❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Banky

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
Ajfel

Re: Banky

Příspěvekod Ajfel » 16 years ago

Genius Business Active

* Pro fyzické osoby-podnikatele vedený
v CZK
* Jeden měsíční paušál a množství služeb zdarma
* Záruka vrácení peněz
* Odměny za platby kartou

Genius Business Active 10/50/50+/200

* Pro právnické osoby vedený v CZK
* Jeden měsíční paušál s množstvím služeb
a transakcí zdarma
* Záruka vrácení peněz
* Odměny za platby kartou
0 x

pepop
antispam: Ano
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod pepop » 16 years ago

Ja porad nechapu o cem se tady dohadujete? Jestli platit malo a nebo hodne? . Neplatte vubec! Mame s.r.o. vedem to ve fio. ma pobocku v kazdem vetsim meste i na slovensku, (defakto vsude kde je csob) da se platit EURozone v eur za velice slusny poplatek 1-2eur za platbu. Vse ostatni je zdarma. vedeni uctu, prichozi i odchozi platby. Karta (ikdyz obyc) taky zdarma. Da se poridit i Visa Gold, ale ta je uz za prachy. Penize se daji vybrat na pobocce CSOB i se tam daji vkladat . Mam k beznemu uctu vedeny i sporici ucet s urocenim 2,3% (k dnesnimu dni) takze mi jeste naskoci par stovek mesicne na uroku!

Exporty z internetu v ABO formatu (i zkracenem) zadny problem. Kdyz to importnu do ispadmina, ktery pouzivame tak bez problemu.

No a pokud ma nekdo odvahu muze si zacit obchodovat i v RM systemu naburze pres broukera .. Vse online

Mam to zavedene od zacatku roku a spokojenost, protoze me dosla trpelivost s poplatkem za prichozi platbu, kde jsem se dostaval i do nekolika tisicu mesicne!! Kdyz si prictu poplatek za vedeni uctu a poplatek za karty a odchozi transakce, jak je u nasich bank zvykem je to poradna naloz! Tohle podporovat nebudu.

Pokud okomentuju mbank,tak je to dobre jenom pro zivnostnika ne pro sro! Nejde to ani zridit! No a pokud vim tak mbank ma platbu za odchozi transakce.

pepop
0 x
pepop

Leeonek

Příspěvekod Leeonek » 16 years ago

Takže shrnutí které jsem si právě před chvílí telefonicky ověřil:

GE Money, účet pro s.r.o., v případě že máte měsíčně více plateb (500+) nabízejí za 1049kč měsíčně, prvních 200 transakcí je zdarma, poté platíte 5kč za každou další příchozí platbu.

mBank, účet pro právnické osoby nenabízí, pouze připravují.

Fio, po první negativní zkušenosti kdy mi to nikdo nezvedal na bezplatné lince (ani nebyla obvyklá hláška "všichni operátoři..."), nezvedal mi to dokonce nikdo ani na jednom ze dvou čísel uvedené na první pobočce v Brně, nezvedal mi to nikdo ani na prvním čísle na druhé pobočce v Brně, až na druhém :) Mají opravdu vedení zdarma, a všechny příchozí a odchozí vnitrostátní převody taktéž. Jediné co zpoplatňují je nějaký členský příspěvek, 1kč.
0 x

pepop
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod pepop » 16 years ago

Doplnim fio.

Dobre si proctete podminky. fio je zalozna ne banka, ikdyz maji podanu zadost na MF s prevodem na bankovni ustav. Dle info to ma byt nekdy na podzim, takze co nejdrive. Proto ta 1 kc, coz je clensky poplatek za vstup do druzstva :)) Jinak muzete si vyzkouset a omrknout i internetbanking nezavisle na jejich strankach! coz nevim jestli nektera z bank nabizi.

Pouzivame ji pul roku a jeste jsem na pobocku nemusel, teda krom zalozeni. vse se deje pres i-banking.

S tim telefonem je to asi pravda, protoze jsem tak jednou volal take a taky to nikdo nebral, tak jsem vola do prahy a uz to bylo v pohode. Samotna banka je vlastne kanclik o 2 lidech a dvou pc (ta pobocka v brne). Hodne to pripomina kiosek od mbank. Nedivil bych se kdyby tam byl nejaky student na brigade. :D

aby to nebyla agitace tak reknu i veci ktere se mi tam nelibi:
- meni urokove sazby aniz by o tom predem dali vedet. proste se prihlasim na banking a na uctu sviti misto 2,8% (kdyz jsem to zakladal) ted je 2,3% Na jejich netu nikde ani zminka ze se tak stalo :(
- Ovladani v i-bankingu. neudelate hromadnou platbu ze sablony. Hromadne platby to umi, ale musite jako tupci vypisovat vsechny udaje jako je c.u. vs a ss atd. U normalni platby si muzete nastavit sablonu a na tu kliknout a mate predvyplneny formular.
- Jednou jim pul dne nejel i.banking a zrovna jsem neco musel zaplatit. Jo to byl pech..:( ale bylo to jednou za pul roku.
0 x
pepop

rouchi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod rouchi » 15 years ago

Trochu se směju jak tady furt prosazujete vaše banky, jako GE, RB, ČS a s tvym uzasnym poplatkem 120 a 180 měs (fyz., práv.) ale příde mi, že jste budto malinko zamendený nebo vůbec nespoloucháte to samí co vy máte u GE za tyhle měsíční poplatky, (cožně cca 2000) máte u Mbank zadara.
dělejte si to jak chcete, já jdu k mbank, proč ? protože to je jeidná banka, která nemá naprosto stupidní a zlodějský poplatky....
0 x
UBNT mám rád, Mikrotik mám taky rád :-D považuji za zbytečné se přít co je lepší.
Jakub Havlíček

Ajfel

Příspěvekod Ajfel » 15 years ago

rouchi píše:Trochu se směju jak tady furt prosazujete vaše banky, jako GE, RB, ČS a s tvym uzasnym poplatkem 120 a 180 měs (fyz., práv.) ale příde mi, že jste budto malinko zamendený nebo vůbec nespoloucháte to samí co vy máte u GE za tyhle měsíční poplatky, (cožně cca 2000) máte u Mbank zadara.
dělejte si to jak chcete, já jdu k mbank, proč ? protože to je jeidná banka, která nemá naprosto stupidní a zlodějský poplatky....

