❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

vtipné fotografie

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
dagus

Re: vtipné fotografie

Příspěvekod dagus » 7 years ago

Ono ty berušky jsou pěkný svinstvo. Stačí jedna nezadělaná průchodka a rack vypadá takhle. Milujou teplo switche, takže jsou narvané v konektorech.
Zajímavé je že používají 6V aku. 12V 12ah zas tak velká a drahá není, tak trochu nechápu proč.
0 x

pcwifi
antispam: Ano

Příspěvekod pcwifi » 7 years ago

mi vlezly do volnych portu 2011 v zime mrchy a bud jedna nebo jiny maly tvor i do MW AD155B a zrovna nekam, kde byla solidni stava, zdroj se vypl... pomohlo vyp zap ze zasuvky a pak sem nasel upeceneho onoho broucka v nem.
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))

svestka

Příspěvekod svestka » 7 years ago

pcwifi píše:mi vlezly do volnych portu 2011 v zime mrchy a bud jedna nebo jiny maly tvor i do MW AD155B a zrovna nekam, kde byla solidni stava, zdroj se vypl... pomohlo vyp zap ze zasuvky a pak sem nasel upeceneho onoho broucka v nem.

jj, u nás v telco budce v lese si mravenci zridili hnizdiste, nalezli do zdroju a to je pak jasny. a mravenec je moc prtavej, ze ty vstupy proste neutesnite. jedine reseni je vysplichat to chemii a pak kostetem vymest. fotky asi uz nenajdu, bylo to minulý léto tuším
0 x
UPDATE klienti SET internet_povolen = false WHERE po_splatnosti > 500
Lepší než výhra ve Sportce :)

dagus

Příspěvekod dagus » 7 years ago

Já po zkušenostech s muškama na exponovanejch místech průchodky silikonuju. Pak i po roce nic, bez známky čehokoliv. Nenávidím venkovní skříně plné pavučin. Vše dáváme outdoor i na půdy.
0 x

pata

Příspěvekod pata » 7 years ago

pcwifi píše:ufff z ceho mam mit vetsi srandu esi z berusek, nebo z toho kam vedou ty zluty datovky a obecne z provedeni na prase v celem rozvadeci. Chce se mi verit, ze ve SrátNetu jsou i technici, co umi delat veci poradne, ale vic a vic tehle objevu mi v tom brani :joy:

pekny, pekny...alespon roztomilé berušky :) ... no jeste ze se jim tam neusidlili masivne vosy....ty by jim to dokazaly obalit mnohem peknejc a to otevreni by bylo v lete asi taky prijemné.... :)
0 x

honzam

Příspěvekod honzam » 7 years ago

Když už jsme u těch zvířat. Dnešní návštěva rozvaděče. Rozvaděč se nachází ve věži kostela :)
Přílohy
sarance2.jpg
sarance2.jpg (197.35 KiB) Zobrazeno 3296 x
sarance.jpg
sarance.jpg (95.73 KiB) Zobrazeno 3336 x
Naposledy upravil(a) honzam dne 11 Aug 2017 19:37, celkem upraveno 1 x.
0 x

ludvik

Příspěvekod ludvik » 7 years ago

Tohle mi přiletělo domů ... je to pár dnů. Sedmé patro, ve městě. Je to tak velký, až je to hnusný a měl jsem co dělat ji vyhodit a nepoblít se.
0 x
Jelikož je zde zakázáno se negativně vyjadřovat k provozním záležitostem, tak se holt musím vyjádřit takto: nové fórum tak jak je připravováno považuji za cestu do pekel. Nepřehledný maglajz z toho bude. Do podpisu se mi pozitiva již nevejdou.

Martin63

Příspěvekod Martin63 » 7 years ago

ludvik: Citlivko! Taková krásná kobylka! :heart_eyes:
honzam: Doufám, že jsi jí neublížil.
0 x

honzam

Příspěvekod honzam » 7 years ago

Jo naživo je to fakt hnus a velký :) když jsme otevřeli prosklené dveře tak jsme měli strach co se bude dít. Nakonec chtěla jíst za světlem čili ven. Ale usídlila se ve věži a nechtěla pryč z kostela
0 x

ludvik

Příspěvekod ludvik » 7 years ago

Zajímavý ale je, jak i tebe napadlo, že je to saranče :-) Jsem musel prohledat net, abych byl vyveden z omylu.
0 x
Jelikož je zde zakázáno se negativně vyjadřovat k provozním záležitostem, tak se holt musím vyjádřit takto: nové fórum tak jak je připravováno považuji za cestu do pekel. Nepřehledný maglajz z toho bude. Do podpisu se mi pozitiva již nevejdou.

ppp76
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod ppp76 » 7 years ago

kazdej resi kobylku ale pokud dobre vidim co ty kabely ze kterejch kouka stineni?
0 x

Martin63

Příspěvekod Martin63 » 7 years ago

Klasický FTP kabel, kde nebylo při nasazování koncovky strženo alobalové stínění. Nepřijde mi to jako nějaká katastrofa, ale jako celkem normální věc. :relaxed:
0 x

Gemb

Příspěvekod Gemb » 7 years ago

IMG_20170725_152634.jpg
IMG_20170725_152634.jpg (48.64 KiB) Zobrazeno 3230 x
0 x

okoun

Příspěvekod okoun » 7 years ago

ludvik píše:Zajímavý ale je, jak i tebe napadlo, že je to saranče :-) Jsem musel prohledat net, abych byl vyveden z omylu.

jj a pěkne umí hryzat :))
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...

Gemb

Příspěvekod Gemb » 7 years ago

Toto este stale drzi ? Nema niekto info...:joy: Zaujimalo by ma kedy to spadne...
12122411_790028267772815_3204748750530633734_n.jpg
12122411_790028267772815_3204748750530633734_n.jpg (55.58 KiB) Zobrazeno 3091 x
0 x