❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Od roku 2020 máme po kšeftě

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
Leeonek

Re: Od roku 2020 máme po kšeftě

Příspěvekod Leeonek » 12 years ago

To je bohužel pro mě standartní postup. Když se potřebuju připojit, na telefonu svítí věčně Ečko, o "rychlosti" se rozhodně nedá mluvit, spíše o pomalosti, proto se na to většinou vyfláknu, a udělám to z domu na normální přípojce. Momentálně sedím v Brně, z telefonu se na mě šklebí opět hnusné "E", vždy na malou chvilku vystřídáno H, velmi zřídka i H+ :)

Minulý týden jsem přijel z dovolené v Rakousku. Co se týče mobilního internetu, udělali tam dost velký kus práce za poslední roky. Letos připojení fungovalo velmi pěkně, připojení skoro vždy 3G, například práce s mapou v terénu, kupodivu i v horách na výletech celkem v pohodě. Je to asi 3-4 roky zpět co jsem se rozčiloval nad pomalostí netu i tam, ale poslední 2 roky co tam jezdíme na kola a nebo lyže je to uplně v pohodě.

V podstatě je asi stejná rychlost připojení v Rakouských Alpách někde na odlehlém místě uprostřed lesa a například v Brněnském Králově Poli. To by mě fakt zajímalo, jak te toto možné :)
0 x

tom-tom

Příspěvekod tom-tom » 12 years ago

Jestli je to tmobile, tak je to tím, že jim to takhle "sviští" i na konci světa :)
0 x
T-T

Viktor Novotný
Moderátor
antispam: Ano
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Viktor Novotný » 12 years ago

:D jo jo "jak to vidis krtku ... " :-D
0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education

David Liška
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod David Liška » 12 years ago

Slušnej krtulník !
0 x

Adolf.Shitler

Příspěvekod Adolf.Shitler » 12 years ago

Musíš výš, Puštíku! :D
0 x

honzam

Příspěvekod honzam » 12 years ago

Nechci zakládat nové téma. Na to že většina lidí jede na bezdrátu tak si nevedem špatně...
http://www.novinky.cz/internet-a-pc/311 ... svete.html
0 x