❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
vtipné fotografie
- Viktor Novotný
- Moderátor
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
Re: vtipné fotografie
tak treba nanostation omotany elektrikarkou paskou k zabradli balkona ? bezne ... me spis udivuje, ze to tem lidem neni divne .. a za takovou montaz zaplati ?
0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education
- programming
- build-up and management networks
- development
- education
Ale tak ... u lidí (klientů) bych do toho snad ani moc nešťoural. Nikdy neznáš historii a i když si myslíš, že jo, tak ne. Každý bude tvrdit něco jiného. A pravda může být klidně ta, že to naopak platit nechtěl, že mu dvě stovky za výložník přišlo moc. Nebo pár stovek za práci a zbastlil si to úplně sám. Zvlášť u nás ve sdruženích tlačíme členy do trochy osobní aktivity a leckdy to dopadne bohužel nakonec takhle.
Viktor Novotný píše:tak treba nanostation omotany elektrikarkou paskou k zabradli balkona ? bezne ... me spis udivuje, ze to tem lidem neni divne .. a za takovou montaz zaplati ?
0 x
Jelikož je zde zakázáno se negativně vyjadřovat k provozním záležitostem, tak se holt musím vyjádřit takto: nové fórum tak jak je připravováno považuji za cestu do pekel. Nepřehledný maglajz z toho bude. Do podpisu se mi pozitiva již nevejdou.
Ještě pokračování k tomu včerejšímu úlovku...dnes jsem na to téma mluvil se správcem PC ve firmě, odkud je fotka, a navrhl jsem mu, že ač je to sebevražedná mise, tak bych mu v tom udělal pořádek. Když máme začít spolupracovat, ať je to v pořádku. Úplně mě ale dostal tím, že mi začal vysvětlovat, že tohle je vlastně nejlepší způsob zapojení, jelikož všechno hned najde. A kdyby to měl vyvazovat, že by prý nikdy nic nenašel a pro každé přidávání kabelů by to byla práce znova vyvazovat atd.
V duchu jsem si dělal příměr, že kdo má bordel doma, tak má taky všechno hned po ruce...ale v tom chlívku by normální člověk žít nechtěl.
V duchu jsem si dělal příměr, že kdo má bordel doma, tak má taky všechno hned po ruce...ale v tom chlívku by normální člověk žít nechtěl.
DarkLogic píše:Tak v tomto jsem se měl dneska vyznat a najít vyústění jednoho z kabelů.
0 x
zakončení optiky "do sáčku"
- Přílohy
-
- optika.jpg (242.74 KiB) Zobrazeno 1443 x
0 x
Stara dobra pytlikova montaz
jeste lepe kdyz v tom ma nekdo na strese souplyho tika
.. skoda ze to predelali nestihl sem si to tam vyfotit 

0 x
- midnight_man
- Radek Úlehla
- Kontaktovat uživatele:
midnight_man píše:FTTP - Fiber To The Pytlík
Již jsem to jednou psal, ač s montáží té optiky se nedá vůbec souhlasit, tak.... i špatná optika je lepší než dobrý bezdrát

0 x
Radek Úlehla píše:midnight_man píše:FTTP - Fiber To The Pytlík
Již jsem to jednou psal, ač s montáží té optiky se nedá vůbec souhlasit, tak.... i špatná optika je lepší než dobrý bezdrát
Bohuzel optiku tahat do posledni horni dolni i trebas do male visky do par set obyvatel je ekonomicky nerealne a nezaplati se .. jedine kdyz mas stesti a vesnice ma rozkopany ulice a ty si te jen prihodis do zeme ... pak jo pak to dava smysl ale jinak je to ekonomicka sebevrazda

0 x
A hlavně: než špatnou optiku, to radši špatný bezdrát ... kvůli němu alespoň nemusím kopat, abych ho opravil.
0 x
Jelikož je zde zakázáno se negativně vyjadřovat k provozním záležitostem, tak se holt musím vyjádřit takto: nové fórum tak jak je připravováno považuji za cestu do pekel. Nepřehledný maglajz z toho bude. Do podpisu se mi pozitiva již nevejdou.
+1
0 x
Si vis pacem, para bellum.
MikroTik, UBNT, Cisco, TP-Link... rozhoduje vhodnost toho či onoho pro konkrétní použití, ne jaké logo nalepili v Číně na krabici. Na tomto fóru vystupuji jen a pouze sám za sebe.
MikroTik, UBNT, Cisco, TP-Link... rozhoduje vhodnost toho či onoho pro konkrétní použití, ne jaké logo nalepili v Číně na krabici. Na tomto fóru vystupuji jen a pouze sám za sebe.
Kolem a kolem s ním souhlasím ... když udělám rack naráz, je to pěkný. Ale pokud je to v místech, kde se hodně něco mění, je to poctivě vyvázané naprd. Kromě toho to stejně je hezké jenom do prvního dalšího kabelu 

DarkLogic píše:Ještě pokračování k tomu včerejšímu úlovku...dnes jsem na to téma mluvil se správcem PC ve firmě, odkud je fotka, a navrhl jsem mu, že ač je to sebevražedná mise, tak bych mu v tom udělal pořádek. Když máme začít spolupracovat, ať je to v pořádku. Úplně mě ale dostal tím, že mi začal vysvětlovat, že tohle je vlastně nejlepší způsob zapojení, jelikož všechno hned najde. A kdyby to měl vyvazovat, že by prý nikdy nic nenašel a pro každé přidávání kabelů by to byla práce znova vyvazovat atd.
0 x
Kdo někdy něco zkoušel s několika routery doma na stole, bude souhlasit také. Můžeš si pokaždé cvakat kabely na míru, ale nejpozději po třetím zapojení z toho máš gordický uzel. 

0 x
Si vis pacem, para bellum.
Tak jsem byl dnes na jedne oprave a tohle jsem si musel nafotit:
Jmenuji se Nasnostation2 a prosvitim Vam 3 patrovy dum. APcko pro notebooky v jednom 3 patrovem Dome

To vpravo maznuty je NSM5. A za temi stromy (kam zhruba miri TV antena), kdesi vdalce je 2km vzdalene AP v 5Ghz ke kteremu si to pripojovala. Klient volal ze mu nejde net. Email o tom ze se muzu zastavit me posilal celou sobotu a nedeli. Bylo v nem: zitra rano se muzete zastavit opravit internet. Prislo me to v nedeli vecer v 21.00 a mel jsem se stavit v sobotu v 8.00

Jmenuji se Nasnostation2 a prosvitim Vam 3 patrovy dum. APcko pro notebooky v jednom 3 patrovem Dome

To vpravo maznuty je NSM5. A za temi stromy (kam zhruba miri TV antena), kdesi vdalce je 2km vzdalene AP v 5Ghz ke kteremu si to pripojovala. Klient volal ze mu nejde net. Email o tom ze se muzu zastavit me posilal celou sobotu a nedeli. Bylo v nem: zitra rano se muzete zastavit opravit internet. Prislo me to v nedeli vecer v 21.00 a mel jsem se stavit v sobotu v 8.00

0 x
Tak taky pridam neco "odbornych" montazi "ISP" ve svem okoli 

- Přílohy
-
- DSC_3490.JPG (157.71 KiB) Zobrazeno 1442 x
-
- DSC_3457.JPG (92.78 KiB) Zobrazeno 1442 x
0 x