Mohl by jsi precist, co tu bylo ale take receno:

mbank NEMA UCET PRO PRAVNICKE OSOBY , teprve jej chystaji(uz dlouho mimochodem)
0 x

rouchi
Kontaktovat uživatele:

jo ? http://www.mbank.cz/firemni/mkonto/ a co je teda mBusiness konto ??
0 x
UBNT mám rád, Mikrotik mám taky rád :-D považuji za zbytečné se přít co je lepší.
Jakub Havlíček

Ajfel

Příspěvekod Ajfel » 15 years ago

rouchi píše:jo ? http://www.mbank.cz/firemni/mkonto/ a co je teda mBusiness konto ??

Nauc se cist:

mBUSINESS KONTO je běžný podnikatelský účet bez zbytečných poplatků. mBUSINESS účty jsou v současnosti v prodeji pouze pro fyzické osoby - podnikatele, nikoliv pro právnické osoby (s.r.o., a.s., sdružení vlastníků, občanská sdružení a podobně). Rozšíření naší nabídky plánujeme.
0 x

net.work
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod net.work » 15 years ago

rouchi píše:Trochu se směju jak tady furt prosazujete vaše banky, jako GE, RB, ČS a s tvym uzasnym poplatkem 120 a 180 měs (fyz., práv.) ale příde mi, že jste budto malinko zamendený nebo vůbec nespoloucháte to samí co vy máte u GE za tyhle měsíční poplatky, (cožně cca 2000) máte u Mbank zadara.

pan chytry promluvil.... ja sice nejsem pravnicka osoba, ale s GE sem maximalne spokojeny, v zivote by me nenapadlo udelat si ucet u mBank pro podnikani.. a tech 159,- Kč měsíčně klidne zaplatim... nejsem zebrak, abych chtel neco po nekom zadarmo.. takhle to dneska fakt nefunguje... Davas nekomu internet zadarmo? ne? no tak vidis....
Priznavam ze nektere poplatky sou naprosto nesmysl, ale ja platim konstantne 159kc a vic neresim....
0 x
Jan Ptáček

trandak

Příspěvekod trandak » 15 years ago

net.work píše:

pan chytry promluvil.... ja sice nejsem pravnicka osoba, ale s GE sem maximalne spokojeny, v zivote by me nenapadlo udelat si ucet u mBank pro podnikani.. a tech 159,- Kč měsíčně klidne zaplatim... nejsem zebrak, abych chtel neco po nekom zadarmo.. takhle to dneska fakt nefunguje... Davas nekomu internet zadarmo? ne? no tak vidis....
Priznavam ze nektere poplatky sou naprosto nesmysl, ale ja platim konstantne 159kc a vic neresim....

Mám taky Mbank a nemůžeš říct, že to má mbank zadarmo. Za prvé dáváš jim k dispozici tvoje peníze, ale hlavně Mbanka nedává žádné úroky za uložené peníze a to beru jako poplatek za příkazy. Jiné banky dávají úroky byť velmi malé, ale v celkovém počtu to bude docela dost peněz. Druhý účet mám u pošty a dalo by se říct, že tomu asi věřím víc, proto si tam nechávám posílat výplatu.
0 x

rouchi
Kontaktovat uživatele:

Sry moje chyba, máš pravdu...

Ajfel píše:
rouchi píše:jo ? http://www.mbank.cz/firemni/mkonto/ a co je teda mBusiness konto ??

Nauc se cist:

mBUSINESS KONTO je běžný podnikatelský účet bez zbytečných poplatků. mBUSINESS účty jsou v současnosti v prodeji pouze pro fyzické osoby - podnikatele, nikoliv pro právnické osoby (s.r.o., a.s., sdružení vlastníků, občanská sdružení a podobně). Rozšíření naší nabídky plánujeme.
0 x
Jakub Havlíček

soooc

Příspěvekod soooc » 15 years ago

Docela dobra je LBBW - jejich konto s prichozima platbama zdarma je skvele :)

http://www.lbbw.cz/cs/nasi-klienti/podn ... ndex.shtml
0 x
Petr Šlinz
UBNT mám rád!

Netlive

Příspěvekod Netlive » 15 years ago

Tak FIO už je banka, zkouším se nakontaktovat ( e-mail, telefon ) a získat účet u FIO, pro s.r.o. Neuvěřitelné poplatky České spořitelny už mě ser...... Budu zde přítomné zájemce na fóru průběžně informovat, protože se tu diskuse na toto téma trochu zasekla.
0 x
Nejsem vševědoucí, ale něco málo vím..........snad :-)

soooc

Příspěvekod soooc » 15 years ago

Nase sdruzeni uz zmizelo k FIO :) CSOB uz je minulosti.
0 x
Petr Šlinz
UBNT mám rád!

Netlive

Příspěvekod Netlive » 15 years ago

A..........? Spokojenost, nebo je tam nějaký háček ? Vždyď fungují skoro zadarmo.
0 x
Nejsem vševědoucí, ale něco málo vím..........snad :-)