DarkLogic píše:Jedna nase zakaznice dala kvetinu k wifi routeru. Po par mesicich odesel router...zalila ho spolecne s kvetinou.
čeče nevim nevim mi skoro každý rok někde řešíme nějaké prořezávky jak to bují
DarkLogic píše:Jedna nase zakaznice dala kvetinu k wifi routeru. Po par mesicich odesel router...zalila ho spolecne s kvetinou.
aliney píše:Tichý zabiják jménem Wi-Fi
http://az247.cz/tichy-zabijak-jmenem-wi ... mre-pozor/
Martin63 píše:Kdyby mi pálila BTS přímo do oken, tak bych i reálně uvažoval o stěhování.
Ispič píše:Tím bych si nebyl tak jistý, viděl jsem vyzařováky těch panelek operátorů a směr dolů/nahoru to má pěkné boční laloky. Spíš než aby mi to pálilo do oken, bych se bál bydlet v tom baráku v horních patrech. Na některých místech to moc neřešijou s hygienou, protože drtivé většině lidí to nevadí. Až začně někdo frflat, dojde hygiena, a pak teprve stahují výkon.
midnight_man píše:Hygiena je vám na 2 veci, nema absolutne ziadne vplyv na tieto BTSky, respektive vysielace. Akurat Vám musi dat suhlasne stanovisko....Neexistuje zakon, predpis kde by sa specifikovalo aky vykon musia mat BTSky...
toto všetko je dané regulátorom....a planom freq spektra.
Gemb píše:IMG_20171215_103401.jpgIMG_20171215_155007.jpg
KoZLiCeK píše:Gemb píše:IMG_20171215_103401.jpgIMG_20171215_155007.jpg
Hezky.Kdyz to jinak nejde a nikomu to nevadi tak proc ne.Videl jsem horsi situace....
KoZLiCeK píše:Gemb píše:IMG_20171215_103401.jpgIMG_20171215_155007.jpg
Hezky.Kdyz to jinak nejde a nikomu to nevadi tak proc ne.Videl jsem horsi situace....
KoZLiCeK píše:Kdyz to jinak nejde a nikomu to nevadi tak proc ne.Videl jsem horsi situace....