pcwifi píše:protikus o 90m vejs na 30ti metrovem TVP
i kdyz jsem si to nekolikrat precetl, tak si to si nejak nedokazu predstavit

PS: prizemni teplota byva casto jina nez ve 30 metrech nad zemi.
pcwifi píše:protikus o 90m vejs na 30ti metrovem TVP
Martin_H píše:A co 711ky MMCX verze, už mi odešly dvě ze starých serií, doted byly ok, kdyz jsem jel se na jednu podivat vše šlapen nahral jsem do ni novy soft 5.11 a bios a proste naskenuje ap dobry signal vse se tvari ok ale nepripoji se ze by vadny nebo mrtva radiova cast? Mrazy tu jsou pres den kolem -13 a v noci včera -22.
Asi pred hodinou se odmlcela dalsi? CO vy na to jak je to u Vas?
sub_zero píše:Ano, ja měnil tento týden už dva kousky. Úplně stejný symptomy. RX signál krásnej, ale nepřipojí se. V logu hláška "Authentication Timeout". Zkoušel sem vyrvat i ten plech, ale nepomohloTak jedině výměna.
Pintero píše:sub_zero píše:Ano, ja měnil tento týden už dva kousky. Úplně stejný symptomy. RX signál krásnej, ale nepřipojí se. V logu hláška "Authentication Timeout". Zkoušel sem vyrvat i ten plech, ale nepomohloTak jedině výměna.
Tak ja tam mel synchronization timeout
sub_zero píše:Pintero píše:sub_zero píše:Ano, ja měnil tento týden už dva kousky. Úplně stejný symptomy. RX signál krásnej, ale nepřipojí se. V logu hláška "Authentication Timeout". Zkoušel sem vyrvat i ten plech, ale nepomohloTak jedině výměna.
Tak ja tam mel synchronization timeout
to je asi podle verze
kure05 píše:Ani me o tom nemluvte. Posledni dobou menim 711 jak na bezicim pase. Jedny se chovaj jak tak ze jim odejde Tx, takze jen scanujou, ale uz se nikdy nekonektnou. Dalsim se houpe signal a pak z toho radsi vzdechnou uplne. Mno a dalsi jev co sem vyzjistil je takovej ze RBcko skratuje zdroje. Proste jede, jede uplne vpohode a najednou slus a zdroj jde do skratu. UBNT 15V zdroj jen pravidelne blika, stejne tak i LEDky na RB. Driv sem to menil za novej board, ale prisel sem na to ze staci dat 24V zdroj a board vklidu nabehne a jede. Tohle chovani nechapu. Nekdy to udela po tejdnu behu a vcera me to udelal asi po 5 minutach co jsem to posadil v boxu na drzak. U novejch verzi 711 uz z prevence vyskubavam z toho krytu stineni ten sedivej "nevodivej" pasek a ten kryt po cely delsi strace vyhnu do vzduchu. S takhle upravenejma RBckama zatim nemam problem se signalem . . .