❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

vtipné fotografie

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
Kart

Re: vtipné fotografie

Příspěvekod Kart » 8 years ago

SXT na kusu dratu vpravo, UTPcko vlevo. Ocividne temporary instalacka
Přílohy
SXT2.jpg
SXT2.jpg (99.73 KiB) Zobrazeno 5440 x
SXT1.jpg
SXT1.jpg (99.62 KiB) Zobrazeno 5440 x
0 x

michnzee

Příspěvekod michnzee » 8 years ago

Po dohodě s jedním klientem jsme měli konektit a změřit jeden rozvaděč se strukturkou a na obhlídce prostor jsem našel takový pěkný kokon na kabelu (kat 6A !!!). Tak jsem se podíval, jak montážní firma vyřešila vzniklý nešvar :) prý "je to tak v pohodě - kabel důkladně opravili"...

cat61.jpg
cat61.jpg (66.36 KiB) Zobrazeno 5369 x

Pak mám ještě jednu fotku, kdy nám na jedné firemní pobočce místní ISP instalovali anténu a po nějaké době mi kolegové říkají "ten internet nějak furt blbne" ... tak koukám na střechu a hoši tam dali na tu konzolu nějaké prťavé hmoždinky :) ale zajímavé je to, že ačkoli anténa směřovala přímo do země, až na občasné výpadky jel internet rychlostí kterou jsme měli.

antena.jpg
antena.jpg (143.15 KiB) Zobrazeno 5369 x
1 x
::RouterLEGOboard::

Sidi

Příspěvekod Sidi » 8 years ago

michnzee píše:Pak mám ještě jednu fotku, kdy nám na jedné firemní pobočce místní ISP instalovali anténu a po nějaké době mi kolegové říkají "ten internet nějak furt blbne" ... tak koukám na střechu a hoši tam dali na tu konzolu nějaké prťavé hmoždinky :) ale zajímavé je to, že ačkoli anténa směřovala přímo do země, až na občasné výpadky jel internet rychlostí kterou jsme měli.

Jsou experti, kteří mají nastavené výkony takovým způsobem, že na boční lalok a 3km vzdálenost jejich AP chytám líp, než vlastní AP na 1,5km :) Tak to pak nějaký odklonění antény není problém :D
0 x

3com

Příspěvekod 3com » 8 years ago

Tak fotografie to sice není, ale úsměvné to je víc než dost :-D :-D http://tydenikpolicie.cz/stamgast-se-pred-hospodou-v-blansku-vydaval-za-policistu-mladikum-prohledal-auto-a-zkontroloval-doklady/
Ta poslední věta: ''Při vyšetřování případu vyšlo najevo, proč se mladí muži na parkovací místa v těsné blízkosti restaurace vraceli. Všichni totiž využívali poměrně silné wifi sítě podniku k společným počítačovým hrám.'' :-D
0 x

Striker

Příspěvekod Striker » 8 years ago

3com píše:Tak fotografie to sice není, ale úsměvné to je víc než dost :-D :-D http://tydenikpolicie.cz/stamgast-se-pred-hospodou-v-blansku-vydaval-za-policistu-mladikum-prohledal-auto-a-zkontroloval-doklady/
Ta poslední věta: ''Při vyšetřování případu vyšlo najevo, proč se mladí muži na parkovací místa v těsné blízkosti restaurace vraceli. Všichni totiž využívali poměrně silné wifi sítě podniku k společným počítačovým hrám.'' :-D

