❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Silnesnet02 - POZOR
Re: Silnesnet02 - POZOR
Spíš hlídat cca těch 200příspěvků nebo kolik uznáte za vhodné než bude možnost prodávat zde na foru. To zní rozumně
0 x
A další podmínka vše řešit v tématu, žádné nabídky do SZ a podobné nesmysly....to je pak transparentní prodej jako prase.
0 x
no i skrz to verim ze se najde prodejce, co to s nekym vyšmeli pres SZ a do tematu napise jen : omlouvam se, jiz prodano. V ten okamzik bych ho asi taky odstrelil z moznosti davat dalsi inzerce.
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))
coz znamena, ze admini musi cist cizi postu (ja vim, stejne se to dela
) abys vedel, ze to fakt nekomu prodal pres SZ a ne treba sousedovi, ktery sel kolem a projevil zajem 

0 x
kvalita tohoto fóra klesla pod hranici, která je snesitelná
Viktore : kombinace stari nicku a/nebo minimalniho poctu prispevku je rozumne, dale bych to asi neresil, 100% ochrana neexistuje, do mailu vstupovat ani je cist NESMITE, pokud by ti to nekdo prokazal, je to na basu !!!
Co me ale zacina vadit, a co by jsi jako admin resit mel je nasledujici :
jiz podruhe se do mne navezl nekdo za to, ze se snazim poukazat na JEJICH chyby ktere delaji, bud by se mel/a chovat vuci mne slusne, nebo prosim zablokuj.
Uz v tuto chvili by se mi mela minimalne omluvit. V ZADNEM pripade nenecham urazet ani sebe ani svou firmu od nekoho, kdo ma registraci starou 5 mesicu a misto toho, aby sve problemy resil tak place na foru.
a mimochodem, nikoho se nezastavam, jak jsem psal vyse, nemam s nima nic spolecneho, dokonce jsem se vam snazil pomoct nastinenim moznosti pravniho reseni pripadne jsem se mohl pozeptat jak je to se silesnetem ve skutecnosti, par lidi v okoli tesinska znam, a dockal jsem se pouze shazovani. takze, poradte si sami jak uznate za vhodne.
Co me ale zacina vadit, a co by jsi jako admin resit mel je nasledujici :
revenge píše:. Ocividne podobne praktiky mate i u Vas v obchode, proto me to neprekvapuje.
jiz podruhe se do mne navezl nekdo za to, ze se snazim poukazat na JEJICH chyby ktere delaji, bud by se mel/a chovat vuci mne slusne, nebo prosim zablokuj.
Uz v tuto chvili by se mi mela minimalne omluvit. V ZADNEM pripade nenecham urazet ani sebe ani svou firmu od nekoho, kdo ma registraci starou 5 mesicu a misto toho, aby sve problemy resil tak place na foru.
a mimochodem, nikoho se nezastavam, jak jsem psal vyse, nemam s nima nic spolecneho, dokonce jsem se vam snazil pomoct nastinenim moznosti pravniho reseni pripadne jsem se mohl pozeptat jak je to se silesnetem ve skutecnosti, par lidi v okoli tesinska znam, a dockal jsem se pouze shazovani. takze, poradte si sami jak uznate za vhodne.
0 x
Lukasw
power panely, komplexní a kvalitní řešení napájení
průmyslové zdroje, patch panely, kleště a konektory, koaxiální konektory
www.VSEPROWIFI.cz
www.VSEPROWIFI.cz
- Viktor Novotný
- Moderátor
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
moderator neni admin
to se prosim obrat vyse ..
jinak s tebou souhlasim, nikdo by se nemel navazet do nikoho, je to minimalne trapne

