❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

vtipné fotografie

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
okoun
antispam: Ano

Re: vtipné fotografie

Příspěvekod okoun » 7 years ago

DarkLogic píše:Jedna nase zakaznice dala kvetinu k wifi routeru. Po par mesicich odesel router...zalila ho spolecne s kvetinou.

čeče nevim nevim mi skoro každý rok někde řešíme nějaké prořezávky jak to bují :D
1 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...

Sidi

Příspěvekod Sidi » 7 years ago

aliney píše:Tichý zabiják jménem Wi-Fi
http://az247.cz/tichy-zabijak-jmenem-wi ... mre-pozor/

To mi připomíná paní, která strašně řešila vypínání routeru. Tak jsem ji odvedl k oknu, ukázal na BTS (žije 20m daleko od BTS a ve stejné výšce), vysílače konkurence (velký panelky, výkon "co karta zvládne") a vysvětlil ji, že domácí router je nic proti tomu, co ji svítí přímo do oken :D
1 x

Martin63

Příspěvekod Martin63 » 7 years ago

Kdyby mi pálila BTS přímo do oken, tak bych i reálně uvažoval o stěhování.
1 x

Cheprer

Příspěvekod Cheprer » 7 years ago

Martin63 píše:Kdyby mi pálila BTS přímo do oken, tak bych i reálně uvažoval o stěhování.

Bts na krátkou vzdálenost nikdy nemíří do oken panelaku.
Hygiena nedovoluje.
A pokud ano tak sníženým výkonem ale nepamatuji si kde bych to kdy videl.
Kolikrát máme problém ze anténa pálí třeba jenom ořez roh paneláku a hygiena nevychazi.
Toto plánují a projektují lidé na to učení ne garaznici.
0 x
Ferenc Richard
info[at]RFservis[dot]cz
+420 774 164 886
Vystavba telek. reseni LTE, 3G, 2G [HUAWEI,NOKIA..]
Mikrovlny ericsson, huawei, ray, alcoma...
Vytyčování met. a opt. siti o2
Servis a udrzba mob. a fix stanic.
Poskytovani telek. sluzeb Olomoucky kraj.

Ispič

Příspěvekod Ispič » 7 years ago

Tím bych si nebyl tak jistý, viděl jsem vyzařováky těch panelek operátorů a směr dolů/nahoru to má pěkné boční laloky. Spíš než aby mi to pálilo do oken, bych se bál bydlet v tom baráku v horních patrech. Na některých místech to moc neřešijou s hygienou, protože drtivé většině lidí to nevadí. Až začně někdo frflat, dojde hygiena, a pak teprve stahují výkon.
0 x

Cheprer

Příspěvekod Cheprer » 7 years ago

Ispič píše:Tím bych si nebyl tak jistý, viděl jsem vyzařováky těch panelek operátorů a směr dolů/nahoru to má pěkné boční laloky. Spíš než aby mi to pálilo do oken, bych se bál bydlet v tom baráku v horních patrech. Na některých místech to moc neřešijou s hygienou, protože drtivé většině lidí to nevadí. Až začně někdo frflat, dojde hygiena, a pak teprve stahují výkon.

Tak to mi řekni jaké anteny? Huawei nebo kathrein, protože to je pěkný flame. Vyzarovaky atd ke všem atr nebo i adu anténám bez problémů jdou dohledat na net a zpracování je vyborne. Tyto antény ve většině i po 20letech provozu v zásadě nezmění charakteristiku, menší množství ano.
A co se týče hygieny další flame. Nevim od jud máš ty informace ale dělal jsem vodac, t-mobile a dělám i cetin a nikde se tvoje popsání neshoduje s realitou.
Jelikož hygienu řeší výstavba tak vim. ;-)
0 x
Ferenc Richard
info[at]RFservis[dot]cz
+420 774 164 886
Vystavba telek. reseni LTE, 3G, 2G [HUAWEI,NOKIA..]
Mikrovlny ericsson, huawei, ray, alcoma...
Vytyčování met. a opt. siti o2
Servis a udrzba mob. a fix stanic.
Poskytovani telek. sluzeb Olomoucky kraj.

Gemb

Příspěvekod Gemb » 7 years ago

Neni jedno aky to ma vyzarovak ked tie nizsie frekvencie sa odrazaju kade tade ?
0 x

midnight_man

Příspěvekod midnight_man » 7 years ago

Hygiena je vám na 2 veci, nema absolutne ziadne vplyv na tieto BTSky, respektive vysielace. Akurat Vám musi dat suhlasne stanovisko....Neexistuje zakon, predpis kde by sa specifikovalo aky vykon musia mat BTSky :D ...

toto všetko je dané regulátorom....a planom freq spektra.
0 x

cerva

Příspěvekod cerva » 7 years ago

midnight_man píše:Hygiena je vám na 2 veci, nema absolutne ziadne vplyv na tieto BTSky, respektive vysielace. Akurat Vám musi dat suhlasne stanovisko....Neexistuje zakon, predpis kde by sa specifikovalo aky vykon musia mat BTSky :D ...

toto všetko je dané regulátorom....a planom freq spektra.

Nesouhlasím. Namátkou: Nařízení Vlády č. 291/2015 Sb. o ochraně zdraví před neionizujícím zářením nebo třeba Zákon č. 258/2000 Sb o ochraně veřejného zdraví
0 x

midnight_man

Příspěvekod midnight_man » 7 years ago

a individualne povolenia regulatora pre frekvencie a BTSky sa líšia? od nariadení? u nas nie.
0 x

Gemb

Příspěvekod Gemb » 7 years ago

IMG_20171215_103401.jpg
IMG_20171215_103401.jpg (178.02 KiB) Zobrazeno 2860 x
IMG_20171215_155007.jpg
IMG_20171215_155007.jpg (145.7 KiB) Zobrazeno 2860 x
1 x

KoZLiCeK

Příspěvekod KoZLiCeK » 7 years ago

Gemb píše:IMG_20171215_103401.jpgIMG_20171215_155007.jpg

Hezky.Kdyz to jinak nejde a nikomu to nevadi tak proc ne.Videl jsem horsi situace....
0 x

halamicek

Příspěvekod halamicek » 7 years ago

KoZLiCeK píše:

Hezky.Kdyz to jinak nejde a nikomu to nevadi tak proc ne.Videl jsem horsi situace....

do prvnich 10cm snehu to urcite nikomu nevadi.
0 x
Halamíček Jakub

CrazyApe

Příspěvekod CrazyApe » 7 years ago

KoZLiCeK píše:

RAdeji bych vzal 2 cihly a primontoval na ne treba 50cm rahno na fasadu a konec urizl a predelal spunt.... todle pojede do prvniho snehu.
0 x

Petr Bačina
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Petr Bačina » 7 years ago

KoZLiCeK píše:Kdyz to jinak nejde a nikomu to nevadi tak proc ne.Videl jsem horsi situace....

Tohle udělá jenom blb a lenoch. Když už tam mám anténu za 2500,- tak skočím do stavebnin, koupím 2 dlaždice za 50,-Kč, k tomu přidělám klasický výložník na zeď a mám funkční řešení.
0 x