❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

maximalna zataz na UTP kabli Cat5

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
pthv
Kontaktovat uživatele:

Re: maximalna zataz na UTP kabli Cat5

Příspěvekod pthv » 11 years ago

Ladik píše:Nevim co tu resite 27.6V
Ja mam vse na AD zdrojich s 27.6V napetim a jeste jsem za x let nemenil kondiky natoz spaleny chip.
Poprosil bych o datasheet k tomu chipu, ktery dle vas nesnese 28V a MikroTik tim dle vas mlzi.
UBNT jede co vim do tech 24V, tam to ani nemaji do 28V a jednotka se odporouci (nekomu po delsim case).

u ADček jsem to neřesil. Problém byl ostrovní systém s MPPT regulátorem, který občas spouštěl funkci regeneraci baterek a poustěl na baterie a výstup špičkově 32-33V. V tu chvilu mě to začalo padat.
0 x

pedro4444

Příspěvekod pedro4444 » 11 years ago

tak nakoniec som tam musel dat 24V, pretoze nanobridge bol na 60m sietovom kabli a ked sa to zapojili to poe z ktoreho bol napajany cez ten sietovy kabel tak NB ani nezaplo. Po prehodeny na 24V a na konci sietoveho kabla pridany prevodnika (24 na 12 pre stare zariadenia) sa vsetko rozbehlo a aj po prepnuti na baterky prehodi bez restartu zariadeni.
0 x