❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Banka bez poplatku za prichozi platby ?
RB, mesicne platime 130,-Kc prichozi 0, odchozi 0, poplatky za kartu 0, vybery z bankomatu 0, vybery z bankomatu v evrope 0, vice mnen na uctu.... po opravdu dlouhych strasti propojeni automatickeho parovani plateb s ispadminem.... ale ted uz je vsechno ok... za 130kc mesicne to neber.... a mimo jine mame k tomu uctu 3 karty, 2 embosky a jednu master.
0 x
Ferenc Richard
info[at]RFservis[dot]cz
+420 774 164 886
Vystavba telek. reseni LTE, 3G, 2G [HUAWEI,NOKIA..]
Mikrovlny ericsson, huawei, ray, alcoma...
Vytyčování met. a opt. siti o2
Servis a udrzba mob. a fix stanic.
Poskytovani telek. sluzeb Olomoucky kraj.
info[at]RFservis[dot]cz
+420 774 164 886
- Viktor Novotný
- Moderátor
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
stejne je to hnus jak se delaji individualni pravidla a ceny v tech bankach 

0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education
- programming
- development
- education
Viktor Novotný píše:stejne je to hnus jak se delaji individualni pravidla a ceny v tech bankach
to mas recht, taky sem za nema pred pul rokem byl a litaly samy hnusny slova, kdyz jsem k nim prechazel, tak sliby ze za ucet nebudu platit vubec nic a kecy....
0 x
Ferenc Richard
info[at]RFservis[dot]cz
+420 774 164 886
info[at]RFservis[dot]cz
+420 774 164 886
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Walkeer píše:pouzivam mbank a fio, oboje super, zadarmo
nevím co je mBank super. Teda krome toho ze tu byli prvni kdo nabizel ucet zdarma. Ted jsou na tom tak ze jim s ujel vlak ale oni s tim sou tak nejak spokojeny. Proste ucty pro pravnicky nemaj, kontokorent u nich je problem, pujcku na podnikani snad nedelaj vubec a internetovy bankovnictvi udelali v roce kdy vstoupili na trh a od ty doby na to nesahly. Fio aspon maka pridava api a porad neco.
DRAKK píše:Já používám GE Money Bank. Poplatek mesicne 139,- Nic víc. Maximální spokojenost. Prichozi platby 0,-
O GE mi nemluv. Ucet u nich porad bohuzel mam. Ale menit pravidla kdy se jim zachce mi prijde vazne nefer. Udela jsem si u nich ucet s tim ze se spoji s mym osobnim a ze prichozi platby zdarma. No a ko**ti po 3 mesicich od zalozeni uctu proste zenili pravidla a uz nebyli zdarma vsechny prichozi platby ale jenom prvnich 75,-. Na pobocce jsem stravil asi 2 hodiny protoze zhruba hodinu trvalo nez pracovnice zjistila proc mi ty platby zpoplatnujou. Proste udelali to ze muj ucet pojmenovali jinak, zmenili sazebnik a nazdar. Proste GE uz opravdu neee. Na osobni ucet este OK ale jinak spatny...
0 x
Bývalý ISP...
Zdravím,
veškeré úvahy na téma, která banka je lepší a levnější považuji za zbytečnou ztrátu času. To proto, že pokud jsem srovnal ceny ve FIO, nikdo se jí rovnat nemůže, protož míň jak nula není nikde. Krom té jedné, který "Platí Vám", ve skutečnosti z vás sedře kůži a navíc používá některé triky, které jsou za hranicí. Žádná jiná banka mimo FIO mi neumožní online stahování pohybů do systému a ještě navíc zdarma. Karty zdarma. Celkový účet za rok: 0 Kč. Technická podpora na úrovni. Jedině snad, že namají tolik poboček a bankomatů. To mi ovšem nevadí, byl jsem tam za několik let dvakrát, když jsem zakládal účet a pak žádost o karty. Podle mého není co řešit ...
Ještě detail, všechny výše zmiňované banky mám z technických důvodů také, takže srovnávat můžu docela dobře.
mpcz, 23/09/2013
