❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

vtipné fotografie

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
Gemb

Re: vtipné fotografie

Příspěvekod Gemb » 8 years ago

Tvl, ak by som bol tak zufaly a potreboval by som to pripevnil tak tam natrepem tych pasok aspon 20 kusov hrubych a nie 2 :lol: To uz aj SXTcku ked bola nutnost dat na plastove pasky som dal vzdy aspon na 5 ks...
0 x

dagus

Příspěvekod dagus » 8 years ago

Zoufalé to je celé, to je zas patlanice. Jediné co je na tom ok je ten stožár, ale s tím ty patlalové nemají nic společného. Bohu dík.
0 x

whef

Příspěvekod whef » 8 years ago

Tohle je taky vtipné, i když to je už lépe přidělané, tak však docela vysoko. https://youtu.be/d4KOEcbruxI Jak nasměrovat Airfiber dolů ? Dát ho na ohnutý výložník, jako pouliční lampu :)
0 x

Ladik
antispam: Ano

Příspěvekod Ladik » 8 years ago

Hm hlavně se jim to třepe jak psovi řiťka (uchycené na tyči, která není správně zakotvená), jsou to hotentoti.
0 x

pcwifi

Příspěvekod pcwifi » 8 years ago

drsnyyy uchyceno v rostu, coz asi neni az tak problem, ale vzhledem k delce tyce a vaze na jejim konci se to faq mele jak krave ocas, dobry paqa...
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))

CrazyApe

Příspěvekod CrazyApe » 8 years ago

Petr Bačina píše:https://youtu.be/rGxDysv9tvk?t=2m8s čas 2:08, zajímavě přidělaný AirFiber

Hodne drsné. Asi ty RAYe s 90tkama antenama zacnu taky davat na bzum pásky :lol: :lol: :lol: :lol:
0 x

pcwifi

to je maxi brutalni ulet...ale bacha, to sou emericky pasky, zadny EU sracky :lol: vsimni si ze v case 7:55 je tam videt dalsi AF24 ale uz uchyceny "normalne".
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))

araman

Příspěvekod araman » 8 years ago

0 x

ppp76
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod ppp76 » 8 years ago

Zrejme slusnej oddil kdyz maj tak pevny pasky :)
0 x

dagus

Příspěvekod dagus » 8 years ago

Je vidět co tam stojí lidská práce, než aby udělali konzoli na míru, tak to vyprasej páskou. Co nevyrobí Číňan ani amík nezaplatí.
0 x

Gemb

Cely ten airfiber skonci v rukach takych userov ktori si myslia, ze nic ine neexistuje a airfiber je najlepsii. Proste poznaju len UBNT 2,4 a 5GHz (pripadne 3GHz) a zrazu tu maju masinu AirFiber...takto aj vyzera...rovnako je to aj u nas ked ma konkurencia na jednom site 2x AirFiber 24 takmer rovnakym smerom, odklon od seba maju fakt max 5 stupnov a ako im to chodi netusim. Mohli by vyskusat niekedy take siklu 80Ghz na plastove pasky :lol:
0 x

SpeedyGT

Příspěvekod SpeedyGT » 8 years ago

mini-2016-10-21 13.43.21.jpg
Nám na ten internet se*ou :D
0 x

pcwifi

berdy_v_eth_small.jpg

svine jdou za teplem i z toho blbyho routeru :lol: obsadili jeste i dalsi volny port...
0 x

Gemb

VDSL Telekomu :lol:
IMG_20161107_135852.jpg

Zaveseny koax po viac ako 25 rokoch
IMG_20161111_191547.jpg

IMG_20161111_191551.jpg
0 x

Gemb

Obrázek

Zaujimalo by ma k comu sluzia tie UTPcka omotane na tyc :lol: