahodou vypadnul z ruky nebo brasny.
0 x
kdyz ten vercajk
tak jedna z momentky, kdyz jsme si nevzali sebou tu spravnou pilu 
- Přílohy
-
- posed.jpg (214.46 KiB) Zobrazeno 3786 x
0 x
goblajz píše:To jsi řezal novou konzoli?
naopak odrezaval "drzak", aby neprekazel nove parabole
0 x
jahpisin píše:goblajz píše:To jsi řezal novou konzoli?
naopak odrezaval "drzak", aby neprekazel nove parabole
Nedavno jsem řezal flexou na železo kus dřevěného krovu. Taky jsem ho na konec uŕízl, akorát toho dýmu a smradu
1 x
cívka na hromosvodu 
- Přílohy
-
- IMG_1178.jpg (154.64 KiB) Zobrazeno 3426 x
0 x
UPDATE klienti SET internet_povolen = false WHERE po_splatnosti > 500
Lepší než výhra ve Sportce :)
Lepší než výhra ve Sportce :)
in door kabl vydrzel kdysi polozeny na strese 8 let, jako samozaves mu davam max 2 roky nez to sezere vrchni izolaci a max rok nez to nahloda kablicky
nejmenovany ISP z meho okoli pouzival na venkovni propoje zasadne indoor UTP, nic jineho to pako neznalo. Podle toho to vypadalo.
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))
On ten indoor kabel pokud se s nim nehýba a nekde se nepláca od anteny po pruchod strechou vydrzi na strese klidne 10 let (nektery). Akorat teda převes na 70metrů asi ne 
0 x
tak tady ani při troše dobré vůle nechápu, co tím chtěl básník říci.
- Přílohy
-
- rtr.png (209.1 KiB) Zobrazeno 3155 x
1 x
takovym prodavajicim se rika lampa 
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))