No to ne toto xD 100% u nás kluci hráli Pokyše :D
0 x

lyra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod lyra » 8 years ago

Před časem jsme tu měli ode mne vsuvku o umělých stromech na Rakovnicku. Dnes jsem zjistil že mame na okrese další kus. Je mezi obcí Krupá a Mutějovice.
Jen ta výška by mohla být o něco menší :-)

http://jbayer.rajce.idnes.cz/umely_strom-mobilni_operator/

O něco menší radost jsem měl ve čtvrtek na místě kde jsme s více operátory na paneláku. Předělali si svoji bednu na střeše,ale přitom nám odmontovali přizemnění našeho 10 Ghz summita (Bylo to na společné zemnící svorce). Samozřejmě že je honit skrz to nebudu,ale já bych si toto vůči jinym nedovolil

http://www.wiracom.cz

Ha 500 příspěvků za 9 let :-)
0 x

okoun
antispam: Ano

Příspěvekod okoun » 8 years ago

tento giga strom z USA je fakt pěst na oko a úplně to upozorňuje, kdyby tam byl klasický stožár tak spíš by více zapadnul do okolí :)
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...

Majklik

Příspěvekod Majklik » 8 years ago

Tak jsem asi tak 5 hodin v sobotu chodil po sportovní hale v Příbrami, sem tam s chutí koukal, jak mi další malí judisti mlátí syna a mezitím pořád přemítal nd touhle reklamou a nechápavě kroutil hlavou, proč by se nějací dřeváci chtěli hrát s mým internetem? Až na závěr mi došlo (asi až synátor pořádně udeřil hlavičkou o zem), že tam není "VYHRAJEME si s vaším internetem", nýbrž "VYHRAJEME si s vaším interiérem".
Uff, mám vzít zbytek té vodky, co zlí kamarádi před týdnem přivezli z Ruska, na rozbor k chemikům nebo jen neprofesionální deformace?
Přílohy
drevak.jpg
drevak.jpg (80.9 KiB) Zobrazeno 4283 x
0 x

ludvik

Příspěvekod ludvik » 8 years ago

Kdybys věděl, kolikrát jsem se praštil o sloup, nebo zakopl jen proto, že jsem koukal po střechách (a jednou jsem si díky tomu vrazil cigáro do oka, za jízdy autem) ... to bude deformace.
Majklik píše:Uff, mám vzít zbytek té vodky, co zlí kamarádi před týdnem přivezli z Ruska, na rozbor k chemikům nebo jen neprofesionální deformace?

I když alkohol je taky pravděpodobné vysvětlení :-)
0 x
Jelikož je zde zakázáno se negativně vyjadřovat k provozním záležitostem, tak se holt musím vyjádřit takto: nové fórum tak jak je připravováno považuji za cestu do pekel. Nepřehledný maglajz z toho bude. Do podpisu se mi pozitiva již nevejdou.

honzam

Příspěvekod honzam » 8 years ago

. . .
Přílohy
18619989_413444349011117_7182622554977951787_n.png
18619989_413444349011117_7182622554977951787_n.png (229.69 KiB) Zobrazeno 4064 x
2 x

Kart

Příspěvekod Kart » 8 years ago

ludvik píše:Kdybys věděl, kolikrát jsem se praštil o sloup, nebo zakopl jen proto, že jsem koukal po střechách (a jednou jsem si díky tomu vrazil cigáro do oka, za jízdy autem) ... to bude deformace.
Majklik píše:Uff, mám vzít zbytek té vodky, co zlí kamarádi před týdnem přivezli z Ruska, na rozbor k chemikům nebo jen neprofesionální deformace?

I když alkohol je taky pravděpodobné vysvětlení :-)

Taky vas proklinaji pritelkyne/manzelky, kdyz behem rizeni v aute cumite po antenach na strechach? :D
0 x

helapc

Příspěvekod helapc » 8 years ago

Ano a říká kdybys radši čuměl po ženských.
0 x

Jenya

Příspěvekod Jenya » 8 years ago

Ale my proste mame specialni uchylku :)
0 x

george.tu

Příspěvekod george.tu » 8 years ago

helapc píše:Ano a říká kdybys radši čuměl po ženských.

koukám všude stejný :-D
0 x

pcwifi
antispam: Ano

Příspěvekod pcwifi » 8 years ago

uchylka to je to spravny slovo... casto se kamos divi kdyz se mno jede, po kem / čom koukam, ze tam zadna micina neni :grinning:
1 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))