jinak s tebou souhlasim, nikdo by se nemel navazet do nikoho, je to minimalne trapne
0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education
- programming
- development
- education
- zdenek.svarc
- Administrator
Vlákno z pozice admina sleduju a přestože mi radost nedělá, zdráhám se působit aktivně. Administrátorský zásah by rozpoutal ještě víc emocí, o které asi nikdo nestojí. Jeden krok si však dovolím učinit. A to přesunout vlákno z Bazaru do Nezařazených, kde se na něj nebude vztahovat expirace a následné automatické smazání.
0 x
presunuti mezi nezarazene je vyborny napad, aspon to tu zustane a prodavajici si bud sve resty s kupujicimi vyresi nebo nikdy nic neproda.
nicmene, jeste bych ocekaval laskavost a to doreseni omluvy za ocerneni me firmy ze strany revenge, viz muj prispevek vyse pripadne bohuzel administratorsky zasah vuci teto pomluve. mimochodem pekny nick k ucelu jakemu byl pouzit, ze ?
vite, pane svarc, Vase forum sleduji relativne pravidelne, ale me prispevky a rady se postupem casu omezily na naproste minimum, protoze nemam nejmensi zajem o osobni urazky a napadani a vysvetlovani toho ci onoho. dnes jsem se ve snaze trochu pomoci unahlil a opet neco napsal, bohuzel reakce me celkem prekvapila a utvrdila v tom, ze sve psani opet omezim na nezbytne nutne minimum.
nicmene, jeste bych ocekaval laskavost a to doreseni omluvy za ocerneni me firmy ze strany revenge, viz muj prispevek vyse pripadne bohuzel administratorsky zasah vuci teto pomluve. mimochodem pekny nick k ucelu jakemu byl pouzit, ze ?
vite, pane svarc, Vase forum sleduji relativne pravidelne, ale me prispevky a rady se postupem casu omezily na naproste minimum, protoze nemam nejmensi zajem o osobni urazky a napadani a vysvetlovani toho ci onoho. dnes jsem se ve snaze trochu pomoci unahlil a opet neco napsal, bohuzel reakce me celkem prekvapila a utvrdila v tom, ze sve psani opet omezim na nezbytne nutne minimum.
0 x
Lukasw
www.VSEPROWIFI.cz
www.VSEPROWIFI.cz
honzam píše:Spíš hlídat cca těch 200příspěvků nebo kolik uznáte za vhodné než bude možnost prodávat zde na foru. To zní rozumně
200 příspěvků je málo - Silesnet2 už jich prodejem vyrobil 239

0 x
tak samozrejme stavajici registraci mu smazat ze... to je automaticke 

0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))
Pintero píše:honzam píše:Spíš hlídat cca těch 200příspěvků nebo kolik uznáte za vhodné než bude možnost prodávat zde na foru. To zní rozumně
200 příspěvků je málo - Silesnet2 už jich prodejem vyrobil 239![]()
![]()
Příspěvky by samozřejmě musely být vytvořeny mimo sekci prodej
0 x
- Viktor Novotný
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
hmm a to jak poznas ?
0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- development
- education
- programming
- development
- education
SQL dotazem 
nejaky phpbb plugin na to uz urcite existuje

nejaky phpbb plugin na to uz urcite existuje
0 x
kvalita tohoto fóra klesla pod hranici, která je snesitelná
- zdenek.svarc
- Administrator
lukasw píše:... nicmene, jeste bych ocekaval laskavost a to doreseni omluvy za ocerneni me firmy ze strany revenge, viz muj prispevek vyse pripadne bohuzel administratorsky zasah vuci teto pomluve. mimochodem pekny nick k ucelu jakemu byl pouzit, ze ?
Slovních konfliktů vzniká spousta, obzvlášť ve virtuálním prostoru. Potřebovali bychom mediátora, nikoliv administrátora, a to na plný úvazek, aby podobné záležitosti řešil. A soudný člověk si názor udělá.
lukasw píše:vite, pane svarc, Vase forum sleduji relativne pravidelne, ale me prispevky a rady se postupem casu omezily na naproste minimum, protoze nemam nejmensi zajem o osobni urazky a napadani a vysvetlovani toho ci onoho. dnes jsem se ve snaze trochu pomoci unahlil a opet neco napsal, bohuzel reakce me celkem prekvapila a utvrdila v tom, ze sve psani opet omezim na nezbytne nutne minimum.
Tomu naprosto rozumím. Je to přirozený vývoj a naprosto ve shodě všech déle působících uživatelů. Včetně mě. Už dávno jsem internetové diskuze přestal brát jako rytířské kolbiště, kde má význam se hrdě prát za tu či onu ušlechtilou myšlenku. I když občas se v tomto nutkání nachytám. Vzato do důsledku, jsou to malichernosti a ISPforum.cz stále bude skvělým místem, kde získat informace v oboru i radu v nesnázích. O tom nepochybuji.
2 x
- zdenek.svarc
- Administrator
Společnosti SilesNet s.r.o. jsem dnes zaslal mail týkající se nesouladu jejich aktivit s komunitním zaměřením fóra. A to včetně upozornění na aktivní oslovování uživatelů skrze soukromé zprávy. Ve věci řešení jejich reklamací nebo kvality bazarového zboží bohužel pomoci nedokážu. Věřím, že situace přijde k uklidnění. Děkuji všem za angažovanost.
0 x