❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Mordor
Re: Mordor
Mno já nevim kolik toho v číslech padalo u nás, ale nešel ani satelit z Astry 3 na 85cm parabole. Tak podle radaru to mělo bejt cca kolem 45mm/hod . . .
0 x
David2006 píše:U mě na cca 7-10min při 50mm (odhad z radaru) kleslo AFko na necelé 2km na 400Mbs.
předpokládám, že spoj jede na limitem, nebo se mílím?
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
tak co, nějaký potíže s masivním deštěm? já deska musel na sajt vyhodit u štouračky utp spojku protože do ní nateklo a ethernet šel dolu. Taky byla v boxu voda, nevim kde se tam vzala.
PS: přestávám sledovat zprávy protože se opět zaměřili na prahu a zbytek čr je minoritní. Teď je důležitý aby jezdila MHD v praze
PS: přestávám sledovat zprávy protože se opět zaměřili na prahu a zbytek čr je minoritní. Teď je důležitý aby jezdila MHD v praze

0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků
- Viktor Novotný
- Moderátor
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
OT : me prijde, ze nejdulezitejsi zprava dne 1000x opakovana jsou ciganske patercata 
jinak tady u nas nastesti zatim klid ... doufam ze nam to vydrzi

jinak tady u nas nastesti zatim klid ... doufam ze nam to vydrzi

0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education
- programming
- development
- education
A k těm paterčatům byl jeden dobrej příspěvek v diskuzi: "jako poplatník jsem si připravil určitou částku" 

0 x
0 x
Jenom mi teď vrtá hlavou jedna věc. To že se někde vyleje říčka z břehů, to se občas stává odjakživa. Ale že je Praha každou chvíli obehnaná protipovodňovou stěnou mi hlava nebere. Co nahoře ti vodohospodáři dělají, že musejí vypouštět přehrady až když začne pršet, že to pak zvedne hladiny a vyleje se to. Jestli si dobře pamatuju ze školy, tak ty vodní díla by měly fungovat úplně obráceně.
0 x
T-T
- Viktor Novotný
- Moderátor
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
me vzdy fascinuje jedna vec, kdyz je v praze problem jde tam pomoct kde kdo ... 50 hasicu z moravy atd ... ale kdyz je problem kdekoli jinde, kolik prazaku bezi pomoct ?
0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- development
- education
- programming
- development
- education
jo ale co naděláš. Vem si že taky v okolí za posledních 20 let se většina potoků vydláždila. Tečou rychle jak kráva, tečou rovně bez zatáček. Takže všechno co tam přijde z polí lesů atd. prostě letí do nejbližší řeky a letí to rychle. Tady dopoledne bylo hovno a za pár hodin skoro 2m nahoru a to je malinkej potůček.
0 x
Viktor Novotný píše:me vzdy fascinuje jedna vec, kdyz je v praze problem jde tam pomoct kde kdo ... 50 hasicu z moravy atd ... ale kdyz je problem kdekoli jinde, kolik prazaku bezi pomoct ?
máš naprostou pravdu, bohužel.
0 x
-
u nás v Ústí se to teprve čeká... nejhorší na tom je, že tady proteče všechno z Vltavy + Labe a všeho možnýho... To bude zas radosti.
Od pátku mam "dole" jednoho zákazníka - telefonicky jsme se domluvili na zítra (je někde pryč), ale vypadá to tak, že zejtra se už přes Labe nedostanu. Oba dva mosty budou zatopený, bude jezdit jen vlak (železniční most je nejvejš)... Přemejšlim, že si hodim na druhou stranu vody druhý auto na servisní zásahy...
Od pátku mam "dole" jednoho zákazníka - telefonicky jsme se domluvili na zítra (je někde pryč), ale vypadá to tak, že zejtra se už přes Labe nedostanu. Oba dva mosty budou zatopený, bude jezdit jen vlak (železniční most je nejvejš)... Přemejšlim, že si hodim na druhou stranu vody druhý auto na servisní zásahy...
0 x