❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

flush mac adres ?

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
Dalibor Toman

Re: flush mac adres ?

Příspěvekod Dalibor Toman » 10 years ago

Viktor Novotný píše:ano, vetsinou jak pises " 12.2-25.SEE2.bin" , "12.2-35.SE5.bin"

ja psal o uplne jinych verzich. Tohle mi prijde uz ponekud zafously.

Viktor Novotný píše:ale jak rikam, mam za to ze nejaky klient v tech kabelazich ma nejakou sracku, tipuju na router aušus ... a nejlepsi bude asi do baraku narvat cisca najit konkretniho kretena a podivat se co si to tam sam dal ... pak ho s tim ubiju k smrti :-D

protoze nem predstavu o topologii atd nenapada me nic rozumneho, co by se k tomu jeste dalo rict. Predpokladam, ze uptime tech boxu jsi kontroloval :-)
0 x

Viktor Novotný
Moderátor
antispam: Ano
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Viktor Novotný » 10 years ago

jo ty mista jsou zalohovany, uptime je dlouhy od doby kdy jsem to tam dal ... ja sazim na toho kliose .. fakt zvazuju, ze vsem na kabelazich budu davat routry at jsou jejich pokusy oddelene od nas a po pr*deli ... maly kabelovy 402M a bude ... pak at si tam davaji treba pozlaceny svuj router ...
nevim co to muze byt za srace, ze posle neco z ceho se ty cisca takhle poblbnou, ale prokazatelne to jde z mista kde jsou 4 radovky .. kazda ma sve centralni radio .. pripojene na ap na portu 11 .. dale viz muj minuly popis .............. kdyz jsem na portu 11 nemel span filter tak to vyvolavalo zmenu TC, kdyz jsem ho tam dal myslel jsem ze je klid .. ale misto toho to maze macy .. humus nejaky zaslouzi rozslapat na miste :) do jedne radovky uz jsem dal cisco, takze uvidime bud je to od tamtud a zjistim kdo .. nebo neni a 12 kliosu jsem vyloucil ... zbyva 13,6,15 ...
0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education