❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
vtipné fotografie
Budeš se divit ale potkávám to docela často asi na 20 místech od začátku roku.
0 x
Heh to APcko je cisty 2,4G site, su tam 4 sektory a kazdy s ovislinkom. Privod je v 18G licenci...to sa urcite oplati 
1 x
občas mám chuť některé krabice prostě hned po otevření zavřít, a už se tam nikdy neukázat.
a to SXT nebo co to je ... prostě zabalené v alobalu, a aby držel, ojeté sportpáskou. toho technika by měl taky někdo v*t, aby ho to mrzelo
a to SXT nebo co to je ... prostě zabalené v alobalu, a aby držel, ojeté sportpáskou. toho technika by měl taky někdo v*t, aby ho to mrzelo
- Přílohy
-
- IMG_20170321_161919aaa.jpg (141.42 KiB) Zobrazeno 4577 x
-
- IMG_20170409_095329aaa.jpg (125.36 KiB) Zobrazeno 4577 x
0 x
UPDATE klienti SET internet_povolen = false WHERE po_splatnosti > 500
Lepší než výhra ve Sportce :)
Lepší než výhra ve Sportce :)
svestka píše:občas mám chuť některé krabice prostě hned po otevření zavřít, a už se tam nikdy neukázat.
Tak to je ochrana proti ruseni ze stran, ne?
0 x
- lwq
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
Jako cokolady pouzite jako spojka CYKY a vidlice urcite nejsou dle CSN, ale v zasade neni obcas jineho reseni, jak tam nacpes (vlastne zbytecne velikou) zasuvku ?
1 x
LWQ ... Vice na www.lwq.cz (treba GIOM 3000 atp.) ...
lwq píše:Jako cokolady pouzite jako spojka CYKY a vidlice urcite nejsou dle CSN, ale v zasade neni obcas jineho reseni, jak tam nacpes (vlastne zbytecne velikou) zasuvku ?
nenacpu ustřihnu vidlici
0 x
honzam píše:wl5460 ještě dneska někdo používá?
Bohužel to hodně lidí má doma jako domácí AP, když to vidím jdu do kolen. Nejlepší byl týpek, kterej mě říkal, že to před půl rokem kupoval cca. za 400,- ale že mu to blbne..
Včera jsem byl u klienta a taky, že mu blbne wifi a že to chce předělat.. konektivita O2 a za tím 5460 strčená pod stolem, vedle toho kovovej drátěnej koš a před 5460 switch LONGSHINE
0 x
- lwq
- Kontaktovat uživatele:
TheITman píše:lwq píše:Jako cokolady pouzite jako spojka CYKY a vidlice urcite nejsou dle CSN, ale v zasade neni obcas jineho reseni, jak tam nacpes (vlastne zbytecne velikou) zasuvku ?
nenacpu ustřihnu vidlici
Jenze to pak modifikujes zarizeni, takze prijdes o zaruku atp ...
0 x
- lwq
- Kontaktovat uživatele:
Striker píše:honzam píše:wl5460 ještě dneska někdo používá?
Bohužel to hodně lidí má doma jako domácí AP, když to vidím jdu do kolen. Nejlepší byl týpek, kterej mě říkal, že to před půl rokem kupoval cca. za 400,- ale že mu to blbne..
Včera jsem byl u klienta a taky, že mu blbne wifi a že to chce předělat.. konektivita O2 a za tím 5460 strčená pod stolem, vedle toho kovovej drátěnej koš a před 5460 switch LONGSHINE
Nahodou, jako zalozni "prevodnik" metalika/wifi 5460tka mi slouzi dobre ...
0 x
Ten ovislink 5460ap je nahodou nesmrtelne zariadenie, ma to poctive trafo a stabilnu wificku. Ked uz blbne tak je na konci svojho zivota. Dosah ma tiez super...pokial funguje tak neriesit, jedina nahrada za to je snad nejake Unifi ktore je tiez stabilne.
0 x
Mam podobny nazor na WA-2204A, minimalne s tim vykonem. Jedna 2dBi antena (pendrek), mi pokryla tri patra bez problemu.
Pak jsem ale chtel vetsi rychlost, tak jsem tam dal novy Asus.
Pak jsem ale chtel vetsi rychlost, tak jsem tam dal novy Asus.
0 x
Radost hladat chybu v takomto racku. Celkovo tu bolo 4x24p + 3x8p, 4x5p switche + 2x router. Po upratani zazrakom staci 3x 24p +1x8p switch a 2x router
Najlepsi joke su zapojene 4 switche zasebou 
1 x
hod fotku i po umravnění 
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))
Neslo ani tak o fyzicke upratanie ako vyriesenie funkcnosti toho zmetku. Problem boli switche zapojene za sebou a za posledny mesiac im 2 kusky zdochli
Dalsie srandy ako 4x NAT za sebou ani nebudem riesit 
0 x