❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

CTU - pravidla proti diskriminaci

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
Majklik

Re: CTU - pravidla proti diskriminaci

Příspěvekod Majklik » 11 years ago

A ot je to, cčeho se okoun výýše bojí, že když si pro sichr napíše, že mu to bude odhánět zákoše, když si konkurent napíše něco optimističtěji znějícího ve prospěch zákazníka ohledně svých garancí minimálních parametrů. :-(
Takže musí nastoupit to lepší marketingově-právně-byrokratické já a vhodně to schovat do papírů tak, aby ČTU bylo spokojeno a zákoš se zbytečně něděsil... :-)
V podstatě tě tím nutí ČTU přesouvat boj jen od čísla o maximální rychlosti i k slibu té minimální s tím, že když to moc nevyjde, tak mi za to by mohli chtít dát přes prsty (takže je třeba si správně zformulovat i ten případ, kdy zcela vyjímečně, maximálně jendou z a10 let, pro aktuální erupce na SLunci nepůjde ty minimální parametry dodržet :-) ). :-(

Jinak s 250 Mbps tarify se bojuje jinak, než deklarováním minimálních rychlostí, tam je třeba se chválit nenápadně v globálním měřítku, jako např zde:
http://tech.ihned.cz/?p=048000_d&article[id]=61505020
0 x

Viktor Novotný
Moderátor
antispam: Ano
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Viktor Novotný » 11 years ago

:D tak nevim co ma tento clanek presne znamenat ale jako PR pro daneho isp asi dobre ... :D
0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education

tom-tom

Příspěvekod tom-tom » 11 years ago

Co myslíte, je diskriminace to, že u mobilního operátora mám doma i na kanclu s bídou Edge na 120-170kbit, kolega vedle v dědině 3G na 2,5Mbit, po překročení FUPu mi to spadne na 32k a jemu na 128k?
Přitom máme stejné datové tarify.
0 x
T-T

Viktor Novotný
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

ne neni, je to OK ...
0 x
- programming
- development
- education

honzam

Příspěvekod honzam » 11 years ago

Hm bojim se take, ze to nic neresi .. zase jen bič na poctive a toaletak pro podvodniky. Prioritizovat nejaky provoz ? Zakazovat nejaky jiny provoz ? Proc ?

Není to přesně to co ted zavadí vodafone? Pod zamaskovaným názvem Smart FUP http://www.mobilmania.cz/bleskovky/smar ... fault.aspx
0 x

Viktor Novotný
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

vodafone ? to jeste zije ? ... a ja mel za to ze uz jsou pred krachem :D jit s trzbou na 1/3 musi hodne bolet ...
0 x
- programming
- development
- education