❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
vtipné fotografie
-
Re: vtipné fotografie
Dnešní úlovek z rodinné dovolené - T-mobile LTE - HUAWEI. Někdo by měl technikům vysvětlit, kdy mají kterou konzolku použít 
- Přílohy
-
- huaweiii.jpg (72.42 KiB) Zobrazeno 3873 x
-
- huawei-tmobile.jpg (189.52 KiB) Zobrazeno 3876 x
2 x
no ono to spíš bude že spousta lidí vůbec nenechá techniky to instalovat, je tam možná samoinstalace dle nějakého návodíčku že 
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
vzdy to instaluje papirove technik, pokud ale zkusi ze je signal ok kdyz to ma nekde doma polozeny na zemi a majitel rekne, ze si to pak upevni, tak vznikaji i takoveto masakry...
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))
Ja nepochim jak nekdo muze dat krovakovy drzak na zed??? Proste dement instalater.... (at uz je to technik nebo majitel nemovitosti)
0 x
-
Zas divný je, že když přijde člověk do krámu koupit si "držák na anténu", běžně toto nedostane. Sám si to očividně taky nesvařil. Kde k tomu přišel?
0 x
a take je divne ze tam ma LTE ikdyz tam ma privedeny kabel....proste des...
0 x
KoZLiCeK píše:a take je divne ze tam ma LTE ikdyz tam ma privedeny kabel....proste des...
Není, u nás na městě jsem objevil už 2 takový instalace a vím že VDSL v těch barácích jede 50/5 Mbps. Prodaj to každýmu kdo zavolá...
0 x
Ved to je len dobre nie ? VDSL ma vyhodu, ze je to nezdielane prenosove pasmo a kazdy ma svoj tukabel. Hentak si aspon postupne zaseru sajty s pripojkami ktore by nemuseli existovat 
0 x
TMobajli LTE dom net je v tezkych pruseru, skutecne jim to nedavaj sajty a lidi pousti z uvazku zcela automaticky, staci byt na velmi vytizene BTS a zabekat, ze to jede jak s hnojem. A co hur, snad kazdy z TM vede takove ty reci, ze naprava v nedohlednu, to zni spis jako blby joke...
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))
- Viktor Novotný
- Moderátor
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
DSL je nesdilene
vtip roku ....... a kdyz si zarizujes propoj reknou ti "no zacina to na 80 megach, to mate tak pro 200 kliosu " ...
aaaha ...
0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education
- programming
- development
- education
ale tak budme realisti, ruzne agregace apod. kravoviny okolo DSL se nesou uz roky a osobne sem jeste nevidel pripojku, co by nedosahla maxima dle tarifu, pokud mela spravne rychle OK spojeni / link s ustrednou.
1 x
- Viktor Novotný
- Moderátor
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
jsem realista, co zvazuje vstup primo do spoluprace s cetinem i v oblasti dsl a treba tahle vec me odrazuje
0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- development
- education
- programming
- development
- education
Co je na tom smiesne, DSL je nezdielane, kazdy ma svoj kabel po budku s optikou. Na optike je to samozrejme zdielane ale co, kapacita je niekde inde. Myslim last mile. Oproti bezdrotu, kde zdielas uz na sektore...docsis po koaxe je tiez zdielane. Pokial ma u vas CETIN slabe prepoje do jednotlivych dedin tak ano, je to nasmiech ale to je ich problem. U nas s tym telekom tiez nema problem, tam kde je VDSL je optikou pripojeny DSLAM a rychlosti su stabilne u vela ludi ktorych poznam. Povodne DSLko im moc nechodilo, akonahle spravili upgrade odvtedy ziadny problem. U nas je telekom velky hrac a dovolim si povedat, ze aj so slusnou kvalitou.
0 x