veškeré úvahy na téma, která banka je lepší a levnější považuji za zbytečnou ztrátu času. To proto, že pokud jsem srovnal ceny ve FIO, nikdo se jí rovnat nemůže, protož míň jak nula není nikde. Krom té jedné, který "Platí Vám", ve skutečnosti z vás sedře kůži a navíc používá některé triky, které jsou za hranicí. Žádná jiná banka mimo FIO mi neumožní online stahování pohybů do systému a ještě navíc zdarma. Karty zdarma. Celkový účet za rok: 0 Kč. Technická podpora na úrovni. Jedině snad, že namají tolik poboček a bankomatů. To mi ovšem nevadí, byl jsem tam za několik let dvakrát, když jsem zakládal účet a pak žádost o karty. Podle mého není co řešit ...
Ještě detail, všechny výše zmiňované banky mám z technických důvodů také, takže srovnávat můžu docela dobře.
mpcz, 23/09/2013
0 x
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak v ceniku jsem prpo pravnicke osoby transakcni balicek nenasel.
Pro fyzicke osoby je transkacni balicek za 40 kc,
neco jsme prehlidnul ¨?
Mame CSOB a serou mne
Pro fyzicke osoby je transkacni balicek za 40 kc,
neco jsme prehlidnul ¨?
Mame CSOB a serou mne
hocimin1 píše:CSOB s transakcnim balickem za 130,- mesicne neomezene prichozi a odchozi platby zdarmaKoZLiCeK píše:FIO je BEST. 0,-, jenom 10kč za kartu. to je vše.Hlavně ruce pryč od Poštovní banky nebo ČSOB, to jsou největší vydřiduši.
0 x
Spousta lidí si neuvědomuje, že fyzická - právnická je rozdíl. Pro banky extra rozdíl ... Takže to neřeš, jelikož ti stejně zbyde jen FIO.
0 x
Jelikož je zde zakázáno se negativně vyjadřovat k provozním záležitostem, tak se holt musím vyjádřit takto: nové fórum tak jak je připravováno považuji za cestu do pekel. Nepřehledný maglajz z toho bude. Do podpisu se mi pozitiva již nevejdou.
ta fio vyzera super aj u nas a inak aky mate nazor na Sberbank???
0 x
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Má strašnej název.
Klient: Kam vám mam posílat měsíčně ty peníze za net?
OP: na náš účet do Sberbank, číslo ....
Klient: cože do spermobanky?
Klient: Kam vám mam posílat měsíčně ty peníze za net?
OP: na náš účet do Sberbank, číslo ....
Klient: cože do spermobanky?
0 x
Bývalý ISP...
- Viktor Novotný
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
jo jo take jsem si to pri prvnich reklamach rikal 

0 x
- programming
- development
- education
- programming
- development
- education
A nejvtipnější byl ten, co si založil firmu Sběr baňk jen proto, aby mohl sebrat doménu 

0 x
Jelikož je zde zakázáno se negativně vyjadřovat k provozním záležitostem, tak se holt musím vyjádřit takto: nové fórum tak jak je připravováno považuji za cestu do pekel. Nepřehledný maglajz z toho bude. Do podpisu se mi pozitiva již nevejdou.
- Viktor Novotný
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:

0 x
- programming
- development
- education
- programming
- development
- education
Viktor Novotný píše::D dooost dobre
s tym nazvom mate pravdu

ale tak su to rusi a uvidime ci prinesu aj nieco dobre okrem spermii

a ten s tou strankou http://www.sberbank.cz/ ten to vazne vychytal si musel ine prachy pytat ked chudaci museli zalozit http://www.sberbankcz.cz/

0 x
co som pocul tak statu je jedno ci mate platby na sukromny ucet a nie firemny, jedine co ho zaujima je registracia na danoovom a oddelenie sukromnych a firmnych obratov. vlastne co znamena firmny ucet, vyzna sa do toho niekto? aky je rozdiel sukromny a firemny ucet?